-
Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
chris8
ευχαριστώ!!!είσαι ικανοποιημένος απο την επιλογή σου? Είναι οικονομικό? ελπίζω η επιλογή μου να βγάλει οσο λιγότερα προβλήματα..
λοιπον, σου προτεινω να παρεις τον 1400 16v μιας και ειναι ο τελευταιος τεχνολογικα κινητηρας, τον εχω και στο grande punto εδω και 3 χρονια και εχω κανει 50000χιλιομετρα χωρις να εχει ζητησει κατι, πραγματικα τον εχω ζορισει αρκετα και το μονο προβλημα που βλεπω ειναι με το κιβωτιο που ειναι αρκετα ευαισθητο, αλλα αν το προσεχεις λιγακι, θα σε προσεξει και αυτο.... απο καταναλωση μεσα στην πολη ειμαι στα 8 λιτρα ανα 100...οποτε δεν εχεις προβλημα...
κατα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερο αυτοκινητο απ οτι περιμενα, εχει πολλα καλα...καλη ηχομονοση, καλη ποιοτητα κυλισης, και σκεψου επισης οτι αν σου παθει κατι σοβαρο θα βρεις και αρκετα φθηνα ανταλλακτικα ....μεταχειρισμενα βεβαια....
-
Καλησπερα παιδια!!! καλως σας βρηκα!!!!!!
ειμαι κατοχος fiat stilo 5d 1.4 :)
-
Kαλως ορισες στην παρεα και καλα χιλιομετρα.
-
Καλως ηρθατε παιδια ολοι.
-
Γεια σας παιδια...ειμαι νέο μέλος σχετικά αν και καποιες επαφες είχα με το club πριν περιπου 3 χρόνια στον Εβρο....εγω εξακολουθώ να παραμενω βεβαια στον εβρο...ειχα εγγραφτεί παλαιότερα στη σελίδα αλλά οριστικά επανεγράφησα πριν 2 ημέρες.....μου αρέσει η προσπάθεια όλων των μελών και ελπίζω και να βοηθήσω όσο μπορώ αλλά και να με βοηθήσετε..
-
Γεια και από έμενα παιδιά. νέος εδώ και νέος κάτοχος stilo.πριν από 3 μήνες αγόρασα το 1,4 5d του '05. όπως έχει αναφερθεί γίνετε πολύ καλή δουλεία εδώ από τα λίγα που έχω δει.Ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω άλλα και να βοηθηθώ
Καλά να περνάτε και θα τα λέμε συχνά!
-
-
Καλησπερα και απο μενα παιδια. Ειπα να σασ φερω και γω το stilo mou. Το δικο μου ειναι το 3d - 1.6 - skywindow και μετα απο λιγο ψαξιμο στο φορου του περασα και το cc (ειμουν και απο τουσ τυχερους που απλα κουμπωσαν το χειρηστηριο στην φυσα που κατεληγε κατω απο το τιμονο. Καλα μας χιλιομετρα :smile:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DrChris
Καλησπερα και απο μενα παιδια. Ειπα να σασ φερω και γω το stilo mou. Το δικο μου ειναι το 3d - 1.6 - skywindow και μετα απο λιγο ψαξιμο στο φορου του περασα και το cc (ειμουν και απο τουσ τυχερους που απλα κουμπωσαν το χειρηστηριο στην φυσα που κατεληγε κατω απο το τιμονο. Καλα μας χιλιομετρα :smile:
Καλως ηρθες στην παρεα μας:hello::hello: και πραγματικα μπορουμε να σε χαρακτηρισουμε απο τους κ@λ@φαρδους:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:(χω ρις παρεξηγησεις)!!!
-
Καλως ηρθατε παιδια ολοι σας!!!
Καλα να περνατε και καλα χιλιομετρα στους νεους κατοχους stilo.
Αντε να βλεπω ν μαζευεται κοσμος ...γιατι σε κανα χρονο που θα βαλω και γω την κουλουρα.....θελω πολλαααα stilo στο γαμο!!! :rolleyes2:
Μη σας πω οτι κι εγω γαμπρος με stilo θα παω στην εκκλησια:tongue2:
-
-
Καλως ηρθατε παιδια και απο εμενα!
-
geia sas paidia... me lene manoli k exo ena stilaki 5d 1.2 edo k ena xrono... "prospatho" na to beltioso
-
Καλώς μας ήρθες Μανώλη...
Καλό βελτίωμα.
Παρακαλώ γράφε Ελληνικά!
-
-
Γειά σας παιδιά! Παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum και είπα και γω με την σειρά μου να γίνω μέλος και να συστηθώ!!! Οδηγάω το γνωστό και αγαπημένο σε όλους Stilaki 1.6 3D το οποίο έχω στην κατοχή μου ένα χρόνο (αγορά μεταχερισμένου)!!Βλέπω οτι έχετε μια εξαιρετική παρεά και αλληλοβοήθεια όσον αφορά σημαντικά και ουσιαστικά ζητήματα όπως βλάβες κτλ κτλ.. Συνεχίστε έτσι!!!!
-
Καλώς όρισες Christakos και ευχαριστούμε για τα καλά λόγια...
