Ο ιαβεησ εχει τρερισ γιους....και οι τρεις τρεχουν σε αγωνες.....εχει κιτρινι stilo στην σχολη και του το εχει παραχωρησει η fiat......
Printable View
Ο ιαβεησ εχει τρερισ γιους....και οι τρεις τρεχουν σε αγωνες.....εχει κιτρινι stilo στην σχολη και του το εχει παραχωρησει η fiat......
ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ ΝΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΖΟΥΝ!!!!!!!!
ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΤΟΥ CLUB, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ... ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ 'ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ... ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ... ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΟΥΝ (ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΤΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;)... ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ... ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ...
Υ.Γ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ;
Υ.Γ.2 "YELLOW SUBMARINE", ΑΠΟ BEATLES... ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ... ΚΑΝΑΡΙΝΑΚΙΑ ΤΟΥ CLUB...
Θα έπρεπε να ντρέπεστε ...... Έχετε ιταλικά αυτοκίνητα και μου συζητάτε για κίτρινα ..... μπλε ...... μαύρα ..... καραβάκια στο Αιγαίο κτλ κτλ...... Ένα είναι το χρώμα κι αυτό είναι της φωτιάς (να ακούνε μερικά καναρινάκια και μερικά ψαράκια). Πάρα πολύ απλό παράδειγμα θα χαρακτήριζα τις Ferrari και τις Ducati που κρατάνε ψηλά τη σημαία της χώρας τους. Όπως βλέπω όμως δεν ψήφισε κανείς άλλος κόκκινο οπότε μόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω.
ανθρακι μεταλικο... απλα απιστευτο!!! στην συννεφια το βλεπεισ μωβ, εχει την κυριλα του μαυρου.. τι αλλο???
το μονο κακο (οπωσ και με ολα τα σκουρα) ειναι οτι λερωνει ευκολα..
GN_AZ εγραψε:
Γιώργο έλα στην ρόδο μια σεζόν με κόκκινο να δις πως θα φύγεις. :shock:Παράθεση:
Θα έπρεπε να ντρέπεστε ...... Έχετε ιταλικά αυτοκίνητα και μου συζητάτε για κίτρινα ..... μπλε ...... μαύρα ..... καραβάκια στο Αιγαίο κτλ κτλ...... Ένα είναι το χρώμα κι αυτό είναι της φωτιάς (να ακούνε μερικά καναρινάκια και μερικά ψαράκια). Πάρα πολύ απλό παράδειγμα θα χαρακτήριζα τις Ferrari και τις Ducati που κρατάνε ψηλά τη σημαία της χώρας τους. Όπως βλέπω όμως δεν ψήφισε κανείς άλλος κόκκινο οπότε μόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω.
.........................GRIGIO CRONO...............................και χαίρομαι γιατί αμφιβάλλω αν έχω δει άλλα 3 μέχρι τώρα γενικά!!!Ισώς να μην ξεχωρίζουν και δεν τα έχω προσέξει...Εχει κανενας εδώ μεσα ρε παιδιά????????????
________stilo 1.4 3d actual '04