-
Απάντηση: Fiat Bravo
δεν ηξερα που αλλου να το γραψω, οποτε μιας και αυτο ειναι το πιο σχετικο thread το γραφω εδω...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ηρθε. την Πεμπτη παρελαβα απο την Fiat Κεμος στα Τρικαλα το καινουριο μου Bravo 150 Sport φυσικα σε χρωμα maserati blue (κατα τη γνωμη μου το καλυτερο).
μετα τα εκνευριστικα διαδικαστικα ("απο εδω αναβουν τα φωτα, εδω ειναι οι υαλοκαθαριστηρες" κλπ) ξεκινησε η συμβιωση μου μαζι του... μεσα σε 2 μερες εγραψα 250 χιλιομετρακια σε χαλαρους ρυθμους, και μετα κατεβηκα και Αθηνα. πριν φυγω απο την αντιπροσωπεια, μηδενισα το trip computer, για να βλεπω καταναλωσεις κλπ.
μετα απο περιπου 600χλμ εβγαλα τα εξης προσωπικα συμπερασματα:
το αυτοκινητο (αντικειμενικα) ειναι κουκλα, ειδικα σε αυτο το χρωμα, και μιας και δεν κυκλοφορει πολυ, βλεπω συνεχεια κεφαλια να γυρνανε.
το εσωτερικο του ειναι ακομα καλυτερο, κατα γενικη ομολογια οσων μπηκαν μεσα, και ειδικα το βραδυ.
η ηλιοροφη ειναι ΟΛΑ τα λεφτα, και αξιζε τους 2,5 μηνες αναμονης.
ειναι φοβερα καλοφτιαγμενο, αλλα σαν κλασσικο ιταλικο, δεν ειναι τελειο. απο την πρωτη στιγμη παρατηρησα οτι σε αγριο οδοστρωμα κατι κουδουνιζει στο εσωτερικο της πορτας του οδηγου. δεν ειναι απο την ταπετσαρια, αλλα κατι απο μεσα, πιθανον καποιο κλιπσακι. θα το τσεκαρω.
μεχρι στιγμης η μεση καταναλωση σε αυτα τα 600 χλμ, βρισκεται στα 9,5 λιτρα περιπου, τιμη πολυ καλη, μιας και τα μισα γινανε μεσα στην πολη.
στο ταξιδι Τρικαλα-Αθηνα, το trip B εγραψε μολις 8,5 λιτρα, με ταχυτητα στην εθνικη περιπου 130-140χλμ/ωρα.
χωρις να ξερω το αυτοκινητο ακομα, δεν το πιεζω στις στροφες (φοραει "δυστυχως" τα sportcontact3, θα προτιμουσα τα pzero αλλα δεν μου κατσανε).
ωστοσο, ακολουθοντας στο κατεβασμα του Δομοκου ενα Α3 που πηγαινε λιωμα, ειδα οτι εμενα ανετα κοντα του, χωρις ιδαιτερο κοπο...(τα συγχαρητηρια μου στους δοκιμαστες της fiat για την πραγματικα αψογη ρυθμιση του ESP που δεν σε κοβει αλλα σε βοηθαει διακριτικα αν χρειαστει)
συνολικα το αυτοκινητο ειναι πραγματικα πολυ καλο, ενω εχει μια upper-class αισθηση, που σε κανει να ξεχνας οτι ειναι μικρομεσαιο. νομιζω οτι ειμαι ερωτευμενος... :) :) :)
-
Αχ αχ αχ
Παλιοι καλοί καιροί...
Είσαι ακόμα στα σάλια όμως.
Ελπίζω να κρατήσει ο έρωτας σου όπως κράτησε ο δικός μου.
Εγώ είχα έναν δύσκολο χωρισμό βέβαια αλλά δεν γινόταν διαφορετικά.
Το καταλάβαμε και οι δύο ότι αυτή η σχέση αργά ή γρηγορα θα τελείωνε.
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΦΙΛΕ DIMOS47KI7 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.
-
ευχαριστω φιλε.
δεν ξερω ποσο θα κρατησουν τα σορωπια μεταξυ μας, αλλα πιστευω οτι ειναι μια καλη σχεση :)
το βλεπω και σαν αντικαταθληπτικο για τον χωρισμο μου με τον αλλο μου ερωτα, το rx7.
-
καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!
-
ευχαριστω πολυ.
σημερα πηγα μια βολτα στην SPICAR στην Αλιμου, για να δω τι θα κανω με αυτο το τριξιμο στην πορτα του οδηγου. πρεπει να παω τελικα Καλλιθεα που ειναι το φανοποιειο τους.
μεσα στη βδομαδα θα κλεισω και ενα ραντεβου για να απενεργοποιησω το buzzer της ζωνης. για καλο το βαλανε, αλλα ειναι λιγο κουραστικο το βαλε-βγαλε συνεχεια.
τελος, κατω απο το πατακι του συνοδηγου, στο πορτακι απο οπου φαινεται ο αριθμος πλαισιου, βρηκα μεσα μια χυμα βιδα!!! ο υπευθυνος του συνεργειου δεν ηξερε τι ηταν!!! εγω την κρατησα παντως και βλεπουμε.
-
Βιδα ? εγω θα ειχα φρικαρει τωρα.
Να σου πω φιλε, οταν το πηρες στα χερια σου ποσα χιλιομετρα ελεγε το κοντερ αν επιτρεπεται ?
-
φοραει "δυστυχως" τα sportcontact3, θα προτιμουσα τα pzero αλλα δεν μου κατσανε).
να λες παλι καλα που φοαει τα γερμανικα παρα τα pirelli!
στο λεω εκ πειρας!
-
Γιατι ρε μια χαρα ειναι τα pirelli ειδικα τα p zero αν φορουσε θα ηταν τα καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο.
-
Bridgestone Potenza ακόμα καλύτερα...
Τουλάχιστον εγώ αυτά είχα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
-
Εγώ παίδες δοκίμασα πρώτη φορά τα Federal’s 595-S τα οποία είναι πολύ καλύτερα και από Pirelliκαι από αλλά πολύ ακριβά λάστιχα που είχα. Το καλύτερο είναι η τιμή τους.