Ναι. Βέβαια πίεση λαδιού και θερμοκρασία λαδιού δεν θα βλέπεις γιατί θα σου λείπουν οι αισθητήρες. Κατά τα άλλα θα σου παίζει καλά.
Printable View
Το θέμα είναι πόσο θα κάνει το καντράν του Abarth... Δεν βρίσκω τίποτα και στο ebay...
Στα 100 Ευρώ... ------> http://www.car.gr/parts/view/1384059/
http://i3.photos.scar.gr/1384/1384059_1_b.jpg
Αυτο σκοπευα να σου δειξω αλλα με προλαβε ο MiKe KaVaLa..
Αμα ειχα το στιλο θα το στιμπουσα..! Αρε ποσο ζηλευω..!!
Ελπιζω να ερθει συντομα η μερα που θα το αποκτησω :)
Τσιμπήθηκε ήδη! Πόσα ευχαριστώ να σας πω βρε παιδιά... Εκεί που δεν το περίμενα! Χεχε!
Είσαι θεός Mike! :jump1:
Εχει και χιλιομετρα...
FAAAAAAAAAAAIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γεια σας παιδια
με λενε ευαγγελο και μενω αθηνα
πριν λιγες μερες αγορασα ενα Stilo μεταχειρησμενο 1.4 100.000χλμ 3πορτο του 2005
μαρεσει η αισθηση οδηγησης και θεωρω σαν ενα απο τα ποιο ομορφα αυτοκινητα.
αυτο που δε μαρεσε ειναι οτι μου εδωσε την εντυπωση οτι δεν ειναι γερο αμαξι και οτι θα παθενει βλαβες.
λιγο το λαδι που καει
λιγο που το δοχειο νερου του ψυγειο κανει φφσσσσσ
λιγο ενας θορυβος που ακουω κοντα στην ασφαλειοθηκη
χτες το πηρα απο το συνεργειο που το κανα ενα σερβις
που ειπε ο μαστορας γιαυτα ''εε φιατ ειναι τι περιμενεις''
οπως και ναχει
εχω καποιες αποριες
1)περασα το καλλωδιο για το cc που ο Arf παρουσιασε εδω αλλα δεν τα καταφερα με τις συνδεσεις,ξερεις κανεις καποιον στην αθηνα να μου το βαλει??
2)τα λαμπακια στο ac τα 3 που εχει κατω,αναβουν φως ομως τα στρογκιλα για να ρυθμισεις θερμοκρασια κτλ δεν εχουν φωτισμο,καμμια ιδεα?
3)σε καθε μικρη λακουβα με μικρη ταχυτιτα νιωθω να κοπανανε οι τροχοι και ακουγεται το ντουκ,διαβασα κατι για φωλιες ,ιμιαξονια???
τελικα για να παιζουμε μπ3 πρεπει να αλλαξουμε ολο το ηχοσυστημα ε?
παιδια να πω και ενα μπραβο στα παιδια που εφτιαξαν το stilo club που με βοηθησε πολυ διαβαζοντασ τις συζητησεις να μαθω για το αμαξι μου...
λιγο που
γεια σου ευαγγελε... εμεις μιλησαμε στο τηλεφωνο νομιζω...
καταρχην πριν παρω στιλο το ελεγα και εγω αυτο οχι μονο για την φιατ αλλα γενικα για τα ιταλικα αμαξια... ειμαι πλεον της αποψης οτι αν του κανεις καλη και σωστη χρηση το αμαξι δεν θα σου βγαλει προβλημα απο μονο του... βεβαια υπαρχει παντα και ο παραγοντας "γκαντεμια" οπως απο μαμα να ειναι προβληματικο...
γερο αμαξι ειναι και με το παραπανω ειναι η δικη μου αποψη... λαδ καιει αμα το φτανεις σε ψηλες στροφες και πηγαινεις συνεχεια γκαζατος...τωρα τα περι ψυγειου, ασφαλειοθηκης και οι ηχοι στους τροχους δεν ξερω τι ειναι αυτα... θα σου ελεγα παντως να πας σε ενα δευτερο μαστορα να στο κοιταξει γιατι οπως το λες ο μαστορας σου μαλλον δεν εκανε καλη δουλεια... ειναι τωρα δικαιολογια αυτη?? να τον ρωτας γιατι ακουγεται αυτος ο θορυβος μετα απο σερβις και να σου λεει "φιατ ειναι τι περιμενεις??" ντροπη... τεσπα
Lοιπον:
1) Για το cc μιλησαμε, τα παιδια θα σου πουν για την συνδεσμολογια.. πηγαινε και γραψε τι προβλημα αντιμετωπιζεις στο "θεμα" του cc....
