ναι γιατι εσυ τι εχεις?
Printable View
ναι γιατι εσυ τι εχεις?
Τι μοντελο εχεις ? Και εσυ μικρη ροδα εχει προχειρη οπως και εγω, απλως δεν εκανες τον κοπο να προσεξεις :P
2002 παντα μεγαλη ειχα απο τοτε που το αγορασα
LoL καλα δεν παιζει να την κραταγα με τιποτα, τοση ωρα παντως μιλουσα για την μικρή, ακομα και αυτη με το γρυλλο κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζεται...
εγω αυτο μαλλον θα κανω θα βαλω μικρη
Νομίζω οτι όσα είχαν ζάντες αλουμινίου από την αρχή είχαν την μικρή αυτή έχω και εγώ!
τωρα εξηγουντε ολα!!εγω ειχα τασια!!
καλα κανε οτι θες αλλα σου ειπα παρε υποψιν οτι και να βγαλεις την ρεζερβα θα ειναι πιο ελαφρυ πισω με συνεπεια πιο πολλη βαρος μπροστα και θα σου κανει πιο πολλη υποστροφη. πιστευω οτι ειναι υπερβολικο ομως δεν θα κερδισεις τιποτα.
Φιλε Stilatos αν εχεις και εσυ το 1.6 σε ενα μηνα απο τωρα θα σου αποδειξω απο κοντα οτι δεν προκειται για μ@λακιες.
Μολις τελειωσω θα κανω και ζυγισμα εννοειται με εμενα μεσα και καθε ροδα ξεχωριστα.
Εχθες στην εθνικη επάνω εκει που πηγαινα αρχισε ξαφνικα να τιναζει καπως το αμαξωμα και πηρε φωτια μια ροδα (πισω δεξια), η υποθεση εκλεισε μεσα σε μια μιση ωρα οταν ηρθε η Express και με μετεφερε σε βουλκανιζατερ μιας και δεν ειχα ουτε ρεζερβα ουτε καν γαντζο (με τραβιξαν απο ψαλιδια).
Ευτυχως τον πυροσβεστηρα δεν τον αποχωριζομαι ποτε.
Περιέργως παντως... δεν μετανοιωσα που δεν ειχα ρεζερβα μιας και να ειχα δεν θα την εβαζα LoL, η υποθεση εκλεισε βαζοντας μια προχειρη (15 ευρο) και τωρα ψαχνω για ιδια (καινουργια pirreli p zerro 205 55 R16).
Ελπιζω να καθαρισω με κανα 100αρι να τελειωνει η υποθεση.
Και κατι ακομα να αναφερω για να μην γραψω αλλο μυνημα σε αλλο thread, μου φαινεται οτι η βενζινη Shell 95 ειναι απιστευτα νοθευμενη διωτι την καταπινει το Stilo μου με ταχυτατους ρυθμους, δεν ξερω αν ειναι στο πρατηριο η γενικοτερα, παντως ειναι η ποιο φτινη αυτην την περιοδο.