Ωραιοςςς! Αρα και διπλα στη Λιοσιων εισαι και στα Δυτικα για μελλοντικες συναντησεις... Χαχα!
Printable View
Ωραιοςςς! Αρα και διπλα στη Λιοσιων εισαι και στα Δυτικα για μελλοντικες συναντησεις... Χαχα!
Εννοείται ότι θα έρθω σε μελλοντικές συναντήσεις!!! Καλώς σας βρήκα παιδιά.
Καταρχην να σας συστηθω ως νεο μελος του stilo club.Μακάρι να ημουν πιο χαρούμενος αλλα μάλλον με δέρνει η γκαντεμιά. Ας σας πω την ιστορία μου. Πρίν 3 βδομάδες μπηκα και εγω στην οικογένεια του stilo. Moυ αρεσε παντα αυτο το αυτοκίνητο αλλά ακόμα δεν ήμουν ιδιοκτήτης του. Βρήκα μια ευκαιρία και αγορασα μεταχειρισμένο ενα stilo του 2002 16ν 1600 κυβικα 5πορτο με 80000 χλμ. Το αυτοκίνητο ειχε και το book service του κανονικοτατα ο ιδιοκτητης πολυ καλος οπου το αμαξι το ειχε προσεξει (θα σας πω τι εννοω μετα) και το μονο προβληματακι ηταν οι γρατσουνιες που ειχε σε αρκετα σημεια αφου εμενε Παγκρατι ο ανθρωπος. ΜΗν τα πολυλογω ολο χαρά το καβαλάω και σε καποια στιγμη αρχιζουν τα οργανα¨-MPIP MPIP, asr failure, loose connection και το αμάξι μου μένει dead στη μέση του δρόμου. Σβήνει κανονικοτατα.Περιμένω λίγο παιρνει μπρος το παρκαρω αρκετα προβληματισμενος.Παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη και μένει εκπληκτος σε βαθμό που βάζει τον μηχανικο του να με παρει να του πω τα γεγονοτα γιατι πραγματικα δεν το πιστευε και προσπαθουσε να καταλαβει τι γινεται.
Δεν βγαλαμε ακρη, και την επομενη το πηγαινω σε εξουσιοδοτημενο fiat για να του κανει ενα γενικο ελεγχο να μου πει σε τι κατασταση ειναι και να ρωτησω για το συμβαν.ΤΗν επομενη που πηγα μου ειπαν τα παιδια οτι σε γενικες γραμμες ο πρωην ιδιοκτητης εχει ριξει χρημα και το εχει καλα συντηρημενο , ηθελε 2-3 πραγματακια αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Το παιρνω την επομενη ολο χαρα και ετοιμαζομαι να παω Πειραια σε ενα ραντεβου απο χαλανδρι. Στα 10 λεπτα, ιδια ιστορια beep,beep, asr failure,loose connection,alternator failure και το αμαξι σταματησε. Το βαζω παλι μπρος, μου το ξανακανε στο καπακι 2-3 φορες, την 3 φορα απλα δεν ξαναπηρε ποτε μπρος. Το πηγα στο πλαι, κλειδωμα και γεια σας. ΤΗν επομενη ξαναπαω στο συνεργειο τους λεω το στορυ και το αφηνω εκει. Επι 1 βδομαδα με παιρναν τηλ. καθε μερα και δεν μπορουσαν να βρουν τι εχει. Ανοιξαν και ticket (καπως ετσι λεγεται ) στη φιατ οπου και ερχοντουσαν σε επαφη καθε μερα. Τζιφος. Εκαναν 60 χλμ και δεν το παρουσιασε το προβλημα αυτο. Ψαχνοντας στο ιντερνετ δυστηχως το θεμα αυτο ειναι στανταρ στα 1600 αλλα κανενας δεν λεει τι μπορει να συμβαινει, απο τις γειωσεις μεχρι αλλαγη στην ecu. Στεναχωρηθηκα παρα πολυ. Το πηρα απο το συνεργειο και μου ειπαν τα παιδια, οτι αλλαξαν τις ασφαλειες (χωρις να υπαρχει προβλημα) και οτι το διαγνωστικο ποτε δεν εβγαλε βλαβη.