...του μπατζανάκη, του αδερφού, της γκόμενας ξάδελφος!
:S
Printable View
καλοταξιδο φιλε το γκολφ .
τι αριθμο εχεις και σε τι χρωμα το πηρες ?
θα μας βαλεις καμια φωτο να σε χαρουμε και εμεις?
ο αριθμος -για να σε περνω χαμπαρι οταν σε περναω στην εθνικη να κορναρω παντα φιλικα.
ελα μωρε Νικο ολα καλα ειναι τα αυτοκινητα αρκει να μην χαλανε και πληρωνουμε αδικα.
τωρα οι γερμανοι εφτιαξαν ενα μοτερ αμεσου ψεκαστηρα λαδιου χαχαχαχαχαχαχαχαχα
σε πειραζω μην σκας
ο γειτονας ειναι υπαρκτο προσωπο και οπως σου ειπα θα το τραβηξω βιντεο .
το θεμα ειναι ομως αλλο και θα πρεπει να μας απαντησει ο κ.Maik Kavala τι θα κανει με το doo auto θα το παρει η' οχι ?
εγω μηχαλη ειμαι μαζι σου να το παρεις φιλε μου και καλοταξιδο.
Αυτός είναι ο κανόνας. Το γκάζι είναι γλυκό και πάντα θέλεις παραπάνω. Επίσης ΟΤΙ και να έχεις ΠΑΝΤΑ υπάρχει κάποιος ποιος γρήγορος. Το ζήτημα είναι να ξέρεις τι έχεις και να μην υποτιμάς κανέναν. Οπως ας πούμε έκανε κάποιος με μια CLK200K με το bravo και όταν σταματήσαμε στο φανάρι κοιτούσε απορημένα τι είναι αυτό το ρημάδι με το σηματακι της FIAT που πάει έτσι....
αυτο τι ειναι ?
http://www.youtube.com/watch?v=UfM-Yk5t_qo
Οπως το λέει. To καινούριο Golf 6 GTI 2xiliaro me 200κατι άλογα.
Τι έγινε Παντελή ψάχνεις για ανταλλαγή το stlo σου με κόκκινο Golf??
TO stilaki μου δεν ηθελα ν το δωσω αλλα επρεπε αναγκαστηκα κανω ολο ταξιδια κ τα κυβηκα ηταν λιγα 1.4 οποτε καταλαβενεισ ολο τερμα ηταν αν μπορουσα θα το εκανα abarth αλλα δ θελω ν κανω μετατροπες κ τετοια στοχος τωρα ειναι ν βαλω ενα προγραμμα ν παει 260 αλογα κ τιποταλλο...μαυρο ειναι φιλε μου παντος το κιβωτιο ειναι το κατι αλλο οι ταχυτητες δεν αλλαζουν απλα γρηγορα κεραυνος τα ανοιξα απο σταση με ενα μαμα αλλα manual κ ημουν 3 αμαξια μπροστα απο εκινηση κ μετα μεγαλωσε μεχρι 5 αμαξια αααα ρε stiloooooooooooo
:(
εμεις να θυμασε ειμαστε φιλοι ..................................
ενωωητε φιλοι μεχρι να βαλω φυσηχτιηρι.
Επι του θεματος φιλαρακια μου και επι τις ευκαιριας...το ξερεται οτι ετοιμαζεται το Polo GTI ??? E,το μαθατε και αυτο... Ο γνωστος σε ολους μας 1.4 TSI αλλα...απο 180 εως 200 αλογα αυτην την φορα!!! Θα εχει ρυθμιστη ιπποδυναμης...ενδιαφερον ακουγεται παντος! Για να δουμε...
Μιας και το θέμα μας είναι λοιπόν το Polo και η πιθανή αγορά του Μιχάλη, θα σου έλεγα Μιχάλη να δεις και το ενδεχόμενο να δώσεις 1-2 χιλιάρικα παραπάνω, και να πάρεις το Bravo με τα 120ΗΡ. Και πιο μεγάλο σκάφος θα έχεις (και είσαι και οικογενειάρχης τώρα), και μεγαλύτερο κινητήρα και άλογα. Ειδικά αν βλέπεις Polo Highline DSG7, η διαφορά στην τιμή είναι μικρή...
