Θα δούμε για την πρόγνωση του καιρού και θα αποφασιστεί, αλλά θα ήθεκα να μάθω ποιοί και πόσοι ενδιαφέρονται να έρθουν με καλό καιρό (ας υποθέσουμε, γιατί εγώ είμαι all weather...)
1. ckalfas
2...
Printable View
Θα δούμε για την πρόγνωση του καιρού και θα αποφασιστεί, αλλά θα ήθεκα να μάθω ποιοί και πόσοι ενδιαφέρονται να έρθουν με καλό καιρό (ας υποθέσουμε, γιατί εγώ είμαι all weather...)
1. ckalfas
2...
Εφοσον ειναι καλος ο καιρος και γω μεσα Χρηστο
1.ckalfas
2.MaGeLaNoS
Με καλο καιρο και αν δεν τυχει τιποτα εκτακτο ειμαι μεσα και εγω!
1.ckalfas
2.MaGeLaNoS
3.ammoulianiotis
Απ' ότι φαίνεται και απ' ότι άκουσα το Σαβ/κο θα είναι καλός ο καιρός, οπότε μάγκες ετοιμαστείτε!
Άντε, οι τρεις μας θα πάμε; Για να βλέπω κι άλλους...
Μολις τωρα εμαθα για μια δουλιτσα που προεκυψε και παιζει να φαω φρικη πηγαινε-ελα Χαλκιδικη το σαββατοκυριακο.Θα ενημερωσω προς Πεμπτη για το αν θα ερθω σιγουρα..
το αμαξι θα το παρω την παρασκευη οποτε και εγω ειμαι μεσα για την εκδρομουλα. αλλα αν κατι στραβωσει με την stilara τοτε.............
Ύστερα από την αποστολή των SMS εκδήλωσαν ενδιαφέρον οι:
1. ckalfas
2. MaGeLaNoS(;)
3. ammoulianiotis
4. Παύλος
5. Άγγελος
6. StamatisGalis
7. BravoTwoZero
8. SPYROS2000
9. Panoramix
10. DontMKsense
11. Viper
12. Karateka
13. King_Arthouros(;)
14. Stelaras(;)
και αυτοί μέχρι τώρα... Ελπίζω να δηλώσουν και άλλοι μέχρι το βράδυ για να γνωρίζουμε τον αριθμό των ατόμων για να κλειστεί το τραπέζι του μεσημεριανού.
Πάντως, αν καταφέρουμε και μαζευτούμε καμία 15αριά αυτοκίνητα θα είναι η μεγαλύτερή μας εξόρμηση!!!
Άντε να βλέπω και άλλα χεράκια να σηκώνονται...
ΣΤΑΝΤΑΡ ΟΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΚΤΩ ΘΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΦΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14 Stilakia ειμαστε!! Πολυ ωραια!!! Θα εχω την καμερα μαζι μου, οποτε να ξερετε να εχετε γυαλισμενα τα καμαρια σας!!!
Δεν ξέρω αν είμαστε 14 Stilo, αλλά καμία 10αριά σίγουρα (και μία Alfa 147)
Λοιπόν, αν και περιμένουμε νέα από τον Γιώργο για το θέμα Μπουτάρη το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί, ανάλογα την περίσταση.
Αύριο θα ειδοποιήσω τον Νίκο από την Βέροια (Viper) να κλείσει τραπέζι για να μην τρέχουμε 10-12 αυτοκίνητα μέσα στην Βέροια για να ψάχνουμε που θα φάμε τόσα άτομα!
Ααα! Δεν σας είπα και το καλό... Σήμερα ο Νίκος έβγαλε (επιτέλους) το αυτοκίνητο από το συνεργείο που το είχε σχεδόν από το καλοκαίρι. Έτσι μαζί με τα χαρμόσυνα νέα ότι το Club θα πάει στα μέρη του, σε συνδυασμό με το ότι θα πάρει το αυτοκίνητό του στα χέρια του τον χαροποιήσε διπλά!!!
Καλορίζικο φίλε Νίκο!