Καλώς ορίσατε κύριοι στο stiloclub ...:smile3:
Είπε ο Άγγελος και ...:tomato1:...χαχαχα...αστειεύομαι έτσι:happy2:;;;
Printable View
Κλάμα μπορεί να πέσει...αλλά σίγουρα δεν θα είναι από εμένα :spyed: !!!
Αχάριστος να μην είμαι αλλά πλήρωσα την αξία του στα συνεργεία...
ναι αυτο ειναι μαλακια... αλλα νομιζω τωρα ξεκινας απο το σχετικα μηδεν.. εχεις κανει αλλαγες και σερβις και ξερεις τι και ποτε θελει αλλαγη το αμαξι σου...
φιλε και εγω μολις το πηρα δεν το ηθελα με τιποτα... αλλα ηταν τρελη ευκαιρια που δεν βρισκεται (τιμη-χιλιομετρα)... μετα απο λιγο το λατρεψα ομως.... :)
Ναι ακριβώς όπως τα λες! Τώρα δεν το αλλάζω όμως. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετα ικανοποιημένος!:biggrin:
Απο αυτά που γράφετε...η γνωστή πονεμένη ιστορία...και η επιβεβαίωση του κανόνα , δεν αγοράζουμε μεταχειρισμένο αν δεν ξέρουμε καλά το αυτοκίνητο και τον κάτοχό του .../...οι περισσότεροι που αγοράσανε απο μαντράδες , δυστυχώς την ακούσανε...στερεοφωνικά , δυστυχώς...
Γεια σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Είμαι νέος κάτοχος ενός Fiat Stilo 1.4 3d (μεταχειρισμένο από ιδιώτη). Όλα καλά όλα ωραία... αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το είχε η γυναίκα του η οποία δεν το πρόσεχε καθόλου... εξωτερικά εννοώ! Μηχανικά και γενικότερα το εσωτερικό του είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Αυτά τα λίγα και από μένα... Καλή συνέχεια!
Καλώς ήρθες φίλε μου και καλορίζικη η Ιταλίδα σου (χρώματος?)... Καλά και πολλά χιλιόμετρα!
Αν μηχανικά είναι προσεγμένο, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς! Όταν λες δεν το πρόσεχε εξωτερικά εννοείς πως έχει γρατζουνιές κλπ ή το έκανε σαν ξανα-ισιωμένο αλουμινόχαρτο?? Χαχα!
Και πάλι καλώς ήρθες!! :)
Καλώς όρισες φίλε , καλοτάξιδο το Stilo σου../..αν είναι προσεγμένο με τα σωστά του service κλπ, και αν το προσέχεις και εσύ , όπως σου είπε και ο Teo θα περάσεις καλά μαζί του και θα σου είναι πιστό...
Teo , μάλλον ο προηγούμενος πριν το δώσει στη γυναίκα του , δεν ειδοποίησε ρε φίλε το Δήμο της περιοχής του να ντύσει με...αφρολέξ όλες τις..γωνίες και τις..κολώνες !!!χεχεχεχέεεε
Καλώς σας βρήκα teo & jason,
Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι μολυβί... εκτός από τα σημεία που η προηγούμενη ιδιοκτήτης αποφάσισε να καθαρίσει με σύρμα κουζίνας (στο καπό), μάλλον είχαν ρετσίνι τα σημεία αυτά...:slap: Δεν είναι σαν ξανα-ισιωμένο αλουμινόχαρτο!!... εκτός από το σημείο μεταξύ της πόρτας του συνοδηγού και φτερού που όπως πολύ σωστά προέβλεψες φίλε jason, βρήκε σε κολωνάκι του δήμου ενώ ήθελε να το παρκάρει ποιο μέσα στο πεζοδρόμιο όπως μου είπε...:thumbsup:.. από εκεί και πέρα έχει κάτι γραντζουνιές διάσπαρτα. Τα μηχανικά είναι μία χαρά ευτυχώς! (Ελέγχθηκε εξονυχιστικά πριν κάνω την αγορά), πήγα και ένα μικρό ταξιδάκι και ενθουσιάστηκα με την άνεση και το πάτημα του αυτοκινήτου. Τα εξωτερικά θεματάκια ήταν αυτά που μείωσαν αρκετά την τιμή της αγοράς και έτσι σιγά σιγά θα το μαζέψω!
Αυτή η ιδιοκτήτρια αν είχε @@ και ήταν ιδιοκτήτης θα έλεγα το παλιό και καλό, να έκανε τσουλήθρα σε ξυράφια και μετά να βουτούσε σε ένα κουβά με οινόπνευμα.
Καλώς Όρισες FortySix&2 στην παρέα!!!
ΥΓ:Στην γειτονιά μου έχω δει γυναίκα να "καθαρίζει-πλένει" το αυτοκίνητο με προϊόν καθαρισμού τζαμιών!!!!!!:bananarock2:
Αυτό είναι που λέμε "δεν πα να πλύνεις καμιά κατσαρόλα, που μου θες και αυτοκίνητο"... Χαχαχαχαχα!
Εγώ είδα να τρίβει με...βούρτσα για πατώματα με κοντάρι τον ουρανό για να βγάλει τις...κουτσουλιές σε ένα Audi Α4 ασημί !!!...καλά , το γ@μήσι που έφαγε απο τον άντρα της η γειτόνισα , ακόμα την τσούζει ρε παιδιά...
...sorry για το off topic...
