Ναι Πέτρο όποτε θέλεις!!!!!
Οταν κατέβεις Αθήνα η αν έρθουμε εμείς πάνω στον Βόλο ετοιμάσου να σε παίξω ΠΑΓΚΟ!!!!!!!!
:166 :166 :166 :192 :192
Printable View
Ναι Πέτρο όποτε θέλεις!!!!!
Οταν κατέβεις Αθήνα η αν έρθουμε εμείς πάνω στον Βόλο ετοιμάσου να σε παίξω ΠΑΓΚΟ!!!!!!!!
:166 :166 :166 :192 :192
Εγω οταν βρισκομαι Ελλαδα φυσικα το πρωτο μου χομπι ειναι το ΣΤΙΛΟ μου αλλα μετα απο αυτο τον γιο μου και παμε τηλεκατευθυνομενα RC
:D
Ορε παιδια πως μπορω να βαλω φωτογραφια εδω? :oops: :evil: :twisted: [/img]
μάνο πάτας το πεδίο που λέει img μια φορά, γράφεις το url απο την εικόνα και μετά ξαναπατάς το Img...
η εικόνα πρέπει να είναι φορτωμένη στο pathfinder....
απ ότι βλέπω ... κανεις δεν ασχολείται (ερκτος τον manosm) με τηλεκατευθυνόμενα
Για καντο ποιο λιανα αυτο με τοπως να βαλω φωτο
Βάλε την φώτο στο pathfinder (πχ). Έχεις λογαριασμό εκεί? Αν ναι και η φώτο είναι ήδη στον "χαρτοφύλακά" σου τότε πάτα να εμφανιστεί η φώτο σου, μετά δεξί κλικ πάνω στην φώτο και διαλέγεις Properties/Ιδιότητες. Στο παράθυρο έχει κάπου το URL (address/διευθυνση). Συνήθως είναι μακρύ (σεμνά...). Κάνε το URL copy/αντιγραφή και μετά έλα στο ποστ σου και γράψε:
[img] <<URL>> [/img]
όπου στο σημείο URL θα κάνεις paste/επικόληση....
[img]C:\Οι εικόνες μου\zex[/img]
test[/list]
[img]D:\Documents and Settings\verone\Επιφάνεια εργασίας\Χαρτοφύλακας[/img] test 2
ακυρο και το δευτερο μακαρι και το pc να ηταν σαν το αμαξι μου να ακουει οτι του λεω να μην μηλαει και να κανει αυτο που θελω για ξανα ριχτω ποιο λιανα
verone πρεπει να ειναι καπου στο internet ! πρεπει να τις κανεις upload καπου! αν θες βαλτες στο gallery!