Απάντηση: Αγορα ενος καινουργιου Fiat Stilo
κατι που το λεμεολοι!
ο οδηγος κανει τοαμαξι και οχιτοαμξι τον οδηγο!
λιγο ασχετο αλλα αυτη ειναι η αληθεια!
απλα πιστευω οτι ανδεν εχεις ερωτα με το stilo abarth καποιος αλλος λιγο δυσκολο να δωσει περιπου 35,000 ευρω για ενα 2,4 170 ιππους λογω πολλων παραγοντων!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
κατι που το λεμεολοι!
ο οδηγος κανει τοαμαξι και οχιτοαμξι τον οδηγο!
λιγο ασχετο αλλα αυτη ειναι η αληθεια!
απλα πιστευω οτι ανδεν εχεις ερωτα με το stilo abarth καποιος αλλος λιγο δυσκολο να δωσει περιπου 35,000 ευρω για ενα 2,4 170 ιππους λογω πολλων παραγοντων!
Πολύ σωστά...
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο για να το πάρεις πρέπει να έχεις γκά@@@ μεγάλη...
Πρέπει απλά να θέλεις το συγκεκριμένο και τίποτα άλλο...
Και δε σου λέω όχι μη το κάνεις,
καλά έκανες εφ'όσον το θέλεις.
Αλλά για αυτό το αυτοκίνητο να δώσεις 35.000ευρώ (δε το γνώριζα-τώρα το μαθαίνω που το είπε ο paidaros) φίλε πρέπει να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και να μην βλέπεις την πραγματικότητα μπροστά σου.
Τώρα face αν δε μπορείς να καταλάβεις τι θέλω να πω άστο...
Ε χέστηκα που είσασταν όλοι ερασιτέχνες.
Και πάλι σου λέω ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις τους συγκεκριμένους χρόνους...
Ο ένας μπορεί να είναι κουτσός και ο άλλος στραβός.
Δε μου λέει τίποτα που ο Παντελής έκανε αυτό το χρόνο ούτε αποδεικνύει αν το αυτοκίνητο είναι καλό...
Btw καλά κάνει ο Παντελής και τρέχει δε το υποτιμώ καθόλου το παιδί η ένσταση μου ξαναλέω είναι στο αυτοκίνητο...
Ούτε η Κ1 ούτε καμία Κ δε σε φοβίζει όταν έχεις 170 άλογα, τους λόγους τους εξήγησα...
Όντος τα 0,3 δε λένε και πολλά είναι κάτι όμως και αυτό...
Πρόσθεσε το στα αρνητικά που λέω...
Δε περίμενα να δω καμια διαφορά 1 δευτερόλεπτο και τέτοια...
Γνώριζα ότι θα παίζει πολύ κοντά.
Τέλος απαντώ και εγώ τελευταία φορά...
ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ 2,4 ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!
Έχω καταλάβει οτι μιλάμε για πίστα και όχι για ευθεία, έχω μάθει να διαβάζω...
Σωστό το συμπέρασμα που έβγαλες απο τα λεγόμενα μου όμως.
Το 2,4 απλά δεν έχει δυνατότητες, πως δηλαδή να το κάνουμε?
Αν θέλεις να λες οτι έχεις ενα σουπερ ντουπερ αυτοκίνητο πες το.
Δε θα στο χαλάσω ξανα εγώ.
Το ότι λέω αντίθετη γνώμη όμως δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει ή ότι δεν είναι σωστή (μπορεί φυσικα να είναι και λάθος αλλα αυτή υποστηρίζω).
Καλό το αυτοκινητάκι για το δρόμο...
Άχρηστο για την πίστα!!!
