Απάντηση: Φωτογραφίες των Stilo μας!
Η Ferrari τι λεει, καλη βγηκε; :bleh:
Καλως ηλθες! Ωραιο το Stilo σου! Σαυρα...
ευχαριστω.και αυτη καλη ειναι αλλα σαν το stilo...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Νομίζω ότι υπάρχει και ένα που δεν είναι το γνωστό abarth Σόφο...
Δεν ξερω αν υπαρχει και 2ο ασπρομαυρο Stilo που κυκλοφορει.. Το ενα παντως ειναι το πρωην Verone Abarth που απο ενα απλο 12αρι πηρε αναβολικα και μεγαλωσε! :P
Παιδιά βρήκα δυο φωτό του Stilo μου τραβηγμένες ακριβώς στο ίδιο σημείο... Μία την τρίτη μέρα που το είχα και μία τωρινή! :wub:
Τις συνδύασα λοιπόν και πραγματικά η λήψη είναι λες και τραβήχτηκαν με διαφορά δευτερολέπτων...
Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε:
https://imageshack.us/scaled/large/22/basmall.jpg
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Παιδιά βρήκα δυο φωτό του Stilo μου τραβηγμένες ακριβώς στο ίδιο σημείο... Μία την τρίτη μέρα που το είχα και μία τωρινή! :wub:
Τις συνδύασα λοιπόν και πραγματικά η λήψη είναι λες και τραβήχτηκαν με διαφορά δευτερολέπτων...
Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε:
https://imageshack.us/scaled/large/22/basmall.jpg
....ζαντολάστιχα - χερούλια - προστατευτικά γύρω γύρω - μεμβράνες - κεραία - τελικό ( και αν δεν με γελάει ο ήλιος , κάτι πιθανόν έχεις κάνει με τα φανάρια και την αεροτομή )...μπράβο σου !!!!:yeah:...
...περιμένω το βραβείο μου !!!!....:jump1:....
Χαχαχαχαχα jason! Ωραίος!! Δυο λεπτομέρειες σου ξέφυγαν μόνο (δε σου λέω :bleh: ) αλλά κερδίζεις κι εσύ... ένα ντουλαπάκι με ειδική...υποδοχή!! Το θέλεις με courier ή θα το παραλάβεις απ το κατάστημα?? :biggrin:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Χαχαχαχαχα jason! Ωραίος!! Δυο λεπτομέρειες σου ξέφυγαν μόνο (δε σου λέω :bleh: ) αλλά κερδίζεις κι εσύ... ένα ντουλαπάκι με ειδική...υποδοχή!! Το θέλεις με courier ή θα το παραλάβεις απ το κατάστημα?? :biggrin:
...μήπως εννοείς το αυτοκόλητο τού stiloclub και το σήμα του stilo που έχεις αφαιρέσει ????....
...θα σου πω πως θέλω το γ@μ*σοντούλαπο μετά !!!! μετά
Ααα μπράβο το παλίο σήμα FIAT που αφαίρεσα (το stilo δεν το βγάζω ποτέ)! Και το χαμήλωμα!
Περιμένω παραγγελία για ντουλαπάκι, αλλά θέλω και τον ethnik που μας βγήκε γλυκούλης και δεν προλαβαίνει... Χαχαχα!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
teo
Ααα μπράβο το παλίο σήμα FIAT που αφαίρεσα (το stilo δεν το βγάζω ποτέ)! Και το χαμήλωμα!
Περιμένω παραγγελία για ντουλαπάκι, αλλά θέλω και τον ethnik που μας βγήκε γλυκούλης και δεν προλαβαίνει... Χαχαχα!
...για το χαμήλωμα is your fault...
...γιατί έχεις τοποθετήσει διαφορετικά το αμάξι στις δύο φωτογραφίες και δεν βοηθάς την ανάρτηση...δες το λίγο και θα με δικαιώσεις...
...τα βρήκα όλα και θέλω το ντουλαπάκι αλα ethnik !!!!!...:samurai:.....
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!πεΤαινω που έλεγε και μια γυφτισούλα που γούσταρε έναν φίλο μου... :p
Και να φανταστείς πως έλεγα οτι απο τοτε που πηρα το Stilo το έχω μεταμορφώσει....τι να πεις κι εσύ... :p