2)Δεν θυμαμαι αν εχει λαμπακια εκει...
Για mp3 αρκει να βαλεις πηγη 2 din.... ψαξε το αναλογο "θεμα"...
ελπιζω να σε βοηθησα....
Μια φθηνη λύση για να παιζεις mp3 ειναι με ενα FM-transmitter που θα συνδεσεις με mini-jack στο mp3 player σου στην έξοδο των ακουστικών.
---
2) Πίσω απο τα χειριστηρια υπαρχουν δυο μικρα λαμπακια για να τα φωτιζουν. Φωτιζεται παντως μονον η περιμετρος (θερμοκρασια που ειναι μπλε-κοκκικο) και το μικρό βελάκι.
3) Πιθανως να ειναι τα silent-block. Απλα πάει μονοκομματο πίσω και ειναι μεγαλο το κοστος...
Οσο για το λαδάκι, καίνε μόνο τα 1,4 (που έχω κιολας...) Απλα θελει παρακολουθηση και συμπληρωμα. Του αρεσει η βενζίνη "τηγανιτή" να μην του χαλάσω χατήρι!
Φιλε jason το ειδα πριν το παρω οτι εχει τα χιλιομετρα στην εσωτερικη πλευρα αλλα λογικα σκεπτομενος, και βλεποντας πως στο ebay (αγγλικο, ιταλικο, γερμανικο κλπ) εχει τουλαχιστον το διπλασιο κοστος, δεν με πειραξε καθολου...στο κατω κατω ποσο επιτακτικο ειναι να βλεπεις με γρηγορη ματια τα χιλιομετρα σου;;... Και αααν τοσο πολυ δεν μου κανει,το πουλαω στο ebay χαμηλοτερα απο οσους το εχουν ηδη κ παλι θα βγαλω κατι! Χεχε!
Όσο για την λυση του fm transmitter που αναφερει ο φιλος παραπανω,επειδη το εχω, ειναι καλο σε εκτος πολης χρηση, γιατι μεσα στην πολη,ολο κ καποιος σταθμος θα κανει παρεμβολες...
Tι έπαθες εσύ;;;
Καλώς ήλθες Ευαγγελε ,και καλά χιλιόμετρα με το νέο σου απόκτημα. Όλοι τα ίδια λένε στα συνεργεία και στους μη Ιταλούς.. βλέπε γνωστούς και φίλους με VW (λέμε τώρα...)
Μην είσαι και τοσο σύγουρος για το ΜΟΝΟ...
Το καντράν με τα μίλια και τα χιλιόμετρα το βρίσκω εξαιρετικά όμορφο κατά εμέ... πιο αγωνιάρικο κι έτσι να το πω! Καλο-φόρετο λοιπόν...
Σιγά και την διαφορά στο κάτω-κάτω..
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3513435_n.jpg
http://i3.photos.scar.gr/1384/1384059_4_b.jpg
ευχαριστω που απαντησατε παιδια
-angelinho ναι εγω σε πηρα τηλ για το cc
-mitso σε μικρες ταχυτητες το κανει κατω απο 20χλμ /ωρα..και καμια φορα νιωθω και το γραβηγμα στο τιμονι(αναλογα τη λακουβα)ξερεις κοστος κτλ για το silent block?το παω σε συνεργειο η ευθυγραμισαδικο?
μπ3 ηχοσυστημα μεταχειρισμενο της μαμας του ,η προσοψη αν βαλω καποιο απο κινα μπορει να μου στειλει καποιος με λινκ?
παντως δε ξερω αν κανει η οχι να ποσταρω την ερευνα για τα ποιο ζημιαρικα μοντελα αλλα παιδια τα στιλο μας ειναι ψηλα ,πολυ ψηλα...
αα επισεις στο ραδιο σι ντι που εχει ,ο προηγουμενος το εχει ρυθμιση να μενει ανοιχτο αφου σβησει το αμαξι για 20 λεπτα
ξερει κανεις πως να αλλαξω τη ρυθμιση αυτη?
Αγγελε καλωσορισες.
Γραφω απο κινητο για αυτο θα ειμαι Λακωνικος.
1. ναι ειναι ζημιαρικο στα χαρτια. Μονο τα airbag failures να βαλεις χτυπας πρωτιες. Λυσεις ομως θα βρεις εδω μεσα για το 95% των προβληματων σου. Χρησιμοποιησε το search...
