Ρε ****Σαλονικείς! Δεν ψήνεται κανείς να το ψάξουμε? Μόνος μου θα μιλάω? Σαν τον τρελό???......... Τι είπατε????!!!!! Κ@λόπαιδα!!! :P[/quote]
Δεν σου είπαμε ότι δεν έχουμε μηχάνημα, Νίκο...
(Yaesu VHF/UHF FT-60)
Printable View
Ρε ****Σαλονικείς! Δεν ψήνεται κανείς να το ψάξουμε? Μόνος μου θα μιλάω? Σαν τον τρελό???......... Τι είπατε????!!!!! Κ@λόπαιδα!!! :P[/quote]
(Yaesu VHF/UHF FT-60)
Έτσι το κόβω τελικά...Παράθεση:
Νίκο, πήγαινε πάρε κάτι απλό σαν κι αυτά που είχαμε στις συνάξεις του Club και τελείωνε!
Κι εσύ τέκνον Βρούτε??? Είμαστε και συνονόματοι πανάθεμά σε!!! :PΠαράθεση:
Ε πως οταν θα κατεβαινει Αθηνα θα ψαχνει πελατες με το cb σαν ταριφακος ετσι κιντρινος που ειναι...ειναι και turbo..μονο το πετρελαιο του λειπει και η ταμπελα επανω TAXI..
Για σένα το φαντάστηκα ότι θα έχεις... :)Παράθεση:
Μόλις αποφασίσεις σχετικώς, θα βρεθούμε από κοντά, να δεις, να συζητήσουμε, να αποφασίσεις και μετά να κατευθυνθείς.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos
Οκ
s-bravo εχω παντοφλα!!! Baby 400 XIXIX
Πριν δωσω τη μπαντα αυτη(δωρο), ειχα ολη τη σειρα της Zettagi (Made in Italy, και δω ρε φιλε),απο παντοφλα 1000αρα (1ΚW,Μιλαγα με Γερμανια απ΄ευθειας-καταλαβαινεις...)απο στασιμετρο,βατομετρο μεχρι σταθεροποιητη τασης,κωνο κεραιας,και μιλουσα ssb,lsb,usb. οπου γουσταρες.To ομοαξονικο που ανεβαινε ταρατσα ηταν σαν εξατμιση απο Group_N.Οι 27.5 ηταν οι αγαπημενοι μου.Φιλοι;Παντου:Κομοτηνη,Θεσσαλονικη,Γιαννενα,Βου να,λαγκαδια...ααααχ τι μου θυμισες Χερκουλες.
Αλλα τα V-UHF ειναι αλλη φαση :twisted: :twisted: ,ειδικα οταν κανω το αυτοκινητο αναμεταδοτη;;;;Απο κοντα αυτα...
αναμεταδωτη??πες τα στην γλωσσα μας!!!link!!!!χαχα ο πατερας μου εχει τα παντα!!!αστα ακομη και αυτοσχεδιες παντοφλες και ολη την σειρα zetagi!!! μαυρη με χρυση ψυκτρα!!!χεχε
Το κλασικο χρωμα της Zettagi...Οι αυτοσχεδιες απο στασιμα τι λενε; :twisted: :D
Αναμεταδοτης...εισαι στη βαρκα με τα 5w η με ενα φορητο και βαζεις τη συχνοτητα του αυτοκινητου.το αυτοκινητο τη γυριζει εκει που θα ηθελες εσυ με τη διαφορα οτι εχει 50W και διαφορα χαρακτηριστικα...και χιαστη ακους.
s_bravo χεεχεχεεχ εχω ενα φτιαγμενο linkcon με παντοφλα,,και κεραια 5,80 χεχεεχ
εδω στο σχολειο ειχα διπολο με κασσετα (ξερεις... 0.75-κασσετα-0.75) και ενα κρυσταλο 27.145 απο Walkie Talkie (14καναλι που ειναι οι φορτηγατζηδες) και ενα hand made δεκτη και σε καθε διαλειμμα ειχα συγκεντρωση...
επισης Ιστορια ετσι περασα 2α Λυκειου (Θηβα).ειχα προγραμματισει το κασσετοφωνο σπιτι να ανοιξει και να παιξει την ιστορια που ειχα ηχογραφησει απο βραδυς,και στο σχολειο ειχα ενα διαφημιστικο δεκτη πιο μικρο και απο αναπτηρα και με καλωδιο (τοτε φοραγα σα καραγκιοζης(για τους αλλους) ενα σημα alfa romeo στο λαιμο) αλλα αντι για κορδονακι ειχε τα καλωδια (left right) απο το δεκτη και την ψυρα απο πισω.Δεν ηθελε και πολυ, την εβαζα στο αυτι και εγραφα.
Οι ασυρματες επικοινωνιες ειναι πορωση...