Καλησπέρα και καλή χρονιά από Θεσσαλονίκη, κ.renold!
Καλωσορίσατε στο club, καλορίζικο το Stilo και με ασφαλή χιλιόμετρα για την συνέχεια.
Σταμάτης.
Printable View
Καλησπέρα και καλή χρονιά από Θεσσαλονίκη, κ.renold!
Καλωσορίσατε στο club, καλορίζικο το Stilo και με ασφαλή χιλιόμετρα για την συνέχεια.
Σταμάτης.
Καλοσόρισες και καλοτάξιδο το αμάξι σου!
καλως ηρθες στην παρεα μας απο το εξωτερικο
Γεια σας παιδια!!!Καινουριος και εγω στην παρεα,σας διαβαζω καιρο απλα τωρα ειπα να γινω και μελος για να μπορω να πω και εγω την αποψη μου.Ειμαι κατοχος fiat stilo 1.2 5θυρο χρωματος μπλε και ειμαι στην πατρα.Καλως σας βρηκα...
Καλωσόρισες φίλε!
Καλώς όρισες στην παρέα του Stilo Club!!!
Καλως των και ας αργησες καλα χιλιομετρα
καλως ηρ8ες και απο εμενα!!!!!!!!!!!
καλως ηρθες φιλε!!!!!
Καλημέρα σε όλα τα μέλη του stilo forum!! Μόλις απέκτησα κι εγώ ένα Stilaki 1.2 3d του 2004 και είπα let's join the club! :happy2:
Διαβάζω 3-4 μέρες και ήδη μου λύθηκαν πολλές απορίες!!
Καλώς σας βρήκα!!
Θοδωρής
Καλωσόρισες στην επιστημονική :hmmm: αυτοκινητιστική λέσχη του Stilo!!! :yeah:
Καλορίζικο το Stilo και καλά χιλιόμετρα!
Welcome!!!
Καλωσορισες φιλαρακο........Εδω λυνονται ολες οι αποριες ειναι γαματο....
STILO-POWER!!!!!!!
Καλως σας βρηκα παιδια!! Το καλυτερο κομματι αυτου του φορουμ, αν και νεος εδω, καταλαβα πως ειναι το κλιμα! Με το καλο να γνωριστουμε κ μακρια απο μας τα προβληματα! (Οσο γινεται! Χεχε)
Γεια σε ολους παιδια!!
Ειμαι και εγω νεο μελος και θα ηθελα να ρωτησω λιγα πραγματα για το Stilo.
Την σημερον ημερα πιστευετε οτι αξιζει να αγορασω ενα Stilo (μεταχειρισμενο) ?
Απο αρκετους που ρωτησα δεν μου ειπαν καλα λογια για την Fiat , γι αυτο ρωταω γιατι οσο
και αν εψαξα για καποιο οχημα δεν μπορω να ξεκολλησω απο το Stilo !
Καλως σας βρηκα λοιπον !
κοιτα τα συνηθισμενα προβληματα στα stilo ειναι τα καλωδια κατω απο το καθισμα που δεν κανουνε επαφη καλη καμια φορα και βαραει airbag warning, απο εκει και περα μετα τα πισω σινεμπλοκ θα χρειαστουνε αλλαγη που ειναι λιγο παλουκι αμα δεν το εχουνε αλλαξει ηδη . Κατα τα αλλα σοβαρο προβλημα με μοτερ δεν εχει προκυψει. Εγω πιστευω αν πας να παρεις να πας να παρεις το 1.4 μοτερ το καινουργιο η αμα θες και το 1.8 για πιο πολλη δυναμη.
Σε ευχαριστω φιλε Stilatos για την απαντηση.
Ειμαι 20 ετων και δεν ξερω πολλα για τα αυτοκινητα γι αυτο και ρωτησα.!
Η διαφορα του Abarth με το απλο ειναι τα κυβικα τους ?
Xristara καλωσόρισες!!!
Νομίζω θα είναι καλή επιλογή το stilo...όσο για το ABARTH...είναι άλλο πράγμα(η μικρή μου εμπειρία αυτό λέει)!!!
Πάντως ό,τι και να πάρεις,εύχομαι καλοτάξιδο να είναι!
σιγουρα το abarth ειναι η καλυτερη λυση αλλα δεν ξερω κατα ποσο το παλικαρι μπορει να πληρωσει το σημα σε τοσα κυβικα και λογω ετων, και την βενζινη που συνεπαγεται. Συν και τα ανταλακτικα που ειναι πιο ακριβα.
Οντως η βενζινη και τα υπολοιπα θα ειναι δυσκολα..
Μπορειτε να μου πειτε ποιες εκδοσεις Στιλο υπαρχουν ?
(και χρονολογιες αν ειναι ευκολο)
Για παραδειγμα στις παρακατω εικονες οπου αλλαζει το ταμπλο.
