Ρε Μιχαλη στο χερι μας ειναι γιατι απ'οτι φαινεται κανουμε μια προσπαθεια να γινουμε παλι μια παρειτσα!Γουσταρετε?
Printable View
Ρε Μιχαλη στο χερι μας ειναι γιατι απ'οτι φαινεται κανουμε μια προσπαθεια να γινουμε παλι μια παρειτσα!Γουσταρετε?
Απο τα πόστ που με στεναχώρησαν.....
Θέλω να πιστεύω ότι απο τις 24/6 και μετά που θα μπορώ να είμαι κοντά στο club πολύ πιο συχνά ότι τα πάντα θα έχουν αλλάξει....
Το αφήνω πάνω σας....;)
Αυτο Θοδωρη ειναι το μονο σιγουρο!!!Να ξερεις πως θα κανουμε το καλυτερο δυνατο για να το πετυχουμε αυτο!!!!
Όσο κι αν λέει ο φίλος μου ο Τάσος (Tabo) ότι οι υποχρεώσεις και η δουλειά δεν είναι δικαιολογία, είναι ένας σοβαρός λόγος για να χαθείς από μια παρέα και ένα club που γουστάρεις πολύ να συμμετέχεις. Κάποια στιγμή όμως με γάμους,σπίτια,παιδιά - σκυλιά - γατιά και ατελείωτες ώρες δουλειάς, μπαίνεις στο forum και βλέπεις ότι έχεις χάσει λίγο τη μπάλα. Νέα μέλη (πάντα καλοδεχούμενα), αμέτρητα posts που πρέπει να διαβάσεις για να ξέρεις τι παίζει, ίντριγκες και κόντρες που έχεις χάσει και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις για να μην εκθέσεις και εκτεθείς. Έτσι σιγά σιγά χάθηκα κι εγώ. Προσπαθώ να συμμετέχω τουλάχιστον σε καμμιά συνάντηση και καμμιά εκδρομή και να κρατάω επαφή με τα παιδιά που γνωρίζω καλύτερα (λόγω παλαιότητας και καλής φιλίας που έχουμε,ανεξάρτητα από το club πλέον). Δυστυχώς για μένα δεν προβλέπεται μεγαλύτερη συμμετοχή. Λυπάμαι που το λέω αλλά το προτιμώ απ'το να κάνω δηλώσεις και να μην τις τηρώ. Θα παρακολουθώ όσο μπορώ και θα φροντίζω να μαθαίνω τα νέα του club.
Και μια πρόταση για τη βελτίωση των πραγμάτων σαν παλιό μέλος που είμαι κι εγώ (παλιότερος κι απ'τον γερο-Tabo :135 !!). Όταν λέγαμε για το club μας (σας) καμαρώναμε ότι είμαστε το μόνο club χωρίς κόντρες και διαφωνίες. Γελάγαμε με τους άλλους που τσακωνόντουσαν και παρεξηγιόντουσαν για ψύλλου πήδημα. Γι'αυτό είχαμε και το παρεϊστικο κλίμα. Χαλαρώστε λοιπόν, απομονώστε τους "πονηρούληδες" και θα δείτε ότι θα την κάνουν μόνοι τους με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι κανονισμοί, νόμοι και διατάξεις. Ηρεμία και χιούμορ χρειάζεται.Εδώ άλλωστε δεν τα λέμε για να αποδείξουμε κάτι.Απλά αγαπάμε όλοι το ίδιο αυτοκίνητο....
Καλημερα και απο μενα...
Η συζητηση αυτη εχει ξαναγινει...
Και ξαναγινει
Και Ξανα-μανα.
Αλλα απο Μπλα Μπλα αλλο τιποτα.
Τι φταιει, Ποιος φταει, γιατι και πως.
Μα κανενας Και τιποτα ή Ολοι απο λιγο?
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι ετσι πια η νοοτροπια του συλλογου αυτου.
Οταν φτανει στο Ζενιθ του φτανει με προυποθεσεις να να ξανακατεβει.
Ολοι προσπαθουμε, προσπαθησαμε, στηριξαμε και θα στηριζουμε με οποιον τροπο μπορουμε αυτο το Club.
Αλλωστε δεν φανταζομαι πως θα υπαρχει ενα ατομο που και κοντρες και ιντριγκες να εχει θα θελησει το κακο...Ολοι τα ιδια θελουμε απλα τα θελουμε με διαφορετικο τροπο.
Ολοι εχουμε κανει λαθη, Μεγαλα ή μικρα. Και πρωτος εγω.
Ισως να επιλεγησαν και λαθος ατομα, ισως παλι μερικοι να υπερεκτιμησαν τις δυνατοτητες τους για να προσφερουν επηρεασμενοι παντα απο τον ενθουσιασμο τους ωσπου μετα καταλαβαν πως δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στις υποχρεωσεις χωρις να μπορουν να το πουν.
Μαζι με καποιους αλλους ειμαι απο τα πλεον παλαια στελεχη αλλα τωρα δεν ειμαι οπως ημουν παλια.(Βλεπε οικογενεια)
Εκανα αρκετα πραγματα για το Club αλλα και πολυ λιγα ξεροντας παντα τις δυνατοτητες μου.Και δεν ειμαι ο μονος.
Ακομα και εμεις οι "παλιοι" σχεδον εχουμε χαθει.
Εδω ερχονται μελη (φιλοι) στην Αθηνα και δεν περνουν ενα τηλ.
Ναι φιλε Παντελη(Pantjo)παλια τρωγαμε και κανενα Παϊδακι Off-Club αλλα στις 10 προσκλησεις ζητημα να σε βλεπαμε την Μια( Παντα καλοπροαιρετα ξεροντας τον τροπο δουλειας σου).
Οσο για σενα φιλε Ανδρεα(Ahatzig). Ισως ημουν και ο μονος που προσπαθουσα να σε κανω νιωσεις τοσο κοντα στο Club παρολο που εισαι μακρυα. Περιμενα να σε δω και απο κοντα με ενα δωρο που ειχα ( εχω ακομη) αλλα και παλι αυτο δεν εκατσε.( Καλοπροαιρετα)
Γιαννη (Soul) να εισαι σιγουρος πως ολοι τα θυμουνται και ολοι τα βλεπουν με τον ενα η τον αλλο τροπο και ακομα και αν δεν συμμετεχουν ενεργα οπως παλια σιγουρα θα ειναι οταν οι καταστασεις το απαιτησουν.Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω.
Τελος να πω οτι μη προσπαθουμε να φτιαξουμε το ξανα το παρειστικο κλιμα του Club αν πρωτα δεν βελτιωσουμε τις προσωπικες μας σχεσεις.
Οχι πως τις εχουμε καταστρεψει αλλα αν δεν ξαναρθουμε λιγο πιο κοντα μερικοι σε προσωπικο επιπεδο τοτε μη ζηταμε και παρεα.
Αυτα ειχα να πω και να τονισω οτι δεν διαφωνω με κανενα "Προλαλησαντα" ισα ισα.
Και παραμιλησα πολυ σα γρια γυναικα ( Μα τον τον τρισπαππο μου τον Μαγο ... Ουνγκ)
Φιλικα ΙΟΝΙΟ-ΖΑΝΤΕ.