-
Απάντηση: Νέο Μέλος? Συστηθείτε εδώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
Καλησπέρα και απο μένα ! Πριν απο 7 μήνες απέκτησα και εγώ την stilara μου, ένα μαύρο 1.6 3d μοντ. 11/03 με 80.000 χλμ και skywidow.Αμέσως άρχισα να ψάχνομε στο internet για πληροφορίες σχετικά με το αμάξι και ευτυχως σας βρήκα.Απο την πρώτη μέρα που το πήρα είχα το κλασικό πρόβλημα με το airbag failure και χάρη στην βοήθεια των παιδιών εδώ το έλυσα αμέσως(καθάρισμα,σφιξιμο στις φύσες κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού).Επίσης απο εδώ έμαθα ότι το stilo παίρνει cruise control και το τοποθέτησα μόνος μου (ήμουν απο τους τυχερούς που είχε έτοιμη την φύσα στην κολώνα του τιμονιού).
Ευχαριστώ όλους που μοιράζεστε τις γνώσεις σας μέσα σε αυτο το φόρουμ !!
Καλώς ήρθες και καλοτάξιδο πάντα . Το 1.6 του 2003 είναι από τα καλύτερα , έχοντας αποβάλει από πάνω του τις " παιδικές ασθένειες " . Το ίδιο έχω και εγώ . Μιας και ανέφερες για το cruise control , πες μας , το σύνδεσες απλά στήν άσπρη φίσσα και δούλεψε , η τράβηξες και άλλη καλωδίωση ; Έχω και εγώ τη μαγική άσπρη φίσσα !!
-
Καλησπέρα jason ,απλά το κούμπωσα την άσπρη φύσα και έπαιξε κανονικά. Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!
-
jason Μην φοβασαι ρε συ... προχωρα το το θεμα με το cc. εδω το εκανα εγω και με καλωδια προς την μπαταρια... εσυ που εχεις την ασπρη φυσα ακομα καλυτερα. αντε να δεις την μικρη μαγεια μετα να πηγαινει μονο του το αμαξι... την πρωτη φορα θα αισθανθεις καπως περιεργα :P
-
Παράθεση:
Εεεε ρε δύναμη η Θεσσαλονίκη! Όλο και αυξάνεστε εκεί πάνω:clapping:
Όλοι θέλουν να κυκλοφορούν με στυλ πλέον...Stilo λέμε!
Παράθεση:
Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!
+1000!
Παιδιά το cruise control για να δουλέψει πρέπει να δώσεις ένα κλικ στο + αφού το βάλεις στο ON.Και εμάς που είναι από την μάνα του έτσι δουλεύει όπως και σε άλλο αυτοκίνητο που έχω ανέβει.Το αναφέρω γιατί έχω διαβάσει και αλλού ίδιες αναφορές όπου το νομίζουν σαν πρόβλημα ενώ δεν τίθεται κανένα θέμα.
-
Και με το καταλληλο software μπορειτε να κανετε να αναβει και το λαμπακι στο καντραν σας...
:)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Και με το καταλληλο software μπορειτε να κανετε να αναβει και το λαμπακι στο καντραν σας...
Να τη και η λεπτομέρεια από τους έμπειρους :smoke: .
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Στο απλό καντράν γιατί στο abarth βγάζει προβλήματα... :frown::frown:
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
Καλησπέρα jason ,απλά το κούμπωσα την άσπρη φύσα και έπαιξε κανονικά. Να ξέρεις μόνο ότι μόλις βάλεις το cc στο on πρέπει να δώσεις και ένα κλικ στο + για να ενεργοποιηθεί. Το λέω αυτό γιατί μόλις το τοποθέτησα βγήκα για βόλτα και μετα τα 50 χλμ το έβαλα στο on και πήρα το πόδι απο το γκάζι....πλήρης απογοήτευση,νόμιζα ότι δεν δούλευε. Μόλις όμως έδωσα ένα κλικ στο + μπήκε κανονικά. Δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του ,όπως το resume,και σε ταξίδι μέχρι Πάτρα με έσωσε !!!!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε , μου έλυσες μια απορία που με ταλαιπώρησε αρκετό καιρό και με έκανε πάντα να αναβάλω την τοποθέτηση του cc...
Kαι πάλι καλοτάξιδος πάντα ,
Jason
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
jason Μην φοβασαι ρε συ... προχωρα το το θεμα με το cc. εδω το εκανα εγω και με καλωδια προς την μπαταρια... εσυ που εχεις την ασπρη φυσα ακομα καλυτερα. αντε να δεις την μικρη μαγεια μετα να πηγαινει μονο του το αμαξι... την πρωτη φορα θα αισθανθεις καπως περιεργα :P
.....και μπορεί να τραβήξω και καμιά στούκα στον μπροστινό μου , έτσι για να καταλάβει τι θα πεί Ιταλός !!!!
( Φτού-φτού-φτού ).....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
:confused::confused::confused:
Με το FES να υποθέσω ??????????
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
:confused::confused::confused:
Με το FES να υποθέσω ??????????
