Εγω κυρίως σαββατοκυριακα μπορώ προς το παρόν.άμα θέλουν και τα υπόλοιπα παιδια να κανονίσουμε για το επόμενο σαββατοκυριακο.να πούμε για την παρασκεύη που είναι και αργία το απογευματάκι στην πολιτεια?
θοδωρής
Printable View
Εγω κυρίως σαββατοκυριακα μπορώ προς το παρόν.άμα θέλουν και τα υπόλοιπα παιδια να κανονίσουμε για το επόμενο σαββατοκυριακο.να πούμε για την παρασκεύη που είναι και αργία το απογευματάκι στην πολιτεια?
θοδωρής
Γρήγορης, Γιώργος και εγώ θα είμαστε στο δρόμο για Θεσσαλονίκη........αλλά μπορούμε να το κάνουμε τον Απρίλιο να είναι Σαβ/κο....
Ωχ.....έχω παραλείψει να σας πω ότι είμαι και ....αγεωγράφητη μάλλον!!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Gregory
Ακτή Δυμαίων είναι .....ποια καλέ μου Γρηγόρη;
Εκει που είναι ο σταθμός του τραίνου;
ΥΣ. Και μην αγχώνεσαι....μια ζωή παρεξηγημένη είμαι....
Αν με πάρουν στα ίσα, πολλοί θα στραβώσουν!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ThoDoriS
Αμα σας βολευει απριλιο το κάνουμε τότε.εγω θέλω πολύ να έρθω.
θοδωρής
Ε απλά μετά απο το επόμενο ΣΚ μπαίνουμε στον Απρίλιο....άρα θέλοντας κ μή το επόμενο meeting θα είναι τον Απρίλη....
Ρε παίδες; Μόνο εμείς είμαστε για Πάτρα; Έχω την εντύπωση ότι κάποιοι λείπουν; Μήπως να χτυπήσουμε κανά τηλέφωνο να ενημερώσουμε;
Μόνο ο Άρης δεν έχει απαντήσει......Άρηηηηηηηηηηη
Άρης; Χμ...δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος ταλαίπωρος ήταν που ρώταγα τι μαγαζιά είχαν στην Πάτρα να πάω να πάρω λεβιεδάκι Μόμο....Ούτε να φάει δεν τον άφησα!!!!!
Ζητώ συγνώμη αλλά ΚΑΙ στα ονόματα....είμαι βλαξ!
O Γιώργος ήτανε Ναταλία......και θα είναι και παρών....;)
Παίδες και γω Πάτρα μένω...Φοιτητηλίκι.Ελπίζω στην επόμενη συνάντηση που θα κάνετε να είμαι παρών..
Δέν έτυχε να παρακολουθήσω μέχρι τώρα το thread..Γι'αυτό δε συμμετείχα πουθενά..Cu
Ηλίας