ποιος το λεει?????????
για κανε ενα γκαλοπ πανελληνιως για το τι λενε για τους αθηναιους και μετα πες μου
Υ.Γ δεν τα γραφω για να ανοιξει κοντρα!!!!!!!!!!!
απλα ειναι μια ωμη αληθεια!!!!!!!!!!!
Printable View
βρε συ Γιάννη καλό είναι να μην ισοπεδώνουμε πράγματα όταν δεν μιλάμε με στοιχεία και έρευνες να βάζουμε και ένα "νομίζω" ή "προσωπική μου άποψη".Ωμή αλήθεια και να μην πω...Μιά χαρά οδηγοί είναι..Αυτό είναι στον άνθρωπο. Και εγώ όσες φορές έχω ανέβει Θεσσαλονίκη δεν ανάβουν φλας....Τι πάει να πει αυτό..Τι ωμή αλήθεια και χαζά...
έχω φίλους Αθηναίους που στη Αθήνα κάνουν ότι τους περάσει από το μυαλό αλλά όταν περνάνε τον Αγ. Στέφανο σαν να μεταμορφώνονται....Είναι αυτή η πόλη....
Ε καλα το φλας το αναβεις οταν υπαρχει λογος, αλλιως εισαι σαν να πηρες το διπλωμα προχθες :P
Εγω νομίζω οτι βιάζονται πολυ οι αθηναιοι ολοι τρεχουν να προλάβουν, ισως να ειναι λογικό κατα μεσο όρο περνανε περισσοτερες ωρες στο τιμόνι
ολα για το χρημα γινονται οσο πιο γρηγορα τοσα πιο πολλα φραγκα κερδιζουν αυτοι που τρεχουν
οσο για την αθηνα ας ειχαμε και εμεις τετοιους δρομους γιαννη και θα σου ελεγα εγω αμα ειμασταν καλητεροι η χειροτεροι!!!!!
Δεν ξέρω εαν οι Αθηναίοι είμαστε χειρότεροι από τους Θεσσαλονικείς, αυτό που ξέρω είναι ότι εδώ & μισό χρόνο βλαστημάω την ώρα & την στιγμή που απέκτησα το Stilo !!
Οχι γιατί μου βγάζει προβλήματα, όχι. Απλά είναι πάρα πολλές οι φορές που θα ήθελα να είχα ένα ...σαράβαλο. Να το παίζω συγκρουόμενα !!
Ρε παιδιά έχουμε ξεφύγει
Το κόκκινο φανάρι δεν είναι για εμάς, είναι για τους επόμενους ...Και επειδή το σκέφτονται πολλοί αυτό βλέπεις να περνούν με κόκκινο πάνω από 3-4 σειρές αυτοκινήτων.
Το πράσινο φανάρι πριν ανάψει ο από πίσω έχει κορνάρει.
Για το STOP τι να πω. Οταν φαίνεται (από τα αυτοκόλλητα των συνδέσμων ομάδων) μάλλον το αντιμετωπίζουμε σαν διακοσμητικό σήμα (καλά εδώ υπερβάλλω λιγάκι !!)
Το parking είναι το απόλυτο πρόβλημα. Ο λόγος για τον οποίο οι μισοί αγοράζουν jeep-οειδή είναι για να μπορούν να καβαλούν το πεζοδρόμιο.
Το διπλοπαρκάρισμα έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας & δειλά-δειλα κάνει την εμφάνισή του το φαινόμενο του αποκλεισμού του δρόμου !!
Το τελευταίο Σάββατο είχα κατέβει σε γνωστή αλυσίδα καφέ της πλατείας της περιοχής μου & ακούω μια κοπέλα να λέει σε ένα φίλο της: "Μην κάτσουμε εδώ Γιάννη. Καλύτερα εδώ να βλέπω & το αμάξι γιατί έχω διπλοπαρκάρει". :yikes:
Σε φούρνο της περιοχής αφήνουν δεξιά - αριστερά τα αυτοκίνητα για να ψωνίσουν & άλλοι επειδή βαριούνται να περπατήσουν 1 τετράγωνο, το αφήνουν με alarm & ...άσε τον άλλο να περιμένει μέχρι να τελειώσω τα ψώνια (εδώ δεν υπερβάλλω !!)
...και τόσα άλλα που ομορφαίνουν την ζωή μας !!
Από την μία λέω να κάνουμε παιδιά για να μην χαθούμε από τον χάρτη, από την άλλη λέω ας μας φάνε οι Τούρκοι & οι Αλβανοί τόσο σκατάδες που είμαστε ή μάλλον που γίναμε