Laki η αληθεια ειναι πως τα κυβικα ειναι αυτα που μετρανε σε ταξιδια!!!Φιλε κανω Αθηνα-Πατρα για πλακα χωρις να το σκεφτω για θεμα κουρασης σε οδηγηση και μαλιστα τωρα δεν το παταω οσο παταγα το 1200!!!
Αν σου πω οτι δεν μου αρεσει το Bravo οσο μου αρεσει το Polo θα με πιστεψεις? Βεβαια σε χωρους δεν το συζηταμε φυσικα και το Bravo εχει τους καλυτερους. Το κακο με εμενα ειναι οτι δινω πολυ μεγαλη εμφαση στην εμφανιση... Μετα απο το θεμα κινητηρων τον προτιμω λογο οτι ειναι 1.2 κυβικα και θα εχεις χαμηλα τελη κυκλοφοριας και ασφαλιστρα. Μην βλεπεις ομως τα 105 αλογα...121 εχει πραγματικα! :)
μη μη θα παθω εκγεφαλικο
αμ μας πηρανε την αξιοπιστια και την σπορ οδιγηκη απολαυση
μας εχει μεινει το ντιζα'ι'ν .
και συγνωμη αμα μου λες οτι δινεις εμφαση στην εμφανηση και οτι το πολο ειναι ποιο τοτε τι να πω φιλε μου
συγουρα το τι αρεσει στον καθενα μας ειναι υποκειμενικο αλλα δε μπορω να δεχτω ''προσωπικα'' οτι υπαρχει γερμανικο και ομορφοτερο απο Ιταλικο αμαξι.
μαλλων στη γειτονια σου εχεις το μονο Ιταλικο αμαξι και σε εχουνε επιρεασει πολλοι πολυ .
δε πηραζει φιλε ευχομαι να παρεις αυτο που πραγματικα θα σε κανει να χαμογελας οταν το οδηγας αρκει να μην σε επρνανε αυτα που κατηγορεις και αποστρεφεσε τωρα.
Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το Bravo, μου αρεσει και αρκετα μαλιστα οπως επισης κι αλλα Ιταλικα μοντελα.Αλλα μου αρεσει και πιο πολυ το Polo.Αν τα βαλω ολα κατω και πω κινητηρας,ντιζαιν,ποιοτητα,εγγυηση εκει διαλεγω γερμανικο διοτι με ξαλυπτει πληρως.Ουδε ποτε δεν κακοχαρακτηρισα τα Ιταλικα και ποσο μαλλον αυτα που οδηγω και οδηγησα. Παλι φιλαρακια θα ειμαστε εστο και το VW να παρω...σκεψου οτι εχω αλλα 2 Ιταλικα αυτοκινητα!
Οποτε το τι αρεσει στον καθενα και τι οχι ειναι τελειος υποκειμενικο πραγμα...φαντασου να εχεις 10 γκομενες κουκλαρες να διαλεξεις και προσπαθεις να βρεις την πιο καλη και την πιο ομορφη για εσενα...ο καθενας θα διαλεξει αυτη που θα τον καλυπτει και θα του ταιριαζει πληρως...:biggrin:
Εγω πάντως δεν καταλαβαίνω πόσο αντικειμενικά όμορφο μπορεί να είναι ένα αμάξι που στη μούρη δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από το Golf και στο **** δεν ξεχωρίζει σε τίποτα από το Lupo!! Τουλάχιστον πάιρνεις Golf για να έχεις το original άσχημο αυτοκίνητο. Ψευτοκακιά μούρη μπροστά και ****ς από φορτηγάκι. Ή πάιρνεις το scirocco. Bad boy καπώ μπροστά και συμπιεσμένος ****ς Golf πίσω. Οι Γερμανοί σχεδιαστές ξεσκίζονται στη δουλειά...
και έτσι για να παινέψουμε και το σπίτι μας...
http://www.mondaynay.com/wp-content/...iat_bravo1.jpg
είναι photoshop αλλά η μόνη διαφορά από το μαμα είναι καθρεφτες, ζάντες, φρύδια μπροστά και πίσω προφυλακτήρας που υπάρχουν στην αγορά
όπως είπα και πρίν είναι καθαρά θέμα γούστου....