Το πηρα και μου ειπαν οταν ξαναγινει να το παω παλι. Η αληθεια ειναι οτι δεν το παω μακρια γιατι σκεφτομαι αν μου μεινει ενω ειμαι σε καμμια εθνικη τι θαγινει? Στις κοντινες αποστασεις δεν εχει βγαλει προβλημα, ισως ειναι νωρις. Στην λιγη ερευνα που εκανα φαινεται οτι το asr failure εχει να κανει με ρευμα, οποτε μπορει και να γλυτωνω την ecu.Κανεις δεν ειναι σιγουρος. Απευθυνθηκα στο φορουμ γιατι ειμαι πολυ απογοητευμενος και το μονο που δεν θελω να κανω ειναι να σκεφτομαι να το δωσω, αφου στο λιγο καιρο που το εχω μου αρεσει παρα πολυ ως αυτοκινητο αλλα δισταζω να το κυκλοφορω.Ελπιζω να μην σας κουρασα παιδες. Να ειστε καλα.
Καλησπέρα φίλε μου και καλωσήρθες στην παρέα!
Ψάχνοντας στο forum θα βρεις σίγουρα πολλές απόψεις και πιθανότατα λύσεις στο πρόβλημά σου, το οποίο ελπίζω να είναι προσωρινό και να λυθεί σύντομα ώστε να χαρείς το Stilάκι σου!
Μη σε αγχώνει πάντως... πολλοί έχουν αντιμετωπίσει αδιέξοδα σε αντιπροσωπείες και το πρόβλημα ήταν τελικά κάτι απλό (και ίσως κουφό).
Η πιο βασική ερώτηση που ξεκινάμε πάντα σε κάθε παρόμοιο πρόβλημα: Από μπαταρία πως πάει το καμάρι σου? Επίσης από γειώσεις (extra) έχεις βάλει καμία?
Mακαρι να ειναι οπως τα λες φιλε Τεο.Η μπαταρια ειναι στα μισά και οσο για εξτρα γειωσεις, οχι δεν εχω κανει κατι. Επισης που μπορω να ψαξω στο φορουμ για αντιστοιχα προβληματα? Ευχαριστω
Καλωσηρθες στην παρεα μας....ελπιζω κ εγω με την σειρα μου να ξεμπερδεψεις γρηγορα με αυτο το προβλημα για να χαρεις το stilaki σου...ειναι φοβερο αυτοκινητο...ενα πολυ συμαντικο κομματιβειναι η μπαταρια..κ αυτο αμα ειναι να το κοιταξεις!!
Αλλάζεις μπαταρία και ξεχνάς το πρόβλημα, δεν βγαίνει νόημα γιατί το κάνει αλλά όταν αλλαχθεί η μπαταρία σταματά, είμαι κάτοχος 1.6 μοντέλο 2002 και το διαπίστωσα τώρα που το έχω αραγμένο (παράδοση πινακίδων... #freeliapis :hehe: )
Καλησπέρα
Καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για αυτήν την υπέροχη προσπάθεια που καταβάλουν όλα τα μελή αυτού του φόρουμ…
Πραγματικά δεν περίμενα την ύπαρξη τέτοιου φόρουμ στην Ελλάδα
Θα ήθελα λοιπόν να βοηθήσετε εσείς οι παλιοί έμενα τον νέο και ηλικιακά αλλά και επίσης στον χρόνο κατοχής του fiat stilo
Πρόσφατα αγόρασα το πρώτο μου αμάξι το όποιο όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι το fiat stilo..
