ΕΕΠ!! Καλώς το Τέο απο την όμορφη χαλκιδική μας, έτσι να μαζευόμαστε οι χαλκιδικιώτες!!Α.Σ.Μ. γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες :P
Printable View
ΕΕΠ!! Καλώς το Τέο απο την όμορφη χαλκιδική μας, έτσι να μαζευόμαστε οι χαλκιδικιώτες!!Α.Σ.Μ. γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες :P
χμμμμμμ........ VIVE!!!!!
Welcome :smile:
Γειά σας παιδιά.Είμαι ο νιούφης του club.Με λένε Μάνθο και είμαι από Άρτα.Ελπίζω πολούς από εσάς να σας δώ στο Μέτσοβο μιας που είναι αρκετά κοντα σ'εμένα περίπου 2 ώρες.
το stilo μου το έχω περίπου 5 χρόνια και ήταν από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην Άρτα.
Καλως Ηρθες Stilate αδελφε...
Λύσε μου μια απορία: Εισαι fun των Blind Guardian ή οχι??
καλως ηρθες φιλε Μανθο στο club,θα σε δουμε απο κοντα στο Μετσοβο θεου θελοντος
Ξεχασα Να Σε Ρωτησω Ρε Μανθο.
Εχεις Καμια Σχεση Με Τον Νικοπολιδη???ξαδερφος???αδερφος???θειος???
Γειά σας παιδιά!!!
Καταρχήν συγχαρητήρια για το site! Το παρακολουθώ περίπου ένα χρόνο (έχω κάνει και μερικά posts), από τότε που και εγώ πήρα μια stilati ιταλίδα.
Λοιπόν η ιταλίδα μου είναι 3D 1.4 3/06 (την βλέπετε στο avatar μου!).
Είμαι από Αθήνα, οπότε κάποια μέλη θα τα γνωρίσω από κοντα σε κάποια συνάντηση για καφέ!
Για την ιστορία το προηγούμενο αμάξι ήταν FIAT UNO (viva italia!!) μοντελο 91 1.4, bilstein, H&R, 185R15, μπαρα θόλων sparco, φιλτρο κλπ κλπ
To UNO είχε ταυτιστεί με τα φοιτητικά μου χρόνια στο φυσικό και μετα στην πληροφορική Αθήνας, και όλες οι αλλαγές είχαν γίνει με πολύ όρεξη, κέφι και μεράκι.
Από το STILO είμαι παααααααααααααααααααααρα πολύ ευχαριστημένος (ίσως περισσοτερα άλογα να ήταν καλύτερα, αλλά έχω αποφασίσει να οδηγώ πιο συντηρητικά πια). Εχω 8.650 χλμ και μέχρι στιγμής όλα είναι άψογα.
Στη Νίκαια, έβλεπα τακτικά στο περιβολάκι ένα STILO με αυτοκολ. του club.... και απο κει σας ανακάλυψα... Αληθεια ποιανού είναι?
Πες μας στη Νικαια που κοντα? Τι χρωμα ειχε το Stilo που εβλεπες. Απο εκει ειναι πολλα.