05/04/05 τριτη 21:00 breeze
MANOLIS: OK
Nenya: OK
HarisH:
tzagarakis:
nickliki32:
back(ousis):
HARRIS:
Printable View
05/04/05 τριτη 21:00 breeze
HarisH:
tzagarakis:
nickliki32:
back(ousis):
HARRIS:
HarisH:
tzagarakis:
nickliki32:
back(ousis): ΟΚ
HARRIS:
ετοιμάζω έκπληξη
tza......OK
Back,o Κωστας θα ερθει?
Η έκπληξη είναι να γίνει η συνάντηση μέσα στο μπαγκάζ του Stilo M.W!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
nickliki OKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK :D
παρα να λες χαζα δε μας λες καλυτερα αν θα ερθεις?? (τυπικα δηλαδη γιατι αν δεν ερθεις θα εχεις γρινια και ποιος με ακουει τωρα.... )Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο HARRIS
επ εχασα τπτ τι εγινε για πια εκπληξη μιλαμε ντινα δεν λες τπτ ; καλα (σνιφ σνιφ) :) για ποτε μιλαμε;
Λοιπον Τριτη 21'00 στο BREEZE.Iσως καταφερω να μας κρατησουν παρκινκ για να τα βαλουμε ολα μαζι
Γιωργο μη ξεχασεις να το πεις στον Κωστα
γιαννη that would be great
παιδια το ειπα στον κωστα αλλα δουλευη.
αν αλλαξη κατι ξερη που θα ειμαστε και το τηλ.
μου το εχει
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Γιαννη δεν ξερω για τους αλλους για μενα παντως μην εμφανιστεις στη συναντηση αν δεν μου βαστας εν CD με τις φωτογραφιες (ΟΛΕΣ)που βγαλαμε την κυριακη στα χανια γιατι αλλιως :109 :163 :162 Οταν ομως τις φερεις τοτε :168
χαχα σωστος ο nickliki32,καλημερα παιδια μολις ξυπνησα και ειδα απεξω το καιρο,ευχομαι να κρατησει ετσι και μεχρι την τριτη για να μπορουμε να τα πλυνουμε και να τα εχουμε για μια καλη φωτογραφια.αν τωρα μας τα χαλασει ο καιρος και βρεχει ολη μερα αστο καλη καρδια.παντος το δικο μου πλυμενο - λερωμενο δεν θα φανει και τοσο σε σχεση με κατι κιτρινα,κοκκινα,μπλε :) :).
εγω παλι δεν εχω τετοια κολλυματα ... την αλλη φορα ηρθα και ηταν μεσα στη σκονη! (οχι οτι βγαλαμε photos)
παιδες με πηρε ενα παιδι απο το φορουμ των 4 τροχων και με καλεσε σε ενα μιτινγκ.
δε μπορουσα να παω αλλα σκεφτηκα να βαλω μια ανακοινωση στο φορουμ τους για
το δικο μας μιτινγκ θελετε;
(υποψην οτι εχει και γερμανους και γιαπωνεζους)
εγω κανενα προβλημα ... αρκει αν ερθει κανεις να μην αρχισει τιποτα κουλα..... ελπιζω αν ερθει καποιος να ειναι ιταλοφιλος ....
αν και εδω που τα λεμε θα πρεπει να εχουμε κοσμια συμπερηφορα ... και να τα εχουμε με ολους καλα ...
:146 Ax! πάλι με εκβιάζεις, τι θα σε κάνω τελικά δεν ξέρω(αρχίζω και φτιάχνομαι όμως ε!)Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
δεν μας είπες τελικά θα έρθεις??? εμενα δηλαδή μου είπες αλλα πες και στα παιδιά!
παιδια χιλια συγνωμη αλλα λογω εργασιακων υποχρεωσεων θα λειψω απο το meeting, δεν θα ηθελα να γινει ετσι και υποσχομαι (NENYA ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ) να ερθω στο επομενο meeting.καλα να περασετε.οσο για μενα αν καποια στιγμη επιθυμειτε βολτουλα στην χερσονησσο η ντινα ξερει που εργαζομαι θα ηταν χαρα μου να ερθετε να σας γνωρισω και απο κοντα.μονο πρωτου ρθειτε please call me.byezzzzzzzzzzzzz.
