To επιβεβαιώνω αυτό....:D
επίσης για περισότερα για κάμερες και μπλοκα στο bloka.gr
Printable View
Επειδή Θεσσαλία κατεβάινω συχνά, έχουμε και λέμε:
1) Στο τέλειωμα την εθνικής προς Θεσσαλονίκη πριν αρχίσει το παλιό κομμάτι των Τεμπών (που οι 3 γίνονται 1) κάτι παίζει καθώς έχω φάει κλίση γιατί πάτησα λέει τη ζέμπρα - με σταμάτησαν στα διόδια στα Τέμπη (βασικά έτρεχα και έκανα και προσπέραση πάνω στη ζέμπρα).
2) Λίγο μετά τον ΟΣΕ Ραψάνης, προς Θεσ/νίκη, πριν αρχίσει και πάλι η Εθνική.
3) Σε όλο το καμμάτι της παλιάς Εθνικής (Λεπτοκαρυά και Πλαταμώνας)
4) Στη γέφυρα πάνω από την Εθνική πριν τα διόδια Μαλγάρων (όπως ειπώθηκε).
Φωτη αυτα ειναι καμερες ή μπλοκα που αναφερεις?
sti rapsani deksia ekei poy exei stenevei o dromos exei sxedon panta mloko. olo ayto to komati 8elei prosoxi... ego efaga mia stoys Neoys Poroys mia to vradi... pigena 111 eno to orio einai 80! mia to vradi me radar xeiros. saltara!!! tin epomeni pigena arga alla patisa kai ego ti zevra.. 2-0
edit:Γραφε με ελληνικά αν είναι εύκολο.Είναι κανονας του forum.
γραφε αλληνικα πλιζ μου φυγανε τα ματια για να το διαβασω
Καλά πολύ καλή σελίδα έχω δουλίτσα τώρα σας αφήνω χαχαχα!
Μπλόκα με χειρός. Ειδικά τα #2 και #3 είναι πιό σταθερά και από κάμερες. Τη γλυτώνεις μόνο αν εκείνη την ώρα έχουν σταματημένους 2-3 και ασχολούνται με αυτούς.
Έχω μια επιφύλαξη για το No1 που είπα παραπάνω. Νομίζω με είδε "γιατρός" που ήταν εκεί κοντά και έγραφε φορτηγατζή, και έδωσε σήμα στα διόδια στα Τέμπη και μου έδωσαν τη "συνταγή" (ευτυχώς μόνο 17e).
Ούτε στο κομμάτι Θεσσ/νίκη-Ξάνθη έχει σταθερά ραντάρ. Τσεκαρισμένο. Αν είχε, τώρα θα ήμουν φυλακή :) :) :)