Tokis , το μόνο σχόλιο που μπορεί να γίνει είναι αυτό : ΑΠΑΙΧΤΟ !!! Έτσι απλά .
εγω πιστευω φιλε οτι οπως λεει και ανεκδοτο ολοι θα διαλεγανε την γκομενα με τα μεγαλητερα βυζα αν ολες ηταν κουκλαρες, διλαδι αυτη που ουσιαστηκα θα ηταν καλητερη απο τις αλλες.
ο καθενας μπορει να το παιζει αντικειμενικος αλλα φιλε στη ζωη οσο και να θελουμε να κριψουμε τον πραγματικο μας εαυτο καποια στιγμη θα βγει στην επιφανεια, και το λεω αυτο γιατι περα απο την οδηγηκη απολαυση των Ιταλικων αυτοκινητων αλλα και το παρουσιαστικο τους δεν υστερουνε πουθενα και μπορω να πω οτι καποια μοντελα απλα δε παιζωνται σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Ναι ναι Τακη...φτιαξε μας κι αλλο.....και θα πεταξω το stilo στη θαλασσα....:)...πανω που σκεφτομουνα να του αλλαξω και ζαντολαστιχα σε λιγο καιρο....μας εκανες τωρα σαλατα..
θα μαζευω οικονομιες για να το παρω....ειναι απιστευτα ωραιο και χαμηλο πολυ...ουτε κατσαριδα δεν θα μενει απο κατω στο περασμα του!!!
και η ζαντα τελεια..και ο ****ς και η μουρη...η τελεια γυναικα!!! (σορρυ αυτοκινητο ηθελα να πω)!!!!
Fiat και παλι fiat!!!!!
Μη σου πω οτι και σε κανα χρονο στο γαμο μου....με stilo θα παω...και φυσικα οσοι πιστοι θελουν θα μου ερθουν συνοδεια με τα stilo τους!!!!
Ετσι να γινει και μια παρελαση απο stilo στην εκκλησια!!!!
Μαλλον θα ειναι η καλυτερη στιγμη του γαμου μου!!!!!:tongue2::tongue2::tongue2:
Aν ερθω με μια τετοια σε πειραζει...
http://www.sportdrive.gr/assets/tuni...j5_2008_02.jpg
Σορρυ tokis....αλλα αστραφτανε τα ματακια μου με το κουκλι οπως ειπες:biggrin:
Εμενα ειναι redpanther(απο το κοσμας..καμια σχεση το ξερω)..απλα να μαθαινουμε και τα ονοματα σιγα σιγα!!
Αλλα οντως πολυ ωραια φτιαγμενο το bravo.....μπραβο!!!!:yawn:
μιας και το θεμα εχει να κανει με γερμανικα
Porshe καγεν ενω κινουτανε κανονικα φρεναρισε αποτομα και μετα οταν ξανα περασα απο εκει το ειχανε φορτωσει στην expres .
πλακα ολοι οι λεφταδες τσιγκουνεβοντε τη βενζηνη και για πλακα το φορτωνουνε στην expres οταν θελουνε να ταξιδεψουνε οικονομικα .
ετσι η μονη οταν ακουω να λενε οτι με 20 ευρω απο βολο πηγα και ηρθα αθηνα τωρα καταλαβαινω .
ετσι οι εχωντες γερμανικα οχηματα εχουνε το πλεωνεκτημα της αμεσης προσβασης στα καλα παρκιν και στις Expres μετα εχει δικαιο ολα τα τεστ που κανουνε περι οικονομιας αφου μπορει καποιος να εχει εχει παει 20 φορες Αθηνα - θεσαλονικηνα εχει καψει συνολικα 100 βενζινη μαζι με την συνδρομη της Expres και το συμαντικοτερο με τις Expres δε πληρωνεις διοδια ουτε το φορτηγακι ουτε η κουρσα .
αλλα τι θα κανεις με τη γκαζουρα των ιταλοφιλων φιλων σου ?
πολυ απλα τους λες το γνωστο das auto και ξερενοντε στο γελιο και για να τελιωνει η φαση πληρωνεις τους καφεδες και φευγεις
εδω κολλαει η παροιμια ' εμ κερατας εμ δαρμενος'