Πρωτη:
http://img.infocoches.com/img/fiat/2...door-029_2.jpg
Δευτερη:
http://www.italiaspeed.com/2009/cars...allery/116.jpg
αν δεν κανω λαθος βγηκε το 2001 πρωτα και το 2004 βγηκε facelift. Βγηκανε αρχικα με 1.2 6 ταχυτο, 1.6, 1,8 , 1.7 πετρελαιο και 2.4 abarth αυτοματο, Μετα κατα το 2003-4 νομιζω βγηκε το 1.4 και εβγαλε μια πιο φτηνη εκδοση του abarth με λιγοτερα πραγματα αλλα και σε χειροκινητο σασμαν. Βγηκανε active με βασικα αξεσουαρ και dynamic με πιο πλουσια αξεσουαρ. Επισης στο εξωτερικο ειχε βγει μια εκδοση abarth με αλλα παρελκομενα το Schumacher και Schumacher GP με αναρτησεις και εξατμιση μελετημενη απο PRODRIVE.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση Stilatos!
Και η δεύτερη εικόνα που έχεις (η μόνη που φαίνεται νομίζω) είναι από το Βραζιλιάνικο Stilo που βγαίνει 5πορτο Dual Logic και με ένα σκασμό άλλα καλούδια...
Οκ την ξαναεβαλα την πρωτη.
Στην περιπτωση που δεν ξαναφαινετε , στην πρωτη εχει την οθονη με το gps στο ταμπλο.
Αυτα με το gps και αυτα χωρις εχουν καποια διαφορα μεταξυ τους ?
(συγνωμη αν ειναι ανοητες οι ερωτησεις μου απλα δεν γνωριζω πολλα για το Στιλο..)
δεν εχει σημασια τι stilo θα παρεις αυτο εχει να κανει με το bugztet που μπορεις να διαθεσεις το σημαντικο ειναι οτι θα το ευχαριστηθεις οπως και να χει και μπορεσεις να βρεθεις σε καποια εκδρομη της λεσχης απλα δεν θα ξεκολας τωρα οσο για λοιπες ερωτησεις τεχνικες η μη μεσα στο forum θα βρεις τα παντα καλωσορισες
Αυτά με το GPS NAV+ συγκεκριμένα, έχουν πακέτο και 6 επιπλέον κουμπιά στο τιμόνι. Έχουν τηλέφωνο και GPS. Συνήθως τα συναντάμε στα Abarth όπου έχουν και Abarth όργανα. Στην πρώτη σου φωτό τα όργανα είναι απλά αλλά έχε Nav+. Νομίζω λόγω της διχρωμίας στο σαλόνι, μιλάμε για το station. Προχωρημένη έκδοση φυσικά.
Τσακαλάκια τι μου κάνετε? Καιρό έχουμε να τα πούμε...
Βλέπω πολλά θηριάκια στα χέρια σας ακόμα...έτσι μπράβο!
Που εισαι ρε John Τι κανεις ρε?
Πως και απο την γειτονια μας?
Το Τρικυκλο τι λεει?
Ρε το Γιάννη... Και είχα την κουβέντα σου προχθές! :) Facebook δεν μπαίνεις ποτέ?? Ή απλά δεν θέλεις να μας κάνεις φίλους??? :)
Είπα να επισκεφτώ τα παλιά λημέρια να δω τι κάνετε...έχω σωθεί με το 3kyklo...και στο forum 171 μέλη με τα 62 ενεργά (άνω των 10 post). Εσείς τι λέει, το Στελίνι καλά?
Το πρώτο φίλε, δεν το πολυγουστάρω. Να κανονίσουμε με Κάλφα κανένα ουζάκι.
Καλα ειναι η Στελλα φιλε!
Καλφας?Τι κανει αυτος ρε?Να του δοσεις χαιρετισματα!!!!
Μαγκες μια ερωτησουλα..
Σε Στιλο 1.4~1.8 μπορει το τοποθετηθει το Navi κανονικοτατα ;
Ευχαριστω ioannidis για την απαντηση!
Ηθελα να ρωτησω και σχετικα με το κατραν επισης, το κατραν οπου γινετε ο ελεγχος
του αυτοκινητου (αν δεν κανω λαθος) οταν αναβεις το αυτοκινητο, μονο στα abarth υπαρχει απο 'μαμα', η υπαρχει και σε καποια αλλη εκδοση ; :ermm:
Τα καντράν όλα έχουν μια οθόνη (ανάμεσα στο στροφόμετρο και στο ταχόμετρο). Όλα κατά την εκκίνηση κάνουν ένα cheking του αυτοκινήτου.
Τα απλά κατνράν έχουν την LCD μονόχρομη οθόνη 3 γραμμών.
Τα abarth έχουν μία έκδοση με απλό LCD και άσπρα όργανα και μία με έγχρωμη και μεγαλύτερη οθόνη και άσπρα όργανα.
Εσύ για ποιον έλεγχο λες;
Δες λιγο στο παρακατω βιντεο για πιο κατραν ακριβως εννοω φιλε ioannidi (του abarth εκδοση ειναι συμφωνα με την απαντηση σου) :
http://www.youtube.com/watch?v=NFyJp...eature=related
Μονο στα abarth βγαινει το κατραν του βιντεο ;
Στον στάνταρ εξοπλισμό του. Ναι.
Εκτός από τα τελευταία που τους βάλανε απλό καντράν και radio/cd.
Το συγκεκριμενο καντραν αν το βαλουμε σε απλο stilo θα παιζει;;
Καλησπέρα.
Όχι ακριβώς νέο μέλος
είχα το stilo μέχρι πριν 3 χρόνια και παρακολουθούσα το club.......
Μπήκα μετά από τόσο καιρό σαν κάτι να με έσπρωχνε!!!