μονο τοσο ή θα ζηταει χωρια απο την αμοιβη και ποσοστο απο την πωληση οπως κανουν πολλοι!
Printable View
μονο τοσο ή θα ζηταει χωρια απο την αμοιβη και ποσοστο απο την πωληση οπως κανουν πολλοι!
Έχω Δευτέρα ραντεβού άρα τότε θα σας πω για το πόσο θα στοιχίσει...
Δεν με ενδιαφέρει βέβαια και πολύ, μου αρκεί να τελειώσει αυτή η ιστορία.
Paidaros όντως είναι περίεργο πως θα το κυκλοφορήσει στην Αγγλία αλλά δεν είναι αυτό το πιο ύποπτο.
Εξάλλου υπάρχουν και στην Ελλάδα δεξιοτίμονα αυτοκίνητα.
Λίγα αλλα υπάρχουν...
Όλα τα άλλα είναι πολύ πιο ύποπτα (και τα έχουμε αναφέρει)...
Έλα ρε παιδιά τωρα σιγά να μην καταθέση την αμοιβη στο σύλλογο..μαύρα θα τα πάρει.Εντάξει πολύ αξία τους έχετε δώσει τους δικηγόρους..canonis δώστου 100 ευρώ και θα σου κάνει τεμενάδες. Άντε δεν μπορω να ακούω αλλο χαζομάρες για τραπεζικές επιταγές ακάλυπτες και 600€ για παράσταση δικηγόρου ποιός είναι ο Ben Matlock?.
Πω πω ρε σεις τί πράγματα έχουν γίνει το διάστημα που έλειπα??? Δεν έχω ιδέα από τέτοιου είδους συναλλαγές, αλλά φίλε canonis κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να είσαι καλυμένος από την πλευρά σου...
Άσε πρώτα φίλε μου να δεις αν πάρεις φράγκο από την επιταγή και μετά τσέπωσε τα δικά σου και στείλε το αμάξι όπου θέλει ο Άγγλος ασθενής.
Eίναι λίγο μουφα αυτές οι ιστορίες. Έτσι είχα μπλέξει και εγώ με έναν από Αφρική που έκανε μια παραγγελία στην εταιρία μου με σκοπό να μας φάει 45000€. Είχε στείλει επιταγή, που αφού την ψάξαμε...ηταν πλαστή. Πρόσεχε φίλε. λίγο δύσκολο να είναι τόσο "καλό παιδί".
ειναι νεο nigerian scum το συγκεκριμενο..σε ενα αλλο φορουμ για ενα πλειστεισον ενας πληρωσε 3 φορες παραπανω απο την αξια του και καλα να του το στειλει στην νιγερια και μετα του ειπε ο νιγηριανος να δωσει 1500 ευρω σε μια μεταφορικη στην νιγηρια να παρουν το πλειστεισον και κατι τετοια τρελα.και σε εκεινον και σε σενα εστειλαν μεσω ταχυδρομιου μηχανογραφημενη επιταγη στο ονομα του κλπ..
επομενως μην ασχολεισαι φιλε..ουτε λεφτα εχει η επιταγη ουτε τιποτα..να σου φαει το 1200αρι θελει..
πριν καιρο εβγαιναν στο mobile.de & autoscaut φοβερα αμαξια σε τρομερες τιμες..και παλι αγγλος που ηθελε να δωσεις μια προκαταβολη σε μια δικια του μεταφορικη να σου φερει το αμαξι και αν δεν σου αρεσει σε μια βδομαδα το γυρνας πισω και καλα σου γυρναει τα λεφτα...αυτη ειναι ιδια απατη μονο που γινετε αντιστροφα..
εν κατακλειδι εχασες τον καιρο σου με το συγκεκριμενο βλακα..αγγλια τα μπραβο και σαν μεταχειρισμενα ειναι φτηνο0τερα απο ελλαδα