Ποιο χαβαλε; Εγω στα σοβαρα το λεω! Να εχει και μια χιουμοριστικη εκφραση η 'προσκληση' μας!
Printable View
χαχαχα όχι ρε συ....θα μας κοροϊδεύουν...ειδικά αν πέσει στα μάτια κανενός golfάκια θα ρίχνει το γέλιο.... :p
...ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ..:jump1:.:nervy:.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ..:jump1:.:nervy:.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ..:jump1: :nervy:!!!!!ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑ......
Χαχαχα... Αν μιλατε σοβαρα για τη δευτερη,τοτε να τη σουλουπωσουμε λιγο γιατι αυτη ειναι "πιο προχειρη πεθαινεις"... Βεβαια αν θελετε χιουμοριστικη εγω προτεινω καμια πασχαλινη και οχι το τρακτερ!...
Βεβαια μπορουμε να εχουμε δυο,μια χαβαλε και μια σοβαρη και να εκτυπωνει ο καθενας οποια πιστευει καλυτερη!
Εγω παντως το πρωτο θα εκτυπωσω :p
Καμια νεα προταση; Κανεις; Τιποτα;;;
Εγω την πρωτη λεω να βαλουμαι!!!!!
Και εγώ για την πρώτη θα έλεγα να βάζαμε.
Εννοειται την πρωτη, πλακα εκανα με το τρακτερ! Μηπως ομως να την αλλαξουμε λιγο; Θα μας τελειωσει το μαυρο του εκτυπωτη με τετοια μαυριλα!!!
Την πρώτη και με ατάκα (σε επιλέξαμε θα αρνηθείς) ακούγεται ωραίο !!!!!
...τη δεύτερη ...και το τρακτέρ να λέει " ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ " !!!!!.....χάχαχάχαααούαααααα !!!!....
:w00t::devil::spyed::shutup::katana::ninjabattle:
Τώρα που το ξανασκέφτομαι... με τη δεύτερη άνετα διαφημίζεις οδική βοήθεια! "Σε σηκώνουμε στο λεπτό!" Χαχαχα!
Πφφφ... Διαφημιστής έπρεπε να γίνω, που κάθομαι και χαραμίζομαι με τα τρακτέρ!... :tomato: :tomato1:
Τι να σας πω και τους δυο απο πανω;
Με κανατε και γελασα!
Δεν παίζεστε..χαχαχαχα :laughing:
θα προτεινα να βγαλουνε μια προταση οποιος θελει για το φυλλαδιο και κανουμε ψηφισμα
Έλα ωραίος ο stilatos ψηφοφορία γιατί ξεφύγαμε!!!!!
Παιδιά συμφωνώ, αλλά ψηφοφορία σε τι?
Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο ένα flyer (μακέτα) το οποίο να είναι πιο σοβαρό (απ το τρακτέρ πχ... :fun: ) και να είναι και στα Ελληνικά. Εκτός κι αν κάποιος σχεδιάσει κάποιο άλλο και το προτείνει... Τότε μιλάμε για ψηφοφορία και για επιλογή...
Οριστε και το αναλογο ηχητικο...
http://www.youtube.com/watch?v=IeLghIqqkOY
....πώωωωωωωωωωωω....άπαιχτο...ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ-ουμε ?????:devil: ?????....
Να ετοιμασουμε cd/dvd μηπως;;;;
...και να τα δωσουμε στους μαυρους στα φαναρια! Παταγος!
Εσυ απο πανω... ΕΓΡΑΨΕΣ!
Άμα είχαμε εκτυπώσει θα μοίραζα και Πάτρα που θα πάω σήμερα έχω τσεκάρει και εκεί κάνα 2 με 3 stilo σίγουρα !
Την επομενη φορα Δημητρη!
Επειδή είναι κρίμα να το καθυστερούμε, μιας και δεν υπάρχουν άλλες προτάσεις, ανεβάζω ένα RAR αρχειάκι:
http://www.2shared.com/file/vlTPHU6N/stiloclub.html
που περιέχει σε JPEG εικόνα τη μακέτα, αλλά και σε PSD μορφή για όσους θέλουν να πειράξουν κάτι στο photoshop (πχ γραμματοσειρά). Ας ξεκινήσουμε την εκτύπωση και το μοίρασμα λοιπόν! :bananarock2:
teo...τσεκάρισε λίγο το rapidshare...λέει πως μόνο εσύ μπορείς να ανοίξεις το αρχείο....
Το διόρθωσα jason γιατί το rapidshare ... άστα! Thanks!!
Φύγαμε!!!Σε όσους μοιράζουμε να ενημερώνουμε εδώ πέρα!
Επ! Τώρα είδα ότι άρχισε το μοίρασμα..:thumbsup:
Ξεκινώ και εγώ την εκτύπωση , άντε και καλά αποτελέσματα να έχουμε! :jump1:
Αντε να δουμε τι Stilo θα πιασουμε!
Παιδιά αν κάποιος θέλει μια ασπρόμαυρη μακέτα για να εκτυπώσει (για οικονομία μελανιών πχ) μου λέει και την ανεβάζω...
Θα μας φυγει ολο το μαυρο λεμεεεεεεεεεεεεεε!
Μηπως να κανεις τον κοπο να γεμισεις μια σελιδα Α4 με τετοια και να τα παμε σε καποιον που κανει φωτοτυπιες να τα εκτυπωσει και μετα να τα κοψουμε;
Προτιμω να δωσω 20-30 λεπτα για μια σελιδα που θα εχει 4-5 πανω παρα να αδειασω το μελανακι μου....
Μα πριν το εκτυπωσεις υπαρχει η επιλογη για να βαλεις 4 σε μια σελιδα Α4,οποτε δεν χρειαζεται!
Οκ τοτενες! Μεσα στο ΣΚ θα γινει η δουλεια!
Μοιραζει κανεις;;;
Εγώ έχω πάντα μια πρόχειρη δεκάδα μαζί μου και πρέπει να έχω αφήσει καμιά 20άδα σύνολο...!