-
wellcome christacos12!!!!!!!
-
Καλώς όρισες και από μένα.
-
-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Καλώς σας βρήκα..!
-
Κάπως έτσι πριν 1.5 χρόνο είχα γνωριστεί σαν καινούριο μέλος τότε με το νέο μου τότε μπλε στύλο με οροφή (που λειτουργούσε) και το είχα αγοράσει από την Spicar και μου είχαν αλλάξει τα πάντα όλα μέσα στην εγγύηση και έτσι δεν είχα βάλει τίποτα από την δική μου τσέπη εκτός από κάνα δυο μετατροπές που τις έκανα για εμένα και μόνο.. Τότε το είχα πάρει με 62.000 χλμ και ήταν του 02/03 μοντέλο. Το πούλησα με 94.000 χλμ. στην πρώην μου καθώς ακολούθησα το γνωστό άσμα που λέει, πήρες την καρδιά μου, πήρες το μυαλό μου, πάρε να οδηγείς και το αυτοκίνητο μου.. Όταν πια κατάλαβα τη Μ%#$@# έκανα, αποφάσισα να επανορθώσω με κάτι πολύ πιο καινούριο και πιο καλό από το προηγούμενο.. Έτσι αγόρασα πριν δυο εβδομάδες ένα Στύλο του 09/02!!! (Καινούριο δεν είναι μα ο ιδιοκτήτης του μου έδωσε 8 σφουγγάρια καθαρίσματος για όλα τα σημεία του αυτοκινήτου!!! Έτσι για να καταλάβετε περίπου σε τι κατάσταση είναι το αμάξι) , πρώτο χέρι φυλασσόμενο σε γκαράζ σε πολύ καλή τιμή και άριστη κατάσταση χωρίς οροφές και πολλά φρου φρού.. Ένα αμάξι εργασίας όπως το ονόμασα :) Να με λοιπόν και πάλι πίσω με νέο αμάξι και 50000χλμ. Θαλασσή.. Καλές μας διαδρομές και εδώ είμαστε να τα λέμε και πάλι :)
Υ.Γ.
Μπλε Fiat Stilo skywindow 1.2 Dynamic R.I.P. παρέα με την πρώην..
http://www.youtube.com/watch?v=Z8QKbKVN8B0
-
στιλε βαλε το καινουργιο στιλακι στην υπογραφη σου να το δουμε..... και αυτο που πηρες τωρα εχει την δικη του γλυκα..... το οτι γυρισες σε στιλο παλι σημαινει πολλα!!!!! ;)
-
-
Βρε βρε βρε...Ξανα καλως τον!!!
-
Καλορίζικο Γιάννη. Σου το είχα πει!
Το ΣΚ αυτό που θα βρίσκεσαι;
-
Καλός σας βρήκα ξανά αδέρφια :) Λάμπρε!!! Τώρα που ακρίβυνε η βενζίνη, είπα να πάρω αμάξι.. 10€ = 6.7 Lit. Στο γνωστό μέρος Μιχάλη.. Αν είσαι κάτω θα τα πούμε σίγουρα.. Νικόλα, άμα σε πιάσω εσένααααα!!! <3
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Stile
Καλός σας βρήκα ξανά αδέρφια :) Λάμπρε!!! Τώρα που ακρίβυνε η βενζίνη, είπα να πάρω αμάξι.. 10 = 6.7 Lit. Στο γνωστό μέρος Μιχάλη.. Αν είσαι κάτω θα τα πούμε σίγουρα.. Νικόλα, άμα σε πιάσω εσένααααα!!! <3
Έρχομαι Παρασκευή αλλά την κάνω Κυριακή... ένα γάμο έχω.
-
Καλησπέρα!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε:...FIAT Stilo ABARTH 2.4cc 20v 205(+-5)ps!!!
Το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα(Θεσσαλονίκη),παρακαλώ.
-
Καλωσόρισες...
Αλήθεια, τα 205 (+/- 5) πως προέκυψαν;;;
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Καλησπέρα!
Λοιπόν,έχουμε και λέμε:...FIAT Stilo ABARTH 2.4cc 20v 205(+-5)ps!!!
Το πρώτο που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα(Θεσσαλονίκη),παρακαλώ.
Καλως ηρθες!Ειναι Original abarth Η μετατροπη?Τα 205 πως τα βρηκες?Για πες μας πληροφοριες!!!
-
καλως ηρθες και απο μενα...μπραβο για το αμαξι σου...με το καλο να σε γνωρισουμε και απο κοντα!!!!!!!!!
-
-
καλησπέρα σε όλους είμαι ο αλέξης από κέρκυρα (μενο μόνιμα πειραιά ) εδ κ 6 μήνες είμαι κάτοχος ενός stilo 1.4 06' . είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το ρουλεμανάκι του σασμάν που ακούγετε μια στάλα δεν έχω άλλο θέμα. το κλαμπ stilo ήδη με έχει βοηθηση σε πολλά ..
-
Καλωσόρισες Αλέξη!
Καλά km να χεις...
:D
-
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Καλώς ήρθες και από εμένα κ. alexcorfu!!!
-
-
-