Και να σκοτώσει κανέναν και να τον τρέχουν μετά. Και να μην φταίει η ασφάλεια του δεν θα τον καλύψει... Γι 'αυτό όχι μεμβρανη μπροστά, ακόμα και διάφανη...
Printable View
Και να σκοτώσει κανέναν και να τον τρέχουν μετά. Και να μην φταίει η ασφάλεια του δεν θα τον καλύψει... Γι 'αυτό όχι μεμβρανη μπροστά, ακόμα και διάφανη...
Καλά μην νομίζεις ότι είναι σκούρη. έιδική για μπροστά είναι. Αν και εγώ αν είναι να βάλω δεν θα το ρισκάρω. Μόνο στα πλαινα και πίσω... Και μόνο 1ο στάδιο...
που κολλαει αυτο με την μεμβρανη μπροστα για την ασφαλεια ποιος το ειπε αυτο το πραγμα.
Αυτο δεν υφιστατε. Αμα ανησυχεις για κτεο δεν εχεις προβλημα αμα πας σε εγκαταστατη. Τωρα αμα αλλαξει τιποτα στο κτεο το μελλον δεν μπορω να σου πω αλλα για την ωρα περνας.
Ok Stilate εσυ τα ξερεις όλα καλύτερα.
κατεβενοντας την επταπυργιου μετα τον αγιο χαραλαμπο την εκκλησια και το φαναρι που στα αριστερα ειναι τα GOODYS,συνεχιζεις ευθεια στα 100 μετρα δεξια στην γωνια ονομαζετε TRACTION!θα ζητησεις τον φωτη και θα πεις με στελνει ο γιαννης με το στιλο!
επιτρεπετε για το ΚΤΕΟ μεχρι την σκαλα 2 που σε δινουν και πιστοποιηση και περνας χωρις κανενα προβλημα!
(σκαλα 1 εχει απο την μανα του το stilo)
s6_sot δεν κανω τον εξυπνο απλως το περασα εγω αυτο το πραγμα εβαλα φιμε επρεπε να περασω κτεο και δεν με περναγανε χωρις χαρτι. επισης πηγανε να μου δωσουνε κληση σε ενα μπλοκο και κοιταξαμε μαζι τον νομο γι αυτο σας τα λεω αυτα να ξερετε τι γινεται εξω.
Επισης ειχα ρωτησει τον ασφαλιστη μου μια μερα που ηρθε να ανανεωσουμε το συμβολαιο. Να τα ψαχνετε αυτα διοτι πολλοι ασφαλιστες λενε βλακειες. Εδω σε ενα παιδι να μην του δωσουνε φουλ αποζημιωση του ειπανε οτι το Punto gt που του επιασε φωτια δεν ητανε κανονικο gt και ητανε μετατροπη. Οταν βρηκα στο επερ οταν βαζεις αριθμο πλαισιου ποτε κατασκευαστηκε το αμαξι και ποιο ακριβως μοντελο και μετα που του το παρουσιασε στον ασφαλιστη με αλλο ενα χαρτι απο την fiat auto hellas το βουλωσε ο τυπακος.
Έλα μωρέ νόμιμες είναι οι μεμβράνες...όλοι πλέον σχεδόν τις φοράνε....
Απλά όταν τις βάζεις πέρνεις και ένα χαρτί-πιστοιποιητικό ότι είναι νόμιμες και τελειώνει η δουλειά....
Εγώ με το Soul μαζί περάσαμε κτέο και δείξαμε το χαρτί και ήμασταν κομπλέ...απλά το σημείωσε ότι είχαμε μεμβράνη εγκεκριμένου τύπου...
Ναι αλλα μην ξεχνας Θοδωρη πως προχθες εφαγα 80ευρα προστιμο γιατι πολυ απλα ειχα στα 2 μπροστα τζαμια(οδηγου-συνοδηγου)και το χαρτι τους εδειξα και το κτεο τους εδειξα!Παιδια εαν ειναι να σε γραψουν θα σε γραψουν!που θα πεσεις ειναι!
Ώπα; Σε γράφουν κι' ας έχεις όλη την χαρτούρα;;;;
Ρε Γιάννη που σε γράψανε? Μήπως έκανες τίποτα άλλο?