Φωτη εγω το εχω στο GMT+2 και λειτουργει κανονικα.. :S
Printable View
Φωτη εγω το εχω στο GMT+2 και λειτουργει κανονικα.. :S
Σίγουρα δεν είναι θέμα server/forum.....Για παίξε λίγο με την ώρα σου Φώτη...
Άλλαξε η ώρα μήπως και δεν πήρα χαμπάρι...
edit: πάλι τα ίδια! Έκανα post στις 23:59 και βγάζει 00.59.
edit2: και μη χειρότερα. Άλλαξα τα settings θερινής από το profile και στο πρώτο edit έβγαλε: "Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neuromancer : Σήμερα στις 01:04. "
edit3: Τελικά απενεργοποίησα τη ρύθμιση θερινής ώρας και τώρα είναι ok. Το οποίο σημαίνει ότι τώρα δεν έχουμε θερινή ώρα ενώ έχουμε. Is it me or.....
Λοιπον επαιξα κ εγω με τα GMT κ πραγματι οταν ενεργοποιεις την "θερινη ωρα" τρωει φαπα το συστημα κ βγαζει οτι ωρα ναναι..
Αντιθετως αμα το εχεις off και κανονικα στο GMT+2 οι ωρες ειναι σωστες...αρα κ γω την θερινη ωρα στο off
Εφόσον δεν σας άρεσε τόσο πολύ το Plasma_x το skin έκατσα και πέρασα στο default skin ότι είχε μέσα και το plasma_x οπότε πλέον θα είμαστε με αυτά τα 2 και όποιος θέλει διαλέγει....αργότερα θα περάσω και τα υπόλοιπα να έχουμε επιλογές....
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο εδώ στο Φώτη (neuromancer) για την μεγάλη βοήθεια στο τομέα των graphics του site...αν δεν ήτανε θα πολεμάγαμε με τα δικά μου το ερασιτεχνικά :p
Όποιος δεί κάποια ατέλεια-δυσλειτουργία ας το πεί....
Καταρχην ενα μπραβο απο μενα Θοδωρη για το νεο site και για το χρονο που διαθεσατε εσυ και οσα παιδια συνεργαστηκαν!
Μια ιδεα να πω..
-Στην σελιδα που εμφανιζεται οταν μπαινουμε στο stiloclub πριν την homepage αντι του 1 stilo δεν θα ηταν πιο ωραιο να βαζαμε μια φωτογραφια απο μια "πανελληνια" συναντηση που να ειμαστε ολοι με τα stilo μαζι παρεα με πανό κ.τ.λ.
Καλημέρα, ρε παιδιά έχω ανεβάσει μία εικόνα στον κατάλογο του Πίνακα Ελέγχου "Επεξεργασία εικόνας προφίλ" αλλά δεν βλέπω να έχει αλλάξει το avatar. Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει λίγο για να βάλω avatar επειδή ψιλό μπερδεύτηκα;
Ευχαριστώ.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο rept1l3
Για δοκιμασε πιο κατω στο "Επεξεργασία Avatar"... ;) ;)
Πλέον το site μας έχει την τελευταία έκδοση του vbulletin (3.6.2) και την τελευταία του vbadvanced (2.2.0). Η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και χωρίς την παραμικρή απώλεια...
Εάν παρόλα ταύτα κάποιος παρατηρήσει κάποια δυσλειτουργία ή κάτι το οποίο του φαίνεται λάθος ας κάνει ένα ποστ εδώ....
Δυστυχώς απο αρχές Μαίου μέχρι και τελη Σεπτεμβρίου,τα μηνύματά μου έχουν εξαφανιστεί.:confused: