αμα εχεις κατι να πεις γιατι δεν το λες απο κοντα να μη γραφουμε και ασχετα εδω;
Printable View
αμα εχεις κατι να πεις γιατι δεν το λες απο κοντα να μη γραφουμε και ασχετα εδω;
οτι ειχα να σου πω στο ειπα ... δεν μπορω να πω πολλα ! θα τα δεις μονος σου ....
geia sas
:129
γεια σου και σενα :) καμια σχεση με κρητη????
ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥΚΟΛΛΗΣΕ 19 ΙΟΥΣ ΣΤΟΝ
ΥΠΑΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ.[/url]
ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ.
ΝΤΙΝΑ,ΓΙΩΡΓΟ,ΧΑΡΗ,ΓΙΑΝΝΗ,ΜΑΝΟΛΗ,ΡΕΝΑ&ΝΙΚΟ,ΠΡΑΓ ΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ & ΕΓΩ & Η ΜΑΡΙΑ.
Γεια σου ρε φιλε Jonny και καλωςηρθες στο club.Και εμεις χαρηκαμε που σας γνωρισαμε εσενα και τη Μαρια.(ακομα περιμενω να με παρεις τηλ για αυτο που μου ειπες)Το τρημερο κατι θα κανονισουμε(Ντινα αντε τελειωνε οργανωσε το τι περιμενεις?? :lol: :lol:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο tzagarakis
Α κα κατι αλλο Γιαννη please προσπαθησε να ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια
παιδιά τριήμερο θα κανονίσουμε η μια μέρα από τo τριήμερο?? έχει διαφορα! εγώ πάντως θα πρότεινα χανιά σάββατο! εσείς τι λέτε?
Τωρα θα ελεγα τιποτα αλλα.... :roll: :roll: Και βεβαια μια μερα απο το τριημερο και βεβαια ΚΥΡΙΑΚΗ γιατι εχουμε και δουλειες δεν ημαστε εισοδηματιες :D :DΠαράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
οκ ο νικος λεει κυριακη κανεις αλλος προταση?? αντε παιδια αντε να κανονισουμε κατι!!! (φυσικα παιζει και το ρεθυμνο και ο αγιος)