Νικο ξανθουλα ειναι η φιλη σου;
Απο την αλλη ομως το χρωμα πιο πολυ ταιριαζει με του ckalfa το χρωμα. Δεν θυμαμαι ομως με σιγουρια...
Printable View
Νικο ξανθουλα ειναι η φιλη σου;
Απο την αλλη ομως το χρωμα πιο πολυ ταιριαζει με του ckalfa το χρωμα. Δεν θυμαμαι ομως με σιγουρια...
Εθεάθη λοιπόν... στο Συγκρότημα "Τσαλαπάτα" στο Βόλο.
Μαύρο Stilo facelift dynamic με 17ρες Abarth ( οχι δαγκάνες) , μπροστινό προφυλακτίήρα με σίτες , πλαινές ποδιές και πίσω 2 διπλές εξατμήσεις !!!!
Πινακίδες Θεσ/νίκης Ν**-****
Είναι κάποιος γνωστός :?:
Απ' όσο γνωρίζω όχι!
Εθεαθη χθες βραδυ στο κυκλο των Carrefour να μπαινει μεσα ενα κοκκινο 5D Stilo και κατα 99% ειναι της παρεας της Θεσσαλονικης. Πιστευω οτι καταλαβαινετε ποιον εννοω!
Ακομα εθεαθη το γνωστο boom car του Παναγιωτη απο Θεσσαλονικη με αλλαγμενο χρωμα (το εκανε κιτρινο και αυτος, Νικο ακομα ενας δικο σου!)
?????? Άλλαξε χρώμα στο αμάξι? Μήπως ήταν κανένα άλλο που του έμοιαζε? Λίγο παράξενο... Αν και δεν είναι καθόλου! Όλοι μέσα σας θέλετε ένα κίτρινο Stilo!!!!! :216 :216 :216Παράθεση:
Ακομα εθεαθη το γνωστο boom car του Παναγιωτη απο Θεσσαλονικη με αλλαγμενο χρωμα (το εκανε κιτρινο και αυτος, Νικο ακομα ενας δικο σου!)
Νικο το αλλαξε! Εβγαλε και το body-kit! Καποιο αλλο αυτοκινητο ζηλεψε τοσο πολυ ωστε επεσε πανω του. Εχω μαθει ομως απο πηγη οτι αναμενεται ενα πολυ καλυτερο body-kit και οχι μονο απο τον Παναγιωτη...
Εθεαθη χθες βραδυ κιτρινο, body-kitιασμενο Stilo με 18αρες κτλ, ενος πολυ γνωστου μελους του Club μας στο parking εμπορικου κεντρου. Τι εκανες Νικολακη;;; Ε;;; Εισαι τυχερος που δεν ειχα την λαχανι μπογια μαζι μου χθες! :216 (Ειχα και ενα φιλο μαζι μου. Επαθε σοκ οταν ειδε το αμαξι, παραμιλουσε μεχρι το βραδυ που τον πηγα σπιτι)
"Μικρέ" το πήρες το μήνυμα-απάντηση? :P Ήμουν σε "σύσκεψη" με Κάλφα, puntoclub & centoclub στον τρίτο όροφο... Εσύ?
Το πηρα το μηνυμα! Σκεφτηκα να σε παρω τηλεφωνο αλλα υπεθεσα οτι μπορει να βλεπεις ταινια... Εγω παντως ειδα ταινια και χαραμισα περιπου 2 ωρες...
Ώρε διαπλοκή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nikos