2. Silent blocks ή σινεμπλοκ του πισω αξονα: μπορεις στο ebay να τα βρεις φτηνα. Η εγκατασταση ομως εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας και μπορει να χτυπησει και 300αρι...
3. mp3: υπαρχουν και interfaces που κουμπωνουν στο μαμα. ψαξε για "βάλε mp3 στο visteon" και διαβασε.
4. να εχεις κατα νου οτι οσο περισσοτερο το προσεξεις το αμαξι, τοσα περισσοτερα θα σου προσφερει...
αυτο
http://www.mikromakro.eu/products/Ca...or-SD-USB.html
το εβαλε κανεις?μου φαινετε καλο...
Γειά και από εμένα.
Από Θεσσαλονίκη είμαι και πρόσφατα κάτοχος ενός
Stilo του 2002 5d 1.6
Πολλά συγχαρητήρια για τη θεματολογία και την λειτουργιά του site!
Φαίνεται να είστε μια μεγάλη παρέα.
Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Welcome....!
Καλώς σας βρήκα παίδες!
Λέγομαι Σταύρος και είμαι κάτοχος Stilo από τον Νοέμβριο (1.6 3d dynamic - κάλλιο αργά παρά ποτέ...). Το αμάξι έχει 138000 χλμ πλέον αλλά το πήρα από πολύ καλό φίλο και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι τώρα!
Το Stilo αντικατέστησε την μεγάλη μου αγάπη, ένα Peugeot 306, το οποίο μετά από 250000 χλμ έφτασε στο τέλος της ζωής του (το καλύτερο τιμόνι που έχω πιάσει ποτέ...) γι'αυτό και διάλεξα το συγκεκριμένο nickname.
Μπράβο στα παιδιά που τρέχουν το forum, εξαιρετικά χρήσιμο με πολλές πληροφορίες.
Καλώς σας βρήκα, λοιπόν...
Καλώς όρισες.
Ένα 306 race ήταν πάντα στις πρώτες επιλογές.
Και το ραλί το δικίνητο του Panizi είναι στα καλύτερα rally cars όλων των εποχών.
Το stilo δεν έχει το τιμόνι από το 306 αλλά έχει άλλες χαρές.
καλως σας βρηκα παιδια.....εχω το stilo μου εδω κ 3 εβδομαδες....ειναι 2πορτο κ μαυρο...ειναι 1400 κ ειμαι μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος....αλλα θελω να μαθω τα παντα για αυτο
Καλωσόρισες φίλε...
Αν ψάξεις, θα βρεις πράμα μπόλικο...
Welcome!!!!!!!!!
Λοιπόν...καινούργιος στο forum...
Με λένε Μιχάλη ειμαι 20 σπουδάζω Σαλόνικα και σε λίγες μέρες θα είμαι υπερήφανος κάτοχος ενος fiat stilo (όσα και αν εχω διαβάσει για προβλήματα το λατρεύω ;p )
Ελπίζω πως όποτε θα γράφω στο forum δεν θα είναι επειδή θα έχω κάποιο πρόβλημα με το αμάξι...
Καλώς σας βρήκα fiatάκιδες !
xaireto to club.me lene maki kai eimai apo thessaloniki.distixos exo provlima me to pc mou kai den mporo na grapso sta ellinika...zito signomi apo tous diaxiristes kai apo to ipoloipo team...elpizo na lithi to provlima sintoma.eimai katoxos edo kai tris meres enos metaxirismenou stilo 1.2 tou 2002 kai oi protes entiposeis einai poli kales.elpizo na ta leme sixna kai me xoris provlimata.euxaristo.
Welcome!......:clapping:
Καλώς όρισες Μάκη στο Club καλορίζικος και εδώ είμαστε για κάθε απορία και ερώτηση!!!! Fiat Stilo Big Love !!!!!
Καλώς ήρθες Μάκη καλοτάξιδο και το αυτοκίνητο σου και να θυμάσαι ο ιταλός θέλει αγάπη φροντίδα και λαδάκι αν τα κάνεις αυτά δεν θα έχεις προβλήματα
Καλώς το Μάκη!
Τι θα γινει ρε παιδία, πολυ θεσσαλονίκη εχει πέσει η μου φαινεται;
Μπράβο σας πάντως! Μακάρι να είχαμε κι εδώ κάτω τοσο κόσμο απο το StiloClub!
Όπως και να χει κάλως ήρθες και καλορίζικο το εργαλείο..!
Γειά σας κι από μένα, Θάνο με λένε, από Αθήνα.
Απέκτησα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο (από συγγενή) Stilo 1.2 5d του 2001 με 80.000 χιλιόμετρα.