θα μπω κατευθείαν στις ερωτήσεις απορίες τις οποίες θα επιθυμούσα να μου λύσετε
ξεκινώ με την μέχρι τώρα οδηγικη συμπεριφορά δεν έχω κανένα πρόβλημα συναντώ όμως διάφορα θέματα με τα ηλεκτρικά του αμαξιού,
1ον το air condition είτε στο ζεστό είτε στο κρύο η σκάλα 1,2,3 δεν λειτούργει και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η θέρμανση να αρχίσει να δουλεύει μόνο εάν η σκάλα πάει στο 4
2ον Η λειτουργιά city δεν ενεργοποιείται
3ον Η μιζα θελει πολλες φορες και δευτερη φορα για να παρει μπρος ο κινητηρας και γενικως θελει παραπανω ωρα σε σχεση με αλλα αμαξια το κρατημα του κλειδιου στην αναλογη θεση
(stilo 6speed 2006)
επίσης έχω κάποιες απορίες όπως
που θα μπορούσα να βρω ταπάκια ζάντας fiat διότι λείπει ένα, και που σηματάκι fiat για το μπροστά μέρος του αυτοκίνητου
συγχωρέστε με εάν σας κούρασα με το κείμενο μου η εάν μπήκε σε λάθος θέση του φόρουμ αλλά ως καινούριος πιστεύω πως δικαιολογούμε σε έναν βαθμό όσο για τα προβλήματα τα όποια σας παρέθεσα ίσως να είναι μόνο στο συγκεκριμένο αμάξι απλώς τα ανέφερα μήπως υπάρχει κάποια εύκολη λύση την όποια δεν γνωρίζω είτε είναι συχνά προβλήματα στα stilo
Καλως ηρθες στην παρεα μας αδερφε!
Καλα χιλιομετρα να εχεις με τον stilαρο σου και να τον χαρεις οσο μπορεις! Ελπιζουμε να σε δουμε σε μια συναντηση...
Αληθεια δεν μας ειπες απο που εισαι;
Για τα ηλεκτρολογικα που λες δεν γνωριζω καποια απαντηση αλλα ριξε μια ματια στο φορουμ, ολο και καπου θα υπαρχει κατι που μπορει να βοηθησει!
Για τα καπακια και τα σηματα που λες κοιτα εδω:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_od...badge&_sacat=0
ebay φυσικα πως δεν το σκεφτηκα!!!
Αθηνα φιλε μου ;)
Να σαι καλα...!!!
Καλησπέρα φίλε! Καλωσήρθες και καλορίζικη η Stilάρα σου! Φαντάζομαι 1.4 σωστά?
Για ότι προβλήματα αντιμετωπίζεις, αρχικά κάνεις αναζήτηση στο forum (πάνω δεξιά) και αν δεν βρεις λύση, ανοίγεις ένα θεματάκι στην κατάλληλη κατηγορία ώστε να μπορούμε να το αναπτύξουμε και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε!
Επίσης αφού ψάχνεις για wheel caps στο ebay, γιατί δεν κοιτάς καμιά τρελή ιδέα να αλλάξεις λίγο και την όψη??
Πχ:
http://www.ebay.com/itm/Hyundai-2010...9efdcb&vxp=mtr
ή
http://www.ebay.com/itm/4x-Chrome-Lo...b47234&vxp=mtr
Καλώς μας ήρθες...
Για το 1 δεν έχω ιδέα. Δεν έχω A/C αλλά clima οπότε δεν ξέρω να σου πω.
2. Μου κάνει χαλασμένος διακοπτάκος. Συχνό θύμα καφέ μιας και είναι δίπλα η ποτηροθήκη.
3. Αισθητήρας στροφών μου μυρίζει.
Ψάξου όμως και μέσα εδώ και θα βρεις άκρη.
