ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
ΠΑΝΑΘΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
filos opoios kai na eisai sta @@ ti pisteueis...
Kai ama ksana ipothei i leksei voulgaros gia emas tous SALONIKIOUS ama goustareis na eimaste Face - Face.... na sou pw egw meta poios einai ti.....
kai to 11 sas prwtathlimata mporei na einai athlos gia tin ellada alla eiste ena megalo miden se Eurwpi..... gia auto ama theleis na sizitiseis gia mpala mila gia mpala kai stamata to mexri ekei ..... giati meta den sas pernei parapera Galazoaimate Athinako
Ξέρω ότι πονάει να έχει να δείς χρόνια πρωτάθλημα και ακόμα πιο πολύ να το πέρνει η ίδια ομάδα τόσα χρόνια...αλλά έτσι είναι η ζωή...το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό....
Επειδή το θέμα έφυγε απο εκεί που ξεκίνησε (το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι για δέκατη χρονιά πρώτος) το θέμα κλειδώνετε...εξάλλου οι Ολυμπιακοί που το άνοιξαν είναι πρωταθλητές και μόνο αυτό τους νοιάζει....
Άν νομίζει κάποιος ότι θίγεται ας ανοίξει άλλο θέμα....
(Άντε γειά, Πρωτάθλημα και το 2008 και το 2009 στον Πειραιά...)