εεε οταν ρωταω που τις βρηκε δεν περνω απαντιση!!! τον δανισμό τον ήξερα και εγώ :evil:
Printable View
εεε οταν ρωταω που τις βρηκε δεν περνω απαντιση!!! τον δανισμό τον ήξερα και εγώ :evil:
Ενα ς παρομοιος λεει:
Προγραμμα ανακυκλωσης ενοψη.Γινεται ανταλλαγη αδειων μπουκαλιων με γεματα. Συγκεκριμενα, με 4 αδεια μπουκαλια παιρνεις ενα γεματο. ποσα μπουκαλια μπιρας θα πιει μια οικογενεια που εχει συγκεντρωμενα 24 αδεια μπουκαλια;
Ελατε το ξερει κι η γατα μας τωρα . μη :144
Ας δοθει μονολεκτικη απαντηση.
7 και θα μείνουν και 3 άδεια ?
Και αν δανειστει ενα (και μετα το επιστρεψει) ,Γιωργο,θα πιει 8 E;
Παμε παρακατω. :103
Σαββατο βραδυ,δεξιωση στο σπιτι μας, εχουμε επετειο, καλεσμενοι πολλοι, εδεσματα , ποτα , κερασματα και βαλε. :132
Μετα ομως τι γινεται ;
Απλυτα πιατα να! μια στοιβα ,ποτηρια; Aσε, απο που ν` αρχισει κανεις και επειδη ολα αυτα ολοι θελουν να τα αποφυγουν, καλεσαμε δυο σερβιτορους ,που ειναι η δουλεια τους ,συμφωνησαμε και ξεμπερδεψαμε (και το ετερο ημισι ειναι ακρως ευτυχισμενο,για να μη πουμε κι εμεις ,για οσους ...ηθελαν... την ισοτητα ).
Ομως και αυτοι ανθρωποι ειναι.
Λιγο πριν αρχισει το σερβιρισμα, πειραζοντας ο ενας τον αλλο και σκεφτομενοι τι τους περιμενει μετα, καταληγουν να παιξουν ενα παιχνιδι και ο χα΅ενος να πλυνει τα πιατα στο τελος της δουλειας. Τοποθετουν, λοιπον, ΕΝΑΛΛΑΞ, εναν ΅εγαλο αριθ΅ο ιδιων πιατων οπουδηποτε πανω σε ενα στρογγυλο τραπεζι(ετσι θα ειναι και πιο ευκολο το σερβιρισμα και η ετοιμασια των menu).Ο πρωτος που ΔΕΝ θα εχει χωρο για να τοποθετησει το πιατο του, χανει το παιχνιδι.
Οροι:Τα πιατα πρεπει να ακου΅πανε κανονικα πανω στο τραπεζι και δεν επιτρεπεται να επικαλυπτονται .
Ποια στρατηγικη θα διαλεξει καποιος , ωστε να κερδισει στα σιγουρα το παιχνιδι;;
Για φανταστειτε να ξυπνησετε Κυριακη πρωι και να εχετε μια τετοια <υποχρεωση>
Μας βλεπω ναααα!!!!!!! κατι μουτρα .Χρειαζεται λοιπον μυαλο, γιατι οποιος δεν... τοτε εχει... Ποδαρια.
Λοιπον :127' τι λετε;
ρε συ πολύ κουφό αυτό το τελευταίο για ριγέ τίποτα κανένα hint γιατί δεν βλέπω φως στον ορίζοντα! (να γιατί εγώ αποφεύγω τις συνεστιάσεις σπίτι μου :> )
Που ειναι το κουφο; γινε πιο συγκεκριμενη.Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Nenya
Λοιπον :108
Ξεκιναμε οπωσδηποτε πρωτοι βαζοντας ενα, ακριβως στο κεντρο του τραπεζιου
Τη συνεχεια βρες τε την ....
:136 Τιιιιιιιιιποτα...
Στη συνεχεια, οπουδηποτε και αν τοποθετησει το πιατο του ο αλλος, εσυ ßαζεις το δικο σου απεναντι, και συ΅΅ετρικα ως προς εκεινο που εβαλες πρωτος στο κεντρο του τραπεζιου. Ετσι οσο θα εχει χωρο ο αλλος για ενα πιατο ακο΅α, θα εχεις κι εσυ.
Αντε στη λαντζα κερδισα
hummm ναι sound logical !
τι έγινε ρε παιδιά γιατί ατονήσαμε ???
Περιμενα μηπως και παιξει κανεις αλλος.
Αλλα...η stiloπωρωση ειναι ανιατη νοσος φαινεται.
:166
Ελατε :142
--------------------
Eχουμε εννια κουβαδες, πλαστικους ,με λυρες (αμ δε :152 για χαρη του γριφου και μονο ,μη μας πιασει και καμια εφορια) και μια ζυγαρια μιας χρησης. Eνας κουβας εχει καλπικες λυρες. Oι καλπικες ζυγιζουν ενα γραμμαριο λογοτερο απο τις κανονικες.
Πως μπορουμε να βρουμε ποιος κουβας εχει τις καλπικες, κανοντας μια μονο ζυγιση;
Αφηστε για λιγο το stilo σας . Τι μανια ειναι αυτη ξεκολληστε λιγο
--------------------