Και το μαυρο κοματι στον προφυλακτηρα ειναι πολυ καλο!!!!!
Printable View
Και το μαυρο κοματι στον προφυλακτηρα ειναι πολυ καλο!!!!!
Καλησπερα στην στιλατη παρεα που εχει το πιο στιλατο Site.Ειμαι ο Πετρος απο Βολο.Σας ειχα ξανασυστηθει στο προηγουμενο site αλλα χρειαστηκε να ξανακανω εγγραφη.καλα να περνατε ολοι σας και ελπιζω καποτε να σας γνωρισω απο κοντα.
Θα γίνει και αυτό!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο petros
geia sas kai apo mena...
vagelis legomai xero arketa pedia apo to club gianni kosta niko verone....ematha gia to club ap to gianni.....fenete oreo to forum kai endiaferon...
tha ithela na rotiso an exoume kati se metaxirismeno ice....pigi exo ala tha thela na valo kana 2 ixia pano...metaxirismena kai kanenan enisxiti...opios exi kati ipopsi tou as m pi kalitera as m stili email silasvagelis@hotmail.com
Καλως ηρθες Βαγγελη και στην ηλεκτρονικη μας σελιδα!!
Για σου Βαγγέληηηηηηηηη!
Για σας παιδια και απο μενα. Νεο μελος στο site. Νικος απο Πτολεμαιδα ετων 34. Ασχολουμε με χημικα προιοντα αυτοκινητου (παραγωγη ηλεκτρολυτη, αντιψυκτικων κτλ) και ταυτοχρονα ειμαι πωλητης σε μια εταιρια (αξεσουαρ λιπαντικα μπαταριες). Εχω κι εγω μια stilara 1.2cc μοντελο 02 το οποιο πηρα προσφατα. Αποφασισα να θυμηθω τα παλια κατα καποιο τροπο μιας και "μεγαλωσα" με FIAT (128 3ρ μοντ. 78 το οποιο εχω ακομη τακαρισμενο στην πισω αυλη). Το site ειναι πολυ καλο παιδια. Εχω παθει πλακα. Μπραβο στα παιδια που το δημιουργησαν και το επιβλεπουν.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Νικόλα.....Καλή περιήγηση στο site και καλή διασκέδαση που είναι σίγουρο ότι θα την έχεις άμα μπλέξεις με την παρέα μας....
Καλως ηρθες Νικο στην στην τρελοπαρεα μας.
καλος τα παιδια!
για αρχη να ξερετε οτι το site αυτο ειναι πιο πολυ παρεα παρα κατι απροσωπο που πιστευουν πολοι!
ευχομαι να τα λεμε συχνα παιδια!