Την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα....την Παρασκεύη θα προσπαθήσω να το στείλω πρωί πρωί....(μετά τις 10)
Printable View
Την Πέμπτη κατεβαίνω Αθήνα....την Παρασκεύη θα προσπαθήσω να το στείλω πρωί πρωί....(μετά τις 10)
guess who else is gonna be there!!!!!!
Τελικά θα καθυστερήσω λίγο την αναχώρησή μου...
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
13. Athanasios
Μπράβο Θανάση, εσύ δε θα μπορούσες να λείπεις. Μου είπε σε είδε και ο DJpap χθες.
Λοιπόν ανανεώνω τη λίστα και αναφέρω ότι χθες πήγαμε να δούμε το χώρο και κλείσαμε σε ποια θέση θα είναι το club, "δια χειρός" VERONE.
O χώρος είναι για 19 αυτοκίνητα περίπου και περιμένω να τον γεμίσουμε, έτσι?
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone (+3 ίσως)
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf
13. Athanasios
14. Κώστας (Μεμβράνες)
Θα ήθελα να ενημερώσω όσους δεν έρθουν στη σημερινή συνάντηση, ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί κατά την είσοδο μας στο πάρκινγκ του Hondos, γιατί είναι ιδιωτικό και αν κάνουμε φασαρία θα έχουμε πρόβλημα.
Οδηγοί οι οποίοι θα μαρσάρουν ή θα τραβάνε χειρόφρενα και άλλα τέτοια χαζά θα απομακρύνονται από τη συνάντηση και δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε του χρόνου.
Γι'αυτό θα παρακαλέσω όσοι έρθουν μόνοι τους και όχι οργανωμένα να είναι εγκρατείς.
Αν αμαυρώσουμε αυτό το γεγονός, είναι σαν να καίμε το τελευταίο μας χαρτί αφού μετά κανένας δε θα μας παίρνει στα σοβαρά.
Ευχαριστώ
Οδηγοί οι οποίοι θα μαρσάρουν ή θα τραβάνε χειρόφρενα και άλλα τέτοια χαζά θα απομακρύνονται από τη συνάντηση και δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε του χρόνου.
Γι'αυτό θα παρακαλέσω όσοι έρθουν μόνοι τους και όχι οργανωμένα να είναι εγκρατείς.
Αν αμαυρώσουμε αυτό το γεγονός, είναι σαν να καίμε το τελευταίο μας χαρτί αφού μετά κανένας δε θα μας παίρνει στα σοβαρά.
ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!
Λιγο δυσκολο για μενα αλλα θα το υποστω!Το δια χειρο VERONE τι σημενει;Ελπιζω να μην μας τα χαλασει η κοπελια απο το motorwomen club γιατι με πσιλο μπερδεψε χθες αλωστε ξερουμε ολοι τι πανουριες που ειναι οι γυναικες ιδικα ποσο μαλων αυτη οπου ειναι και προεδρος!χα χα!
Ναι Μπάμπη.....καλό είναι να είμαστε Κύριοι.....με Κ κεφαλαίο.....
εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω...
μετά από 18 μέρες "επαγγελματικών υποχρεώσεων" στα στρατόπεδα της Δράμας θέλω 1-2 μέρες να επανέλθω στον πολιτισμό !!! :)
1. Karateka
2. ckalfas
3. verone (+3 ίσως)
4. ammoulianiotis
5. Koulou
6. Nikos
7. Magelanos
8. Sparck
9. Παναγιώτης
10. BravoTwoZero
11. Panoramixk
12. Arf