Φίλε Jason όταν λες πως δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς, εννοείς πως δεν σου βγάζει την επιλογή "Επεξεργασία μηνύματος" ή στο βγάζει και όταν το πατάς σου πετάει κάποιο σφάλμα/απαγόρευση;
Printable View
Φίλε Jason όταν λες πως δεν μπορείς να τα επεξεργαστείς, εννοείς πως δεν σου βγάζει την επιλογή "Επεξεργασία μηνύματος" ή στο βγάζει και όταν το πατάς σου πετάει κάποιο σφάλμα/απαγόρευση;
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μάλλον το έχω ρυθμίσει εγώ έτσι.
Θα το δω μολις μπορέσω και θα σας πω.
Ναι, ένα 24ωρο μετά την αποστολή ενός post, ο χρήστης δεν μπορεί να το μεταβάλλει.
Εγώ το έχω κάνει αυτό.
Μιχάλη νομίζω ο jason είπε το αντίθετο. Ότι δηλαδή τα παλιότερα ποστ του δεν μπορεί να τα επεξεργαστεί ενώ τα καινούρια μπορεί.
Το post που φτιάχνω πχ τώρα , έχω τη δυνατότητα επεξεργασίας../..άν θέλω πάλι πχ μετά απο δυό μέρες ας πούμε να το επεξεργστώ - διορθώσω - διαγράψω , δεν έχω αυτή τη δυνατότητα , κάτι που πιστεύω μάλλον δεν είναι σωστό κρίνοντας απο τη συμμετοχή μου σε άλλα φόρα όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα τα δικά του ποστ να τα κάνει ότι θέλει και όποτε θέλει../..αν κάνει -λέμε τώρα- μ@λακίες , επεμβαίνει ο admin η κάποιος mod και βάζει τα πράγματα στη θέση τους../..διορθώστε με αν κάνω λάθος , αλλά πιο παλιά έτσι ήταν και εδώ.../..πιστεύω να διορθωθεί ,...thanks...
Teo μια χαρά κατάλαβα. Αυτό που περιγράφει ο jason είναι αυτό που λέω.
Jason, και λοιποί, ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή ένα μέλος μας στο παρελθόν, ενώ είχε κάνει ένα πολύ ωραίο, χρήσιμο και μεγάλο θέμα με το τι είχε κάνει στο αμάξι του, μετά από χρόνια, και επειδή είχε κάποιο προσωπικό κόλλημα, πήγε και αντικατέστησε ΟΛΑ του τα posts με αστεράκια (****) , αντί να ζητήσει να το κρύψει κάποιος mod ή admin.
Αυτό δεν είναι και η καλύτερη εικόνα που θα ήθελα να έχει το κλαμπ. Από άποψη υλικού τουλάχιστον. Φαντάσου 30 σελίδες με κουβέντες κόσμου που απαντά σε αστεράκια... κάπως μου κάνει!
Αν νομίζετε ότι έπραξα εσφαλμένα, μπορούμε να το συζητήσουμε και γιατί όχι, να το αλλάξουμε.
Ναι σωστός Μιχάλη, εγώ μπερδεύτηκα με τον εαυτό μου! :tongue2:
Λογικό το επιχείρημα.
Το επιχείρημα του ioannidis είναι λογικό και σωστό ,κατά τη ταπεινή μου γνώμη και πρέπει να παραμείνει έτσι ως έχει.Δεν είναι μόνο να αλλάζει κάποιος ένα παλαιότερο post το οποίο είναι τεχνικής φύσεως αλλά να θέλει για παράδειγμα να αλλάξει και post στα οποία έχουν γραφτεί άσχημα πράγματα κάνοντας μετά το Κινέζο.....καλός ή κακός ο γραπτός λόγος ( έστω και διαδικτυακά) πρέπει να μένει. Πιστεύω πως αν κάποιο μέλος θέλει να κάνει μια τροποποίηση σε παλιό post του, μπορεί να απευθύνετε στους admin - moderator για αλλαγή.
Σεβομαι την (μέχρι στιγμής) γνώμη της πλειοψηφίας και για αυτό το λόγο δεν συνεχίζω το θέμα , αν και "σηκώνει" πολύ συζήτηση για το τι δικαιούται η όχι το μέλος - συντάκτης του πόστ../..άλλωστε , ας είμαστε ρεαλιστές , πολύ μικρή σημασία έχει τουλάχιστον για κάποιους "παλιούς" όπως εγώ αφού στήν ουσία έχουμε "ξεμπαρκάρει" απο το καράβι../..απλά το παρατήρησα και το ανέβασα ../..και πάλι thanks...
Το σωστό για όλους θα ήταν να το συνεχίσεις όπως λες. Δεν είναι τελεσίγραφο και ο καθένας λέει τη γνώμη του. Εγώ βρίσκω λογικό το επιχείρημα και ταυτόχρονα πιστεύω πως θα έπρεπε να αυξηθεί ο χρόνος από 24 ώρες σε 48 ή 72.
Μπορεί κάποιος να θέλει να διορθώσει ένα λάθος που έκανε και αυτό είναι σεβαστό για ένα διάστημα. Από εκεί και πέρα ποιος ο λόγος να διορθώσει κάποιος ένα ποστ του προηγούμενου μήνα, του 2014 πχ ή ακόμα και παλιότερο;