παιδς ευχαριστω πολυ εκανα μια συντομη ερευνα μεσα στο φορουμ ομολογω πως βρικα αρκετα πραγματα και πολυ ενδιαφεροντα μαλιστα αλλα στα συγκεκριμενα δεν βρικα...
Θα ψαχτω και βεβαια λιγο παραπανω μονος μου και βλεπουμε τωρα για τα wheel cαps τα δευτερα εχουν φυγει για αγορα μαζι με κατι αλλα abarth σηματακια (6speed 1,4 12/06') ;)
Κατι τελευταιο λιγο εκτος τοπικ και συνχωρεστε με για αυτο (για αρχη)
Απαντηστε μου η και σε π.μ για να μην φυγουμε τελειως απο τον σκοπο του thread
Αξιζει τον κοπο να κανει κανεις το συγκεκριμενο μοντελο (6speed 1,4 06) abarth LOOK ???
Η θα ειναι καπως "τραβηγμενο"??
ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
Αν το 1.4 με look abarth ειναι τραβηγμενο,τοτε τι να πω κι εγω φιλε μου με το 1.2!
Υποψιν ομως πως το abarth look ειναι απλως πλαινα σποιλερ, εξωτερικα πλαστικα στο χρωμα του αμαξωματος και ζαντες. Οτιδηποτε αλλο ξεφευγει απ το μαμα abarth.
Αυτα για εξωτερικα μονο, εσωτερικα μπαινεις σε αλλη διαδικασια πολυ μεγαλυτερη.
Βλεπω εισαι και γειτονας πολυ κοντινος!... :smile:
χαχαχα περιστερι να φανταστω ??
Κοιτα λαθος μου που δεν διαυκρινησα οταν λεω abarth look δεν εννοω τοσο πολυ ειπαμε :P
δεν εχω αυτην την στιγμη το καταληλο Budget για να φτιαξω τοσα πολλα εννουσα σηματακια abarth για μπρος,πισω. για ζαντες λεβιε ταχυτητων πεταλ ισως και τιμονι εξατμιση . διοτι εχω ενα φιλαρακι που τυνχανει να τα μου τα βρει ολα αυτα απο τρακαρισμενο for free.
Και το λεω απο την απο την αποψη οτι νταξει θα το καταλαβαινουν ολοι οτι ειναι μονο Look μην ειναι και για τα πανηγυρια ;)
Καματερο να φανταστεις φιλε μου! Χεχε!
Αρα λοιπον δεν μιλαμε για look abarth, μιας και το stilo στην εκδοση abarth δεν ειχε ουτε καν σηματα μπρος πισω, παρα μονο ενα μικρο διακριτικο διπλα στο ονομα Stilo.
Απο εκει και περα κανεις ο,τι σου αρεσει εσενα να βλεπεις στο αμαξι σου! Στην τελικη τον σκορπιο θα βαλεις να το ομορφυνεις,οχι κανενα σημα της Ferrari!
Καλησπέρα και καλές γιορτές!!!νέο μέλος από Θεσσαλονίκη!Fiat Stilo 1.4 16V 6speed!
Καλός μας βρήκες φίλε μου και χρόνια πολλά Ελπίζω να βρεις ενδιαφέρον την παρέα μας και να σε βοηθήσουμε να σου λυθούνε όλες η απορίες
Χρονια πολλα!!!καλωσηρθες στη παρεα μας...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΚΑ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙΡΟ ΤΟ CLUB!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΙΛΟ 1.6 3ΠΟΡΤΟ DYNAMIC FULL EXTRA ΗΛΙΟΡΟΦΗ!!!ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΑ 172000ΚΜ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ(ΚΟΛΛΑΝΕ)ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ 2ΖΩΝΙΚΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΡΟΦΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΟΡΟΦΗΣ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΑ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΠΑΘΙΑΡΙΚΟ Κ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟ 85ΑΡΗ!!!ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΚΟΤΩΜΑ..ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ..Η ΠΟΥΛΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΥ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΙΝΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ..Κ ΘΑ ΜΠΕΙ Κ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ??ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ..ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΤΟ STILO!!!!
φιλε μου κολωσορισες κατ αρχην.
Το τι τελικα θα αποφασισεις για την τυχη του αυτοκ/σου,νομιζω οτι ειναι στα χερια σου και στην τσεπη σου και μονο!!!
Ξερεις,λιγο πολυ σημερα δεν υπαρχει αυτοκινητο που να μην βγαζει προβληματα,ακομα και τα πολυ ακριβα και πολυτελη.
Το club προσφερει γνωμες και γνωσεις που σε βοηθουν να ξεπερασεις προβληματα,που πολλες φορες φαινοναι βουνο,και τελικα δεν ειναι σχεδον τιποτα.
Εξαρταται λοιπον απο το ποσο γουσταρεις το τουτου σου,και να αρχιζεις σιγα σιγα να λυνεις τα προβληματα του,η αν το κοψεις φετες τελικα.....
Αρχισε να αναφερεις αναλυτικα τα προβληματα, και σιγουρα θα βρεις αρκετη βοηθεια απο εδω.!!
wellcome.
Καλως ηρθες κατ'αρχην συμπολιτη Σαλλλλονικε!
Καλη διαμονη να εχεις στο club και καλα ποσταρισματα!
Θα σε παρακαλεσω ομως να γραφεις με μικρα αν μπορεις...
Παμε τωρα στο θεμα που αναφερεις:
Εχω και εγω ενα 16αρι του '05 με 130.000 χλμ στις ροδες του. Μπορω να πω οτι κραταει καλα για την ηλικια του.
Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, προτεινω να τα βαλεις κατω και να δεις ποσο θα κοστισει μια καλη συντηρηση του αυτοκινητου, ποσα μπορει να πιασει αν το πουλησεις και ποσα μπορεις να διαθεσεις για να παρεις ενα αλλο αυτοκινητο.
Μονο ετσι θα μπορεσεις (ή τουλαχιστον θα μπορουσα εγω), να δω ξεκαθαρα τι μπορω να κανω.
Ευχομαι να επιλεξεις την πιο σωστη για εσενα επιλογη!
Σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε απο κοντα στην επομενη συναντηση μας!
Ακομα αν ενδιαφερεσαι για αυτοκολλητα ή μπλουζακια του club, ριξε μια ματια στα αναλογα θεματα γιατι πλησιαζει η τελικη ημερομηνια. (Απλη ενημερωση κανω χωρις να εχω σκοπο να αναγκασω καποιον να αγορασει κατι. Απλα δεν ξερουμε ποτε θα εχουμε την δυνατοτητα να ξανακανουμε παραγγελιες)
Καλωσόρισες φίλε μου. Νομίζω τα προβλήματα που έχεις είναι επιλύσιμα. Ψάξε λίγο στο forum για τα προβλήματα που έχεις και απάντα σε αυτά με το δικό σου αν διαφέρει λίγο ώστε να αρχίσουμε να αναλύουμε το κάθε πρόβλημα και να το ξεπερνάς. Πρόσφατα νέο μέλος αγόρασε stilo με μικροπροβλήματα και τα έχει λύσει ήδη.
Σοφο μάγκωσε τον μην σου φύγει χαχαχχα . Πάντως φίλε μου πιστεύω πως όλα τα προβλήματα που ανέφερες έχουνε λυθεί από διάφορα μέλη του club . Οπότε μην προβληματίζεσαι όλα θα γίνουνε σιγά σιγά καλός ήρθες στην παρέα μας!!!!!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας φίλε μου! Δεν έχω τίποτα να προσθέσω στις προτάσεις των παιδιών παραπάνω, μιας και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Βαθιά μέσα μου όμως ξέρω πως δεν πρόκειται να το αλλάξεις! :bleh:
Καλωσηρθες στη παρεα μας και απο εμενα...συμφωνω με τα παιδια σιγουρα ειναι επιλυσιμα τα προβληματα αυτα...και εδω θα βρεις σιγουρα λυσεις!!!
Γεια σας παιδιά! Έχω δύο αυτοκίνητα, ένα Fiat Punto στην Ελλάδα 1.4 Sporting του 2003 αριστεροτίμονο και ένα Stilo εδώ και δυο βδομάδες στην Αγγλία δεξιοτίμονο, πήρα ένα Abarth 2.4 όντας φανατικός με Fiat μετά την πολύ καλή εικόνα που είχα από το Punto μου.
Έχω κάποια θεματάκια να λύσω (το αγόρασα με πρόβλημα στον εσωτερικό ανεμιστήρα καμπίνας) οπότε πιστεύω ότι θα βοηθήσω γράφοντας το τι ψάχνω και βρίσκω στο forum.
Μέχρι στιγμής το Abarth μου έχει κάνει πάρα πολύ καλή εντύπωση, είναι απίστευτο αυτοκίνητο και πάρα πολύ καλό στο δρόμο. Με έχει βοηθήσει και πολύ το Selespeed διότι είναι το πρώτο μου δεξιοτίμονο οπότε δεν με δυσκολεύουν οι ταχύτητες, και με εξαίρεση τους πολύ μικρούς ελιγμούς/παρκάρισμα που είναι λίγο δύσκολο, γενικά συνηθίζεται. Και εντάξει, ο ήχος του μοτέρ μετά τις 4 δεν υπάρχει, με 1η 2α κάνει σαν audi quattro, με 3η κάνει σαν αργό audi quattro και με 4η 5η δεν έχω ανοίξει τόσο ψηλά ακόμη λόγω ορίων ταχύτητας...
Καλως ήρθες φίλε! Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις ότι ψάχνεις στο φόρουμ του γκρουπ και τα παιδιά θα χαρούν να σε βοηθήσουν! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
για σας παιδια ειμαι κατοχος του stilo 1.2 3d πολυ ευχαριστημενως αλλα εχω καποια προβληματα και σκευτηκα να γραφτω στο club. κλασικα προβληματα απο οτι ξερω και ακουω σε οποιον τα εχω πει στα 3 χρονια που το εχω.
Καλως σας βρηκα! Βρηκα απαντησεις στα ερωτηματα μου.δεν βρηκα τιποτα για καμια συναντσηση εδω θεσσαλονικη.
Καλώς ήρθες Γιώργο και από εμένα.Είμαι σίγουρος ότι θα βρεις και στο μέλλον ,ότι ψάχνεις και όλα τα παιδιά θα χαρούν να σε βοηθήσουν.
Όσο για τις συνατήσεις μείνε συντονισμένος και θα γίνει και αυτό.:thumbsup:
Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα!
Καλως το παλικαρι απο τη Σαλονικη!
Καλως ηρθες στην παρεα μας αδερφε! (Αν θες μπλουζακια και αυτοκολλητα προλαβαινεις!)
Για τις συναντησεις που λες, ο maximos με προλαβε... Να φυγουν τα 3ημερα κτλ και θα οργανωθουμε παλι!
Για σου και σε εσενα! ειδα αμμουλιανη και με θυμησες ωραια πραγματα ειχα παει ενα φεγγαρι για διακοπες. θα μπω λιγο να δω φοτο και θα σας πω αν ειναι.
μπραβω ρε παιδια πολυ ωραια τα μπλουζακια δε το περημενα. δε θα μπορεσω να παρω ομως πριν λιγο πληρωσα την ασφαλεια και δε παιζει μια.
εβαλα μια φοτο στο profil μου αλλα εδω που μιλαμε δε την βγαζει, τι δε κανω σωστα?
Πήγαινε επεξεργασία avatar και βάλε εκεί την εικόνα που θέλεις.