1-2 σουλουπωματάκια τα θέλει, το έχω ήδη στείλει για αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου και το ... γνωστό θέμα με τα ρευστοποιημένα πλαστικά για το οποίο διάβασα τα σχετικά threads εδώ και ήδη το έχω βάλει μπρος :)
Ωραίο το forum εδώ, λίγες μέρες έχει που γράφτηκα, γεμάτο πολλές πληροφορίες είναι, μπράβο. Το ξεψαχνίζω λίγο λίγο για να αποκτήσω έτσι μια σφαιρική εικόνα ...
καλως τον να!!! θα ριξεις πολυ διαβασμα εδω περα.. σε οτι θελεις βοηθαμε και εμεις εδω μεσα... θα καταλαβεις με το καιρο οτι το stiloclub ειναι κατι παραπανω απο ενα club :P (Ουτε η μπαρτσελονα ετσι)!!!!
Γειά σου Θάνο καλώς όρισες και καλοτάξιδο το αυτοκίνητο σου και να θυμάσαι τον αγαπάμε τον Ιταλό για να μας αγαπάει
Καλησπέρα σας! Είμαι κι εγώ κάτοχος ενός κόκκινου Stilo 3d 1.6 16v εδώ κι ένα χρόνο και ομολογώ πως... δεν περίμενα να υπάρχουν τόσες πολλές αδερφές ψυχές με τα ίδια μικροπροβλήματα που απασχολούν κι εμένα! Το καλό είναι ότι συμμαζεύονται εύκολα και με λίγα χρήματα (γι' αυτό και κατέληξα σε FIAT). Το τουτού το πήρα από πελάτη σε βενζινάδικο που δούλευα πέρυσι (δεν είχε πωλητήριο) και... ομολογώ πως τη στιγμή που το αγόραζα (και γενικά τον πρώτο καιρό) δεν το περίμενα ότι θα το αγαπούσα τόσο πολύ! Όταν το πήρα είχε 116.000 χλμ. και μέχρι σήμερα (το έφτασα 130.000) άλλαξα ιμάντα χρονισμού, ψυγείο, φρένα, ένα ψαλίδι, σινεμπλόκ και λάστιχα. Τώρα πάω για ζυγαριά καθίσματος συνοδηγού, μια ψιλοεπισκευή στο διζωνικό clima (κάνει ένα θόρυβο το γρανάζι της ανακύκλωσης και δε μπορεί να κομπλάρει) και τελικό καζανάκι (έχει αρχίσει να σαπίζει). Λέω να τα κάνω όλα μέσα στις γιορτές να ξεμπερδεύω!
Χάρηκα πολύ που σας βρήκα και τα λέμε κάπου μέσα στο φόρουμ!
Καλησπέρα και απο μένα ! Πριν απο 7 μήνες απέκτησα και εγώ την stilara μου, ένα μαύρο 1.6 3d μοντ. 11/03 με 80.000 χλμ και skywidow.Αμέσως άρχισα να ψάχνομε στο internet για πληροφορίες σχετικά με το αμάξι και ευτυχως σας βρήκα.Απο την πρώτη μέρα που το πήρα είχα το κλασικό πρόβλημα με το airbag failure και χάρη στην βοήθεια των παιδιών εδώ το έλυσα αμέσως(καθάρισμα,σφιξιμο στις φύσες κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού).Επίσης απο εδώ έμαθα ότι το stilo παίρνει cruise control και το τοποθέτησα μόνος μου (ήμουν απο τους τυχερούς που είχε έτοιμη την φύσα στην κολώνα του τιμονιού).
Ευχαριστώ όλους που μοιράζεστε τις γνώσεις σας μέσα σε αυτο το φόρουμ !!
Καλώς ήρθατε παιδιά σε ένα από τα καλύτερα club αυτοκινήτων,για να μην πω το καλύτερο!
Καλώς ορίσατε στην παρέα του Stilo Club παιδιά! Καλά χιλιόμετρα με τα νεα σας stilo και για ότι χρειαστείτε κάντε μια αναζήτηση εδώ μέσα! Τα παλιότερα μέλη έχουν αφήσει πολύ υλικο ικάνο να λυσει τις περισσοτερες απορίες που μπορει να έχετε. Ακόμα όμως κι αν δεν βρήτε αυτο που ψάχνετε, μη διστάσετε να ρωτήσετε οτι θέλετε.
:thumbsup:
Εεεε ρε δύναμη η Θεσσαλονίκη! Όλο και αυξάνεστε εκεί πάνω:clapping: