:whip::whip::moutzaER:....
ε τα θέλει ο πισινός σου :)
Printable View
Είχα TIPO για 10 χρόνια (έκανα πάνω από 250.000 Km) και άλλα 3 το είχε ο προηγούμενος κάτοχος. Αν εξαιρέσω την αντλία βενζίνης που είχα πρόβλημα (οι ελληνικές βενζίνες ... top!!!) δεν είχα άλλο πρόβλημα.
Τώρα με το STILO (το έχω 2 χρόνια) έχω κάνει 80.000 Km και πάλι δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Για μένα το να έχω FIAT δεν είναι μειονέκτημα (αντιθέτως το θεωρώ πλεονέκτημα). Έχω και δικό μου μηχανικό για τα service που τον εμπιστεύομαι, οπότε ... no problem.
Αν κάποιος έχει ένα αυτοκίνητο κάποιας εταιρίας που πιστεύει ότι δεν τον εξυπηρετεί ή ότι το αυτοκίνητο δεν είναι "όπως πρέπει γι 'αυτόν" τότε ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Άποψή μου ....
Οπως εχουμε ξαναπει σε αλλο Thread η εταιρια η ιδια το απαξιωσε το Stilo μερικα χρονια μετα την παραγωγη του.
Εεεεεεε λοιπον σε αυτον που ερχεται και μου λεει "στην ΕΣΚΑΣΑ! ΦΟΛΑ ηταν τελικα, παρε το bravo που ειναι καλυτερο" δε γουσταρω να δωσω ουτε ευρωπουλο!
Η φιατ κανει καλα mini αμαξια κατα την γνωμη μου, το Bravo ειναι απιστευτη φολα και οταν περασουν 3-4 χρονακια απο την παραγωγη του, και φανουν τα προβληματα του τοτε θα δειτε ολοι και θα τριβετε τα ματια σας :P
Τελικά ειναι φόλα το Bravo ε?
Το αν ειναι φόλα η όχι ασε να το κρίνουμε εμείς που έχουμε και ο χρόνος...
Τώρα για το Stilo μπορω να πω μόνο ότι το έχει ενα φιλαρακι 2 χρόνια απροβληματιστο και ειναι ικανοποιημένος.
Δεν καταλαβαίνω όμως πως είσαι τόσο απόλυτος ενώ δεν γνωρίζεις το αυτοκίνητο.
Μπορει να βγουν μερικά όντως με προβληματα (αν και πολλες φορες μονοι μας τα δημιουργουμε).
Δε σημαίνει πως όλα ειναι για πέταμα...
Εσύ τι αυτοκίνητο έχεις?
Και τι προβλήματα είχαν?