Για σου Ορεστη και καλωσορισες στην παρεα.
Θα καταφερεις να ερθεις στην πανελληνια?
Οτι χρειαστεις αρμοδιος για πανω ειναι ο Καρατεκα η μπορεις ακομα να μιλησεις και με τον Νικος στελνοντας πμ.
Καλωσορισες και καλα ποστς.
Printable View
Για σου Ορεστη και καλωσορισες στην παρεα.
Θα καταφερεις να ερθεις στην πανελληνια?
Οτι χρειαστεις αρμοδιος για πανω ειναι ο Καρατεκα η μπορεις ακομα να μιλησεις και με τον Νικος στελνοντας πμ.
Καλωσορισες και καλα ποστς.
με τον Νίκος ... ή με τον Αλέξης Παπαχελάς ... !!! :) :)
νάσαι καλά ρε Βασίλη .. (χωρίς παρεξήγηση ε)
καλως ήρθες φιλαράκι και γράψου στην sms list για να έρχεσαι στα καθεδάκια της Θεσσαλονίκης
(στείλε Pm στον Karateka)
καλως ορίσατε παιδιά...θα βρείτε αρκετά χρήσιμο το forum..
Γειά σου Ορέστη και καλώς όρισες! Εγώ είμαι ο "Νίκος" :216 Κάνε μια βόλτα στο φόρουμ και να έχεις το νου σου στο section Συναντήσεις -> Θεσσαλονίκη. Κάτι μαγειρεύεται για την Τετάρτη (αύριο), οπότε μπορεί και να σε δούμε από κοντά...
Αλήθεια, πως έμαθες για το StiloClub? (παλιά συνήθεια που είχα καιρό να την κάνω... ΑΝΑΚΡΙΣΗ! :216 )
Παλια συνηθεια οταν παιρνω νεο αυτοκινητο, να βλεπω στο internet, αν υπαρχει κανενα club, στην ελλαδα. Ειναι το 3 Fiat. Tipo, Tempra, Stilo.
Τωρα εχω το πρωτο & το τριτο.
Παντα FIAT.
Kαλως ηρθες Ορεστη
Καλώς όρισες Ορέστη! Ελπίζω να σε δούμε σε κάποια από τις συναντήσεις μας! Την Τετάρτη στις 20:00 θα βρεθούμε, αν είναι έλα...
Γεια σας και απο μενα, ειμαι ο Γιωργος και ειμαι φιλος του S_Bravo.
Ειμαι κατοχος ενος 1.6 Dynamic.
Ευχομαι καλα post.
:D :D :D
Για σου Γιωργο και καλωσορισες στην παρεα μας,ερχεται και η πανελληνια δεν πιστευω να χασεις τετοιο γεγονος θα ειναι απιθανα οπως περυσι.Αν εισαι αθηνα να βλεπεις της συναντησεις αθηνας για να σε δουμε καμια φορα.
για σας και απο εμενα ειμαι ο Δημητρης και εχω 1.4 καλως σας βρηκα και ελπιζω να καταφερω να συναντηθουμε και απο κοντα μενω Αθηνα