δεν υπάρχει ρε Γιάννη κάποιος τρόπος να το κρύψουμε??Βαρέθηκα να πληρώνω 500ρικα..εχει μια εβδομάδα που πάω με 130 στην δουλειά και κυνδινευω να καρφωθώ πουθενα κάνωντας ζαπινγκ στην tv απο την βαρεμάρα.
Printable View
Δεν παω μονιμα με 190, απλως εκεινη τη στιγμη ετρεξα για να προλαβω να μπω μπροστα απο το φορτιγο για να μη με παει καροτσακι στην θεσσαλονικη φιλε μου.
Βεβαια καλα κανουν με τις καμερες, μπραβο και παλι μπραβο, δεν ειναι δυνατον να εχουμε μονιμως πολεμο στους δρομους και νεκρους σε καθημερινη βαση.
εχει βγει καποιο αντιρανταρ που μπαινει μεσα απο τον μπροστινο προφυλακτιρα,με τρυπες οπως ειναι οι αισθητηρες παρκαρισματος,και εχει διακοπτη απο μεσα στο αμαξι!απλα οταν βρεις ρανταρ πρεπει να προλαβεις να κλεισεις το διακοπτη,δηλαδη να το απενεργοποιησεις!
αλλιως κλαψτα γιατι με το ρανταρ τους καταλαβαινουν αν εχεις αντιρανταρ!
το μονο σιγουρο απο οτι μου ειπε ο φωτης,ξερεις εσυ στις συκιες,ειναι οι μεμβρανες που μπαινουν πανω στην πινακιδα!
απο οτι μου ειπε ειναι 100% επιτυχημενες για τους φωτογραφους!
πανε αν θες μια βολτα και ξερεις,πες οτι σε στελνω εγω
Μιλάς εσυ ρε γκαζάκια??Τρομοκράτη?ετσι και σε καρφώσω ρε τα πήρα πίσω τα λεφτά μου.Κουφοντίνα..
xa xa xa xa xa xa. Κουφοντινας ΧΑ ΧΑ ΧΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ 3 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ...(ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΓΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ..)
Ετσι ! Να γραφουμε και κανα μηνυμα με νοημα !
αμα δεν το εκανα εγω μητσο καποιος αλλος θα το εκανε!
σημερα ειδα οτι αρχισαν να παροποιουν τους φωτογραφους!
αυτος που ειναι μπροστα στην mercedes ιωαννιδη απο σινδο προς θεσσαλονικη καποιος πηγε και εβαλε και εδεσε μια μαυρη σακουλα ηδη!αρχισαν τα οργανα!
Εγώ πέτυχα την κάμερα (με κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη - μετά την Αλεξάνδρεια) να κοιτάζει τον ουρανό !!!!
Μάλλον στέλνει κλήσεις στα ... σπουργίτια και στις καρακάξες εκεί γύρω
χα χα χα χα!να δω τα μουτρα τους που στις φωτογραφιες θα εχει πουλια και κουτσουλιες!
νεος φωτογραφος!
μολις βγαινουμε εθνικη απο λαχαναγορα προς μαλγαρα ακριβως κατω απο την γεφυρα που ειναι ο κομβος της εγνατιας οδου που φευγεις για καβαλα εχει φωτογραφο!
12 νεες καμερες τοποθετηθηκαν στον περιφερειακο της θεσσαλονικης!
απο το τουνελ περιπου μεχρι και μετα απο το παπαγεωργειου,και στα 2 ρευματακαι προς ανατολικα και προς δυτικα δουλευον καθε βραδυ με αποτελεσμα να μπουν 12 νεες καμερες!
βεβαια συμφωνα με ασφαλης πληροφοριες μπηκαν για την κυκλοφορια αλλα οπως μου ειπαν κατα λεξη εχε το νου σου!προσεχε!
οποτε καταλαβαινετε τι σημαινει!
αν βρεθει κανας γκαζακιας και ειδικα το βραδυ τον κανουν τσακωτο και απο τις νεες καμερες που εβαλαν!
αν ειναι δυνατον σε εναν δρομο πουυνολο περιπου πανε ελα ειναι καμια 20-25 χιλιομετρα εχουν 3 φωτογραφους και 12 καμερες!
νεος φωτογραφος!
οπως παμε προς καρδια μετα την γεφυρα για αεροδρομιο σχεον κατω απο την γεφυρα που εχει στην ευθεια πριν την ανηφορα της καρδιας εχει φωτογραφο και το οριο ειναι 110
Μας έχουν αλλάξει τα φώτα με τις κάμερες παντού!!!
Η πιο κουφή είναι αυτή στις 2 γέφυρες, πρίν τον Γαλλικό (πριν τα διόδια, προς Αθήνα). Πας με τουλάχιστον 130 (εθνική γαρ) και έχει ταμπέλα 80, στην αρχή της δεξιάς εξόδου. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση η ταμπέλα να αφορά αυτούς που βγαίνουν από εθνική - μόνο έτσι βγαίνει νόημα.
Επίσης, αυτά τα μικρά άσπρα κουτιά (σε κόκκινη κολόνα συνήθως) που έχει σε μερικά σημεία ο εξωτερικός περιφεριακός τι είναι?
Για οσους κινουντε προς Περαια καθε απογευμα απο τις 6 ως τις 12-1 το βραδακι εχει ρανταρ κ γραφουν κοσμο αβερτα.
Το οριο μετα το φαναρι της Ιντερσαλονικα μεχρι την εισοδο Περαιας στα Goodys ειναι 90χλμ.
Το εμαθα τις προαλλες που με χτυπησε με 160...αυτα..
Μια ειναι σιγουρα ταχυτητας και βρισκεται αμεσως μετα την εξοδο για επταπυργιο μετα την αερογεφυρα στην κατηφοριτσα ερχομενος απο Παπαγεωργιου και κατευθυνομενος προς τα τουνελ.Το οριο ειναι 90.
Να πω ομως οτι ο περιφερειακος ειναι απο τους δρομους που επιβαλονται οι καμερες και τα ρανταρ γιατι τα ατυχηματα γινονται εκει απο υπρβολικη ταχυτητα σε ενα οδοστρωμα που δε σηκωνει με τιποτα πανω απο 100-110.Νταξει ειναι βλακεια να σε γραψει για 100 η 120 αλλα για παραπανω καλο ειναι να υπαρχει και να γραφει
εγω εφαγα μια καλη μετα την χαλαστρα με 234 (οχι με το stilo) και το στρουμφακι με εγραψε για 160 γιατι αλλιως επρεπε να με παει αυτοφορο.
τι να κανω Q7 4.2TDI ειχα να μην το πατησω??????
παει παρα πολυ καλα αλλα με το που το βλεπουν τρως κληση
εκει εχει φωτογραφο πριν τα διοδια μαλγαρων και απο τα 120 εχει οριο 80!!
οπως καταλαβαινεις γραφει αβερτα γιατι ειναι αδυνατο να κοψεις!
μεχρι και ατυχημα μπορει να προκαλεσεις