Απάντηση: Εντυπώσεις απο "2ο NHAC TrackDay 18/11/2007".Φωτογραφίες και Videos.
ακομη μια προσπαθεια που πιστευω αξιζει ενα ευγεhttp://www.youtube.com/watch?v=kBJFFb-H924
μπραβο σας ρε παιδια!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=8MwehJi3OwQ
Fasi 3 kai farmakeri!
Na to doun mono osoi antexoun!!!
Παιδιά μπράβο σε όλους σας. Εχω μείνει με ανοιχτό το στόμα, από τις οδηγικές ικανότητες σας. Σαν να βλέπω επαγγελματίες οδηγούς. Το μόνο είναι ότι ήθελα και εγώ να ήμουν εκεί, τόσο πολύ ζήλεψα...την άλλη φορά να με υπολογίσετε...
Ρε Μπάμπη, την καμερα πώς την έχεις στηρίξει...?
Νικόλα, το φορτώνεις στο καράβι μέχρι Αθήνα, και μετά στο τραίνο μέχρι τις Σέρρες βγαίνει αρκετά φθηνά....
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
Ρε Μπάμπη, την καμερα πώς την έχεις στηρίξει...?
Νικόλα, το φορτώνεις στο καράβι μέχρι Αθήνα, και μετά στο τραίνο μέχρι τις Σέρρες βγαίνει αρκετά φθηνά....
Απ΄'οτι είδα στις φωτογραφίες του, έχει πέσει πατέντα! Έχει ρίξει τα πίσω καθίσματα και έχει σφηνώσει το τρίποδο ανάμεσά τους! Σωστά? Άλλοι που είδα σε άλλα αυτοκίνητα την είχαν σφηνώσει κάτω από το μεσαίο προσκέφαλο!!
Πετρακι απ ότι κατάλαβα δεν είδες καθόλου τις φωτογραφίες είναι ακριβός έτσι όπως τα λέει ο Παντελής!
μπραβο σας ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!
στα σημεια που πατουσα καλα μηλαμε μεσα απο την καμερα του Μπαμπη το θηριο χανετε απο το οπτηκο πεδιο του Μπαμπη. οσο για το Punto GT δεν με αφηνε να περασω μιας και ημουν ποιο γρηγορος με πηγενε καροτσακι (γιατι ο κανονισμος ειναι να σε αφησει να περασεις εφωσων κινησε ποιο γρηγορα. ) ο Μπαμπης τηρησε τον κανονα το Pynto ομως οχι γιαυτο και δεν τον περνουσα αλλωστε σε χρονους ειχα πολυ καλητερο γυρολογιο.ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.