σωστος!!!!:D:D:D
Printable View
εμενα παλι απο πισω μου θυμιζει το παλιο το BRAVO!
μιας και μιλαμε εδω γενικα για το bravo και δεν ειδα κατι σχετικο στο θεμα των κινητηρων, μηπως γνωριζετε κατα ποσο μπορει να μπει σκαστρα ανοιχτου τυπου στον Τjet 150??? εχω την υποψια οτι θα εχω προβλημα με τον maf αλλα θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει...
υποψιν σκεφτομαι για την HKS SSQV
Ήθελα και εγω να βάλω μια σκάστρα και το είχαμε ανοίξει το θέμα σε ενα παλαιότερο topic.
Αυτο που μου είπαν εμένα απο την αντιπροσωπεία είναι πως καλύτερα να παεριμένω την Abarth να βγάλει κάτι και μετά να βάλω.
Επίσης πιθανότατα θα σου χαλάσει το ρελαντί...
Πήγα και σε after market (Car Shop Θεσσαλονίκη) αλλά τα παιδιά εκεί μου είπαν πως ακόμα είναι νωρίς και δεν έχει βγει κάτι για το αυτοκίνητο.
Βέβαια είχα παέι πριν απο 3-4 μήνες και δεν ξέρω αν τώρα έχει βγει τίποτα...
canonis ενας λογος που ηθελα την συγκεκριμενη σκαστρα ειναι επειδη το εμβολο της ειναι pull type και οχι push type. αυτο σημαινει οτι στο ρελαντι, παραμενει σφραγισμενη.
και απο οτι ειδα στο βιντεακι και αυτη εκει ειναι ανοιχτου τυπου
τελοσπαντων, ας το παρω με το καλο και μετα βλεπουμε
Οκ... Αν είναι έτσι καλώς...
Βάλτο και πες μου τι έγινε και αν όλα δουλεύουν σωστά...
Καλη επιτυχία!!!
dimos, από τη μικρή πείρα που είχα με turbo :):) ξέρω ότι οι σκάστρες αν είναι σωστό το ελατήριο τους, όλες κλειστές είναι στο ρελαντί....
face κανονικα ετσι επρεπε να συμβαινει αλλα ολες εχουν απωλειες στο ρελαντι αν ειναι push type.
υποθετω παντως οτι και η bailey εχει παρομοια λειτουργια με την HKS. δεν μπορω να εξηγησω γιατι να ειναι η μοναδικη σκαστρα που δουλευει σωστα στα καινουρια μοτερ, απο τη στιγμη που ολες οι σκαστρες διπλου εμβολου δουλευουν με τον ιδιο τροπο...
η μονη διαφορα εχει να κανει κατα την γνωμη μου με το αν ειναι push type η pull type.
θα δειξει ;)