Aν έπαιρνα ξανά stilo μάλλον θα πήγαινα κατευθείαν στο abarth....μεταχειρισμένο το παίρνεις από 15.000-20.000€. Παίρνουμε τα μικρα και βάζουμε, βάζουμε, βάζουμε.....πάρτο έτοιμο να ξεμπερδέυεις!
canonis και εγω τα ιδια ελεγα πως βγαζει το 2,4 μονο 170 αλογα αλλα να σου πω κατι ? μην ξεχνας πρωτον οτι ο κινητηρας ειναι ατμοσφαιρα και το αλλο ειναι οτι βγαζει ΠΑΡΑ ΠΟλυ ροπη γι αυτο ευκολα μπορει να φτασει τα 255 και το ειχαμε δει με ενα παιδι του κλαμπ που εφερε ενα abarth και στα 220 που ειμουνα εγω που ανοιξαμε αυτος συνεχιζε ακαθεκτος.
Δεν ειπαμε οτι το αμαξι ειναι τελειο αλλα μην το βγαζεις και χρεπι. Τις περισσοτερες φορες να ξερεις ενα αμαξι ατμοσφαιρικο σε πιστα τυχαινει να εινια καλυτερο απο τουρπισιο διοτι βγαινουνε τα αλογα πιο γραμμικα και καλυτερα και εκματαλευεται καλυτερα την πιστα. Και το αμαξι δεν κοστιζε 35,000 αυτο ητανε οταν πρωτοβγηκε με οτι εξτρα μπορεις να φανταστεις, Αργοτερα να κατεβει η τιμη βγηκε με manual κιβωτιο και αν δεν κανω λαθος χωρις το connect nav και επεσε στα 24,000 ευρω που και παλι για τετοια μηχανη δεν ειναι ασχημα τα λεφτα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
canonis
ΌΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ 2,4 ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!
και πώς ξέρεις ότι είναι καλύτερα αφού δεν το έχεις οδηγήσει?
οκ λοιπόν, παγκόσμια πρώτη. Πρώτο συγκριτικό από τη βιβλιοθήκη.
σταματάω τη κουβέντα γιατί δε βγάζει πουθενά!..:mad:Είπα να γίνεται σε σωστές βάσεις αλλά το .............!
Οκ παιδιά...
Καλύτερα να το αφήσουμε γιατι χαλαστήκαμε λιγάκι...
Sorry Face, απλά αυτή είναι η γνώμη μου.
Όπως τα λέει ο Γιάννης είναι...
Εδώ είμαστε μούχλες και μίζεροι.
0-60 αντε στην καλή 0-80...
Μακάρι να γυρίσω Ελλάδα αλλα δε το βλέπω τώρα στα σύντομα.
Σιγα σιγά στρώνουν τα πράγματα εδώ...
Η κατάσταση εδώ έτσι είναι αλλά πολύ πολύ πολύ πιο περιορισμένη και αυστηροί απο το παράδειγμα με την αστυνομία (όταν βλέπεις να έρχονται στο γυράδικο inspectors να βάζουν θερμοκρασία στο κομμένο γύρο και να κόβουν πρόστιμο γιατί δεν ήταν 70 βαθμούς το κρέας, τότε τι να πώ?) .
Γι'αυτό άλλωστε είναι πρόβατα εδώ και όταν έρχονται στην Ελλάδα ξεσαλώνουν και τα κάνουν όλα σκατά.
Sn7per μπορεί να μην τρέχουν εδώ αλλά ατυχήματα γίνονται συνέχεια. Όταν είσαι τόσο περιορισμένος και πλακώνεσαι στις μπύρες καθε βράδυ, τότε.....
Btw χάλια η διαφορά ώρας...
Μπαίνω και βλέπω 100 νέα μηνύματα...
Έχω χασει πολλά σε ένα βραδυ μέσα...
φιλε Cannonis μιας και γραφτηκαν πολλα ειπα να γραψω και εγω
μπορει το 2,4 στα χαρτια να ειναι αργο μα πολυ αργο ομως εχει αυτο το κατι που το κανει να μην μπορεις να το αποχωρηστεις και θα σου εξηγεισω το λογο
ειναι ενα μοτερ που εχει ενα χαρακτηρηστηκο δουλεμα και μια πολυ πορωτηκη χρεια εχει ροπη διαθεσημη παντα για να πραγματοποