Aντε ρε ξενιτεμενε φιλε Παντελη,ελα να κανονισουμε μια συναντηση για παρτη σου,αρκει να μας φερεις τιποτα καλο απο τα μερη που εισαι...κατι σε μελαχροινο:bleh::bleh:.... Πενταθυρο εχεις,χωρους εχεις,δεν θα εχεις προβλημα!
:D:D:D
Printable View
Aντε ρε ξενιτεμενε φιλε Παντελη,ελα να κανονισουμε μια συναντηση για παρτη σου,αρκει να μας φερεις τιποτα καλο απο τα μερη που εισαι...κατι σε μελαχροινο:bleh::bleh:.... Πενταθυρο εχεις,χωρους εχεις,δεν θα εχεις προβλημα!
:D:D:D
το νου σας ολο στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ κουφαλες!!!!!!!!!!
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ STILO ΠΑΙΔΙΑ..ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ...
Ελα ρε Μαρια, μη τους το χαλας το παιχνιδι...
Τοσο καιρο λενε για εισαγωμενες γυναικες!
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ..
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ..
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ
ΚΑΛΑ ΡΕ Η Μ@Λ@Κι@ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΕΦΟ
ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΡΘΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ!!!!ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΙΛΟ..ΟΧΙ ΓΚΟΜΕΝΟ
ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ
ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ
θα ηθελα επεισης να κανω το ιδιο..μαρια δεν σε ξερω δεν με ξερεις.Αλλα θα ηθελα να ζητησω και γω συγνωμη αν καπιος σε προσβαλε,η οτι αλλο εχει παιχτει και εχεις στραβωσει..η εικονα που εχεις δεν αντιστιχει σε ολα τα ατομα του club εχουμε κοπελες δεν ψαχνομαστε ελπιζω να μη υπαρχει καμια παρεξηγηση με κανεναν...και ολα να πανε καλα ωστε οι παρεα μας να σου ειναι ευχαριστη σε ενα επιπεδο φιλιας και αγαπης για το στιλο....
παντα φιλικα ηρακλης