Καλησπερα σε ολα τα παιδια και χρονια πολλα. Ειμαι ο Κωστας απο Θεσσαλονικη και ειμαι εδω και μια εβδομαδα κατοχος ενος STILO 1.4 .
Ελπιζω να μου δοθει η ευκαιρια να σας γνωρισω και να τα πουμε και απο κοντα.
Καλως ηρθες Σαλλλονικιε Κωστα! Καλα χιλιομετρα να εχεις με την Stiloυμπα σου! 3θυρο η 5θυρο;
Συναντηση εχουμε να κανουμε πολλυυυυυυ καιρο αλλα μακαρι να εισαι η αφορμη για να μαζευτουμε!
Σ ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!
Για να πω την αλήθεια, βλέπω μια σχετική ατονία το τελευταίο διάστημα στα δρώμενα του club στη Θεσσαλονίκη αλλά και η Αθήνα δεν πάει πίσω!!!
Δύσκολες εποχές για όλους αλλά που θα πάει........... θα γυρίσει ο τροχός!!!!!
Λοιπόν το αμάξι ειναι το 3θυρο, κίτρινο χρώμα, με ηλιοροφη (που δεν δουλεύει) και σχετικά είμαι ευχαριστημένος απο την συνολική του κατάσταση. Βέβαια πρέπει κάποια πράγματα να τα επιδιορθώσω αλλά εδώ έχω τη βοήθεια όλων των φίλων του club και του φόρουμ μιας και για τα περισσότερα προβλήματα που ενδεχομένως χρειαστώ βοήθεια, υπάρχουν έτοιμες και δοκιμασμένες λύσεις απο όλους εσάς.Το μεγαλύτερο ζόρι μου για την ώρα είναι οτι στο δρόμο νομίζω οτι οδηγώ 1000ρακι. Δεν φαίνονται πουθενά τα κυβικά του και δεν ξέρω τι φταίει!!!!! Μήπως τα λάστιχα 225/45-17 που φοράει??? Επίσης για τον (μαμά????) συναγερμό jemini δεν υπάρχει κανένα τηλεκοντρόλ καθώς επίσης δεν υπάρχει και δεύτερο κλειδί για το αυτοκίνητο.
Θα ήθελα μια βοήθεια πάνω σ αυτά τα προβλήματα για το που να ψάξω!! Ευχαριστώ πολύ!!!
Καλώς Όρισες Stilaτε Κώστα :) στην παρέα!
ΥΓ.1: είμαστε πολλοοί στην Σαλόνικα!
ΥΓ.2: διάβασα καλά;;; Έγραψε κάποιος για συνάντηση;;; ;) ...μακάρι να είσαι η αφορμή Κώστα! :)
Καλησπέρα και απο εμένα..
Ονομάζομαι χρήστος απο Κόρινθο κάτοχος ενός 5θυρου Stilo Dynamic 1.6 16v 2003 με 113.000κμ . Το πήρα πριν μια βδομάδα και το επέλεξα λογο οτι ειναι ενα αυτοκίνητο με καλό πάτημα καλη καροτσα και εχει αρκετη τεχνολογία μέσα. Πριν ειχα ενα Toyota Glanza και ενα Punto GT3 .
http://i4.photos.scar.gr/2544/2544407_8_b.jpg
Καλώς ήρθες 5πορτε.
:yeah:
Έλα οι πενταπορτοι να γεμίζουν το κλαμπ!!!! Καλώς ορισες!!!
Ευχαριστώ παιδιά... ;) αν μπορει καποιος να απαντησει και στις ερωτησεις μου που εχω στο θεμα κινητηρας... :)
Καλώς όρισες LoVis και καλορίζικη η Stilara ;) !!!
Welcome!!!!
Καλημερα σας και καλως σας βρηκα.
Εγινα κι εγω κατοχος ενος 5θυρου stilo 1250 κυβικων και ειπα να ερθω στην παρεα σας.
Εχω πολλες αποριες που σιγα σιγα πιστευω να μου λυθουν διαβαζοντας εδω μεσα.
Βλεπω οτι υπαρχει πολυ υλικο...
Νωντας απο Αθηνα.
Καλως ηρθες 5θυρε....Πες και χρώμα μπας και εχουμε το ιδιο :P
ευχαριστω.
πρεπει να λεγεται jet blue.
γαλαζιο προς γκρι.
το ιδιο εχουμε..καπως σαν οινοπνευματι...χθες προσπαθουσαν να με πεισουν ολοι οτι ειναι γκρι ...τελικα τους επεισα οτι ειναι μπλε ανοιχτο προς θαλασσι κτλπ κτλπ:P
Παντως το χρωματακι μας ειναι πολυ ωραιο!!!!!
Απο τα υπολοιπα δεν ξερω....(μηχανικα-ηλεκτρικα)
Θα δειξει στην πορεια....
Καλώς όρισες Νώντα!!!
Παιδιά υπάρχε κανένα αυτοκόλλητο stilo-club για να κολλήσω στο αμάξι μου?
Γιατί σε κάποιο τοπικ πήρε το μάτι μου κάτι και εβγαλα το συμπέρασμα οτι υπάρχει...
Εσείς έχετε στ αμάξια σας?Αν ναι απο που θα το προμηθευτώ??
Καλησπέρα σας και από εμένα!!
Νικόλας με Stilo λευκό 1,2 3d του 2003 μαμά όλααα....
Έχει τα προβληματάκια του το αμάξι αλλά το αγαπώ! :)