τι εγινε ρε φιλε δε θα σε γνωρισουμε τελικα εσενα;
τουλαχιστο αυτη τη φορα μας ειδοποιησες κατι ειναι και αυτο.
τελικα θα ερθουν καποια ατομα απο το 4 τροχοι φορουμ αλλα
δεν ξερω ποσα.
οκ με το καλο να ορισουν γιωργο! :)
back(ousis) αστα man εγω να δεις ξενερα που εφαγα αλλα τι να κανεις υπαρχουν καποιες προτεραιοτητες στην ζωη του καθενα μας και δεν μπορεις να κανεις πισω,παντως don't worry το καλοκαιρι ειναι μπροστα και να χουμε την υγεια μας θα παμε οπου γουσταρουμε ετσι ???
οκ ρε φιλε κριμα παντως γιατι θα ειναι ωραια
Βλέπω παίδες ότι έχει πέσει πολλή δουλειά και κανένας δεν ασχολείται πλέον με το forum! Κρίμα.
HARRIS τωρα αυτο πως σου ηρθε???
γιατι ρε HARRIS πως μας την λες ετσι ρε man!!!! ενταξει εχουμε και τις δουλειες μας αλλα ξερεις τι βλεπω εγω πως αν κανονιστει κανενα καφεδακι τοτε ξεκιναμε και γραφουμε ολοι. αν δεν μιλησει κανεις...... ακρα του ταφου σιωπη.τι λες εσυ ??? αυτη η ειναι η γνωμη μου τωρα δεν θελω βεβαια και να ειναι ετσι αλλα εχουμε ολοι βαλει καποιες προτεραιοτητες στην ζωη μας,το club αυτο ειναι για να ξεχνιομαστε απο καποια...you know....προβληματακια και θελουμε να ξεφευγουμε για λιγο.το σωστο θα ηταν να ενημερωνομαστε καπως τακτυκοτερα αλλα.....ελα μωρε καλη καρδια.αντε καλημερα σας σε 3 ωρες σχολαω και παω για υπνο.:) :) :) :) ;)
Καλημερα παιδια.Παμε για φαγητο?[Εκτος απο τις ΚΥΡΙΑΚΕΣ 10&17 ΑΠΡΙΛΗ, γιατι εχω δυο σεμιναρια ολοημερα
Γιαννη ποτε λες ??? ριξε καμια ιδεα και το βλεπουμε!! (ο nickliki32 τι εγινε!?!?!?!?)
φαγητο ??? που ??? τι λετε δευτερα μετα τις 8 ; αρχανες μερια η καπου εδω κοντα.ντινα ξερω ξερω θα μου πεις εσυ λες λες και στο τελος μας στην κανεις.ναι αλλα αυτην την δευτερα εχω ρεπο ;) τι λετε περιμενω. :) :) ;)
δευτερα και τεταρτη ο HarisH δεν μπορει..... οσο για σενα MANOLIS στα εχω μαζεμενα!!!!............... :evil:
ξέχασα να σας πω ότι μίλησα με έναν ιδιοκτητη πλυντηρίου αυτοκινήτων (σφίγγα συγκεκριμένα) και δέχτηκε ο άνθρωπος και χωρίς κανένα πρόβλημα να βάλουμε ένα μικρό stand (μιση A4) για τo STILO CLUB
Και αν δεν το ξέρατε το πλυντήριο αυτοκινήτων που ανέφερε η Nenya(ακού nickname που διάλεξε το άτομο!) κάνει πολλή καλή δουλειά.Μπορεί να αργεί αλλά το καλό πράγμα αργεί.
Μπορουμε να κανονισουμε τελος εβδομαδας Παρασκευη - Σαββατο.Για το που δεν εχει σημασια, θα το κανονισουμε
εγω οτι θετε αρκει να ειναι και το μωρο μου οκ
Θα πάρω μια ψαρόβαρκα το μωρό μου!!
μωρο μου :p αμα δεν το πεις θα σκασεις! :twisted:
Λοιπον,προτεινω Παρασκευη.Ειχα παει πριν λιγες μερες σε μια ταβερνα στη Ρογδια,οχι τις γνωστες,στην εξοδο του χωριου.Πολυ καλη & καλες τιμες