Απάντηση: Εκτος από το stilo, τί άλλα αυτοκίνητα οδηγείτε?
Πηρε ενας κολιτος μου μια Compresor 200, ολα τελεια φοβερο αμαξι αλλα για να πεταχτει μεχρι θεσσαλονικη (60km) και να γυρισει θελει ενα 70ρι ευρωπουλα μεσα στο νερο, εχει ξενερωσει απιστευτα.
Το καλοκαιρι ειχε ερθει στο σπιτι μου ενας σχεδιαστης απο την Mercedes (φιλος του πατερα μου) και ελεγε πως οταν η εταιρια βγαζει ενα μοντελο εχει το δικαιωμα να το ζητησει και του το δινουν τζαμπανταν, και μετα απο ενα χρονο το αλλαζει ξερω γω.
Μου ειχε δωσει η γυναικα του να οδηγησω το car τους ενα mercedes diesel, μοντελο μη με ρωτατε δεν θυμαμαι, σαν διαστημικο απο μεσα για πολλα cc μιλαμε καλα το γκαζι φοβοσουν να το πατησεις :P
(Δεν πιστευω να θεωρουμαι εκτος topic ???)
Και με το πόδι στο πάτωμα να πάει όλη την ώρα αποκλείεται για 60 χιλιόμετρα να θέλει 70 ευρώ! Και επειδή μιλάμε για 200άρα compresor το πάρα πολύ να του καίει 20 ευρώ αν δεν αφήνει πουθενά! (και πάλι ειναι πάνω από 15L/100km super αμόλυβδης κιόλας!!).
Καλα τον δρομο δεν τον ξερεις, ολο επιταχυνσεις και φρενα ειναι, αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι το σκευτεται να κανει ταξιδακι.
2000cc ειναι μεταχειρησμενη την πηρε περιπου 30 χιλιαρικα αν δεν κανω λαθος.
Απο μοντελα δεν σκαμπαζω
Ρε φίλε μην λες κουλά. Ότι δρομος και να είναι είναι αδύνατον αυτό. Δηλαδή μου λες ότι έκαψε 58 λίτρα (ένα τεπόζιτο δηλαδη) σε 60 χιλιόμετρα?!!?! Δηλαδή΄97l/100km περίπου?!?! Έλεος!
Διαβασε παλι το μυνημα που εγραψα και προσεκτικα αν θελεις!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Sn7per
Διαβασε παλι το μυνημα που εγραψα και προσεκτικα αν θελεις!
Έστω και να γυρίσει... 58 λίτρα για 120 χιλιόμετρα δεν στέκει...
Εγω παντως το εχω δει και σε 1400cc :P
Δεν υπαρχει περιπτωση να καψει τοσα πολλα οσο και τρελλογκαζος και να ειναι. ο πατερας μου που ανεβηκε με 200 συνεχομενα να ανεβει πανω προς ναουσσα, βεροια απο αθηνα ανεβηκε με ενα ντεποζιτο και 1/3 μιλαμε για 5 ωρες ξερω εγω συνεχομενα 200 μιλαμε για καμια αποσταση 570 χλμ ξερω εγω και παραπανω αν δεν κανω λαθος. εδω στο δικο μου οταν 200ριζα εκαιγε 21λ/100 χλμ.
lololol
60lt/100km καίνε οι F1
ο kimi είναι ο κολλητός?...:P
Παιδες δεν ξερω τι γινεται με το παλικαρι με την compresor εμενα ετσι μου ειπε, εχω εναν αλλο κολιτο ομως που δεν ειναι ο Kimi αλλα εχει ενα Saxo Vts τωρα τελευταια αλλαξε τουρμπινα και ειναι περιπου στα 650hp και αυτην την διαδρομη δεν μπορει να την κανει με ενα τεποζιτο.
Αυτο το εχω δει με τα ματια μου οποτε μην ακουσω ιστοριες για φορμουλες :P