-
Εσεις οι γυναικες ολο περιεργες σκεψεις κανετε.
Καποτε υπηρχε μια σειρα στην τηλεοραση που ο πρωταγωνιστης λεγοταν μπακ ροτζερς.
Τοτε ειχα τα ιδια μαλλια (αργοτερα επεσαν) και κατι τα μαλλια κατι το επιθετο μου εβγαλαν το παρατσουκλι
που οι παιδικοι μου φιλοι το χρησιμοποιουν ακομα.
οι μεγαλυτεροι θα θυμουνται τον μπακ ροτζερς.
-
Γειά χαρά και από μένα (και πάλι), είμαι ο Νίκος και μένω Κοζάνη.Μετά από αρκετές ημέρες απουσίας μου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και αφού πέτυχα και εγώ το crash του site και φύσικά αγχώθηκα για να πω την αλήθεια για το τι έγινε επιστρέφω και πάλι σε αυτήν την φανταστική παρέα.
-
welcome back και καλό κουράγιο μιας και έχεις αρκετά ποστ για διάβασμα :)
-
Thanks έχω αρχίσει ήδη το διάβασμα :) , ουφφφφφ, μάλλον πρέπει να βάλω μια DSL, γιατί με την υπάρχουσα PSTN μου σπάει τα @@ και είναι αρκετά για διάβασμα ;)
-
ασε άσε .... 56κ (ειδικά όταν η πραγματική μου είναι 38,6 ...) $%@$%@$%
-
Γεια σας και από μένα παιδιά. είχα ξανασυστηθεί αλλά κάπου στην πορεία το site μας "κρέμασε" λιγάκι... δεν πειράζει όμως και να 'μαι πάλι... με λένε Γιώργο, το Stilo μου το αγόρασα τον Σεπτέμβριο του 2002 (1,2 5π) και δεν έχω προβλήματα... Μένω στο Μοσχάτο αλλά η καταγωγή μου είναι από Σκόπελο (που λατρεύω) και έχω μεγαλώσει στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας λόγω δουλειάς του Πατέρα μου στη ΔΕΗ
-
Καλοσωρισες στο club ξανα..................!!!!!
-
Καλησπέρα παιδιά!
Δεν ξέρω αν με θυμάται κανείς, αλλά ήμουνα μέλος προ καιρού στο παλιό forum... Στην πορεία είχα χαθεί λόγω κάποιων προβλημάτων κλπ...
Τώρα που επέστρεψα θα τα λέμε συχνότερα, λογικά... :)
Τσίου... :P :lol:
-
Welcome back Koulou & gefer :)
-
Ωχχχχχχχχ..και δεν τα μπορώ αυτά τα σοβαρά!!!!
Άντε το πως με λένε το βλέπετε....το πόσο χρονών είμαι σιγά μη σας το πω..... (δεν είμαστε καλά!!!!).
Το τι είμαι.....ε! λίγο πολύ το γνωρίζετε, τρελλή και παλαβή.....για την ακρίβεια ερωτευμένη με το Στίλο μου.
Το έχω 4 μήνες σχεδόν, έχει 10.500χλμ, όχι δεν το έχω πατήσει ακόμα, περιμένω ένα αυτοκόλλητο να έρθει για να φυσάει το αστέρι μου!!!!!!
Παντρεμένη, δίδυμα κορίτσια, φορολογική ενημερότητα δεν έχει βγάλει ο λογιστής ακόμα, δουλεύω σαν τρελλή, δεν έχω μία πάντα, μένω στον Πύργο, έχω γεννηθεί στη Γερμανία, εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! αι στο καλό!!!!!!! Να συστηθώ μου είπατε όχι να σας πω την ιστορία της ζωής μου!!!!!!! :D