καλα που δεν το επλυνα!!!!
εγγονε του μητσοτακη!!!
Printable View
καλα που δεν το επλυνα!!!!
εγγονε του μητσοτακη!!!
Μη λετε αυτο το ονομα θα πεσει ο Server...
Με πιεστικο αερα το κανω και εγω ( τα καθισματα βγαζουν απιστευτη σκονη ) και απ εξω κανω βιολογικο καθαρισμο...
Οπα βιολογικο ειπα ? Πακιστανικο καθαρισμο.
Απο μεσα δεν βαζω ανθρωπο γιατι αρκετα ακουσα και απο εσας με τα πλαστικα τι εχει γινει.
Λοιπόν, μετά από 17 μέρες απλυσιάς, και με αρκετά km σε χωματόδρομους, πολλά ζουζούνια στην μούρη, και 1 κόλλημα σε άμμο σας δίνω την ευκαιρία ακόμα μία φορά να μου πλύνεται τον βρωμύλο μου!
Να προσθέσω και κάποιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες, ότι στο κόλλημα στην αμμούδα, την ώρα που σπίνιαρα είχα ανοιχτά παράθυρα με αποτέλεσμα το εσωτερικό του να είναι κατάλληλο για beach party.
Επίσης υπάρχουν και κολλημένα πούπουλα σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου και μια χροιά καφέ βρώμας από μία βροχή με χώμα που έφαγα πριν 2 μέρες...
Τέλος, να επισημάνω ότι στα 5-6 χιλιόμετρα που έκανα σε χαλικόδορομο, το χρώμα έχει πάρει μια πολύ ωραία ντεγκραντέ απόχρωση σε ανοιχτό τσιμεντί χρωματάκι...
Μόνο σοβαρές προτάσεις...
Aσε ρε Μιχαλη με το "κατσαρολι" σου! :D
α χα χα..που θες να στο πλυνουμε κι ολας...
Σοβαρες προτασεις κανουν οι σοβαροι ανθρωποι..:hehe::hehe::hehe:
Υπαινίσσεσαι κάτι;
Mixali!!!! oxi bebaia...:hug:
Aplos thelo na sou po me tropo...pos an to pluneis...tha brexei mia evdomada ekei pano...:D
Den skeftesai kanenan pia?:D:D
Βρε δεν πάει να βρέχει και 40 μέρες; Εγώ θα το πλύνω. Παίζει να το κάνω και σήμερα οπότε πάρτε ομπρέλες...
Εισαι κακος! πολυ κακος....
Κακός ή όχι, εγώ θέλω το αμάξι μου το θέλω και πάλι κίτρινο...