Καλως ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη.....
Με το καλό να τα πούμε και απο κοντά στις συναντήσεις μας....
Printable View
Καλως ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη.....
Με το καλό να τα πούμε και απο κοντά στις συναντήσεις μας....
Θα τα πουμε απο κοντα!
Xαιρετω τους ξαδελφους με τα stilo!Ειμαι ο Κωστας απο Χαλανδρι και ειμαι κατοχος ενος Fiat Punto.Ειμαι μελος του forum του Puntoclub και ειπα να περασω να πω ενα γεια,αφου πολλοι απο σας εχετε κανει το ιδιο!Γεια χαρα λοιπον σε ολους!
Γειά σου Κώστα! Καλώς όρισες στο φόρουμ μας. Καλά έκανες και ήρθες και από εδώ! Μια γειτονιά είμαστε! :P
Γεια σας ειμαι ο Σταυρος απο Αθηνα εμαθα για τη σελιδα απο ενα χαρτακι που βρηκα ενα πρωι οταν ξυπνησα να παω στη δουλεια μου στον υαλοκαθαριστηρα του ατοκινητου μου. Το 2002 απεκτησα το πρωτο μου stilo 1.2 active.Τον περασμενο οκτωμβριο αφου ξεχρεωσα ξαναχρεωθηκα αμεσως και πηρα και παλι ενα καινουργιο stilo 1.6D.Σας ευχομαι χρονια πολλα, στα νεα μελη οπως εγω αλλα και σε ολη αυτη τη μεγαλη παρεα απο τρελλους και παθιασμενους φιατακιδες.Καλη χρονια να εχουμε.
Χρόνια Πολλά και κκαλώς όρισες Σταύρο! Εύχομαι να βρεις ότι χρειάζεσαι για το αγαπημένο σου αυτοκίνητο εδώ, όπως επίσης σου εύχομαι να γνωρίσεις και να κάνεις καινούργιους φίλους μέσα από την Stilo-παρέα μας!
Γεια σας.
Ειμαι νεο μελος στην παρεα (αν και ημουν και πιο παλια γραμμενος στο προηγουμενο site)
και εχω το Εργαλειο (1.4, Active, 5d, JVC KD-G612) εδω και 1.5 χρονο.
Παρακολουθω τη σελιδα πολυ καιρο τωρα και εχω μαθει αρκετα χρησιμα πραγματα και μου αρεσει πολυ η παρεα σας.
Οποτε θα τα λεμε απο δω και στο εξης μεσα στη σελιδα και γιατι οχι και απο κοντα καποια στιγμη.
Ωραίος ο Ηλίας! ΚΑλώς ήρθες Ηλία στην παρέα. Να αυξανόμαστε και να πληθαίνουμε... ;)
Καλώς όρισες Ηλία! Να βρεθείτε και από κοντά με τα παιδιά της Αθήνας σε 1η φάση και γιατί όχι στην Πανελλήνια συνάντηση του 2007!!!
Λίακο έχεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ avatar που έχω δεί το τελευταίο καιρό!!!!!
Καλως ήρθες φίλε....