Ναι σωστά υπέθεσες...
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Ναι σωστά υπέθεσες...
Μήπως ξέρεις κανένα συνεργείο να πάω να το κάνω? Να μην δίνουμε τώρα κανα 80άρι για πρόγραμα και καλώδιο......
Ευχαριστώ
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
Μήπως ξέρεις κανένα συνεργείο να πάω να το κάνω? Να μην δίνουμε τώρα κανα 80άρι για πρόγραμα και καλώδιο......
Ευχαριστώ
Ναι, ξέρω... :p
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
toliis69
Καλησπέρα και απο μένα ! Πριν απο 7 μήνες απέκτησα και εγώ την stilara μου, ένα μαύρο 1.6 3d μοντ. 11/03 με 80.000 χλμ και skywidow.Αμέσως άρχισα να ψάχνομε στο internet για πληροφορίες σχετικά με το αμάξι και ευτυχως σας βρήκα.Απο την πρώτη μέρα που το πήρα είχα το κλασικό πρόβλημα με το airbag failure και χάρη στην βοήθεια των παιδιών εδώ το έλυσα αμέσως(καθάρισμα,σφιξιμο στις φύσες κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού).Επίσης απο εδώ έμαθα ότι το stilo παίρνει cruise control και το τοποθέτησα μόνος μου (ήμουν απο τους τυχερούς που είχε έτοιμη την φύσα στην κολώνα του τιμονιού).
Ευχαριστώ όλους που μοιράζεστε τις γνώσεις σας μέσα σε αυτο το φόρουμ !!
toliis69 , ξέχασα να σε ρωτήσω κάτι , αλλά για να μην είμαι offtopic σε παρακαλώ δες το post μου για το cruise control..
thanks φίλε..
-
Γεια σας stilakia και απο εμενα !!
Εχω ενα stilo 1.6 ανθρακι και ειμαι απο κορυδαλλο !!
-
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20259698_n.jpg
Καλησπερα σε ολους....θα ηθελα να συστηθω....ειμαι η νεογεννητη κορη του redpanther!!!!!:))
-
Να σας ζησει!!!!!
Καλωσηρθες στο Club Μπεμπα!!!
-
Nα σου ζήσει αδερφέ - Γερή και καλότυχη!
-
Ευχαριστω πολυ παιδια!!! Αντε και σε κανα μηνα θα μπορουμε και ελευθερα να βγαινουμε εξω να μπορεσω να σας δω καποια στιγμη!!
Γιατι ειχαμε και το γαμο και δυσκολη εγκυμοσυνη τοσους μηνες..κι εχω χαθει γενικα!!!
Συγνωμη για τις απουσιες ...και ευχαριστω για τις ευχες σας!!!
Η επομενη φωτο θα ειναι στο καθισματακι αυτοκινητου ..να μπαινει στο πνευμα των driver:))
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Soul_Giannis
Να σας ζησει!!!!!
Καλωσηρθες στο Club Μπεμπα!!!
Γιαννη εχετε μαθει αν η γυναικα του Μπαμπη γεννησε??? απ οτι θυμαμαι κοντα μ εμας ηταν να γεννησει....
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
Καλώς ήλθες στη Ζωή και στο Club κουκλίτσα μας!!!! H Διαδρομή της Ζωής σου να είναι πάντα Φωτισμένη....να σε χαίρονται η Μαμά και ο Μπαμπάς , να σε καμαρώνουν όπως επιθυμούν , να είσαι πάντα Ευλογημένη....
Σε αγαπάμε πολύ......
-
Να σας ζησει Κοσμα! Γερη και ευτυχισμενη να ειναι!
Χαζοπατερα!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
Γιαννη εχετε μαθει αν η γυναικα του Μπαμπη γεννησε??? απ οτι θυμαμαι κοντα μ εμας ηταν να γεννησει....
Να σας ζήσει! Απ'ότι άκουσα έγινε και ο Μπάμπης μπαμπάς!
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
s6_sot
Να σας ζήσει! Απ'ότι άκουσα έγινε και ο Μπάμπης μπαμπάς!
Σειρα σου τωρα!
-
Να σας ζησει!!! :) επισημα ειναι το μικρο μελος του κλαμπ!!!! και νομιζω το μικροτερο σε ολα τα κλαμπ!!! :PPPP
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Σειρα σου τωρα!
Ναι ναι πως!! Αύριο βάζω μπροστά!! :P
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
redpanther
Ωρε ζημιά που θα φας.!!!!!
Να σας ζήσει φίλε.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ioannidis
Να σας ζησει Κοσμα! Γερη και ευτυχισμενη να ειναι!
Χαζοπατερα!
Σ ευχαριστουμε πολυ Μιχαλη μου και ολα τα παιδια εδω του club!!! Να ειστε καλα και να χαιρεστε και εσεις οσι εχετε παιδια ....και οσοι δεν εχετε....τι περιμενετε???
βαλτε μπροστα....τις μηχανες....να μεγαλωσει το club!!! ...Θα κανουμε και παιδοτοπο σε λιγο καιρο:P
Πετρο...τη ζημια την εφαγα ηδη μολις εκανε την εμφανιση της....και τη δευτερη ζημια την .....τρωω τωρα....μας ξαγρυπναει λιγουλακι...κλαιει λιγουλακι...χεζεται λιγουλακι(ουπς κακια λεξη...συγνωμη):P...αλλα γενικα ειναι καλη εμπειρια...προσπαθηστε το....ειναι ...ωραιαααααα.....:))
Κι ο Μπαμπης μπαμπας ε....μου φαινεται κοριτσακι ειχε κι αυτος....θα φαμε ναζι καλοοοοο!!!!
Ευτυχισμενα και γερα να ειναι ολα τα παιδια....και μακαρι να προλαβουν εναν καλυτερο κοσμο απο αυτο που ζουμε τωρα!!!!
-
Χιλιόχρονο χιλιόχρονο!
Γερό και ευτυχισμένο!
Να είναι το μωράκι σας το χαριτωμένο!
Συγχαρητήρια για τα καινούρια σας ονόματα "μαμά" και "μπαμπά",πλέον θα βρείτε και καινούριο νόημα στον όρο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩH! :)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
...ABARTH!!!
Χιλιόχρονο χιλιόχρονο!
Γερό και ευτυχισμένο!
Να είναι το μωράκι σας το χαριτωμένο!
Συγχαρητήρια για τα καινούρια σας ονόματα "μαμά" και "μπαμπά",πλέον θα βρείτε και καινούριο νόημα στον όρο ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩH! :)
χαχαχαχα....εχεις απολυτοοοοο δικιο:)....ηδη εχουμε αρχισει τα νυχτοπερπατηματα...ειδικα τετοια ωρα που γραφω και μετα.....(12:00 τη νυχτα και μετα....)
-
Γεια σας παιδιά! Έχω fiat stilo 5d 1.2 εδώ και μία δεκαετία περίπου. Πλέον είμαι κάτοχος και μιας alfa 147 1.6. Όσο για το stilo μπορεί κάποιες φορές να με ταλαιπώρησε με κάτι κουφές βλάβες αλλά έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με αυτό και συνεχίζει...
-
Καλώς Όρισες alex23...θα βρεις αρκετούς "τρελαμένους" 5θυρους εδώ πέρα :) ...παρεμπιπτόντως υπέροχη η 147!
Εύχομαι καλή συνέχεια!
-
Welcome, welcomeeee!!! Ιταλοφιλος ο alex! Καλα χιλιομετρα παλικαρι!
-
Καλησπέρα παιδιά! Λέγομαι Ηλίας και είμαι κάτοχος ενος Fiat Stilo 5d, 1.2 του 2002. Μ'εχει ψιλοταλαιπωρήσει με διάφορες βλάβες αλλά δεν το αλλάζω.
-
Καλωσόρισες πεντάπορτε!!! Έτσι να μεγαλώνει η παρέα με τα πεντάπορτα!!! :P
-
πς και πηρες 5d?καλωσορισες στη παρεα....
-
Γεια σας και απο μενα, θανος λεγομαι, εχω ενα Fiat Barchetta,ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι, το εχω 5 χρονια και πριν λιγο καιρο ειπα να το πειραξω......επλιζω να με βοηθεισετε σε μερικες μου αποριες, οπως και εγω εσας αν μπορω........καλα να περνατε παιδες και προσοχη.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ilias_x
Καλησπέρα παιδιά! Λέγομαι Ηλίας και είμαι κάτοχος ενος Fiat Stilo 5d, 1.2 του 2002. Μ'εχει ψιλοταλαιπωρήσει με διάφορες βλάβες αλλά δεν το αλλάζω.
Καλως ηρθες Ηλια στην μεγαλη παρεα του StiloClub, αν και 5θυρος... Δεν πειραζει, κανεις δεν ειναι ασφαλτος που λεει και μια lady του τραγουδιου!
(παντα φιλικα, Σοφοκλης)
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
de_mytho
Γεια σας και απο μενα, θανος λεγομαι, εχω ενα Fiat Barchetta,ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι, το εχω 5 χρονια και πριν λιγο καιρο ειπα να το πειραξω......επλιζω να με βοηθεισετε σε μερικες μου αποριες, οπως και εγω εσας αν μπορω........καλα να περνατε παιδες και προσοχη.
Welcome boy και εσυ! Barchetta βλεπω και το μυαλο μου πηγαινει στον κυριο Μουτρο (face)...
-
Καλωσήρθατε και οι δυο στην παρέα μας παιδιά!! Όσο για τα προβλήματα... από τη στιγμή που μπήκατε εδώ θα δείτε πόσο εύκολα μειώνονται! :)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
angelinho
Καλωσόρισες πεντάπορτε!!! Έτσι να μεγαλώνει η παρέα με τα πεντάπορτα!!! :P
Χαίρεσαι εσύ κύριε 5πορτε ε?... Καλά καλάαα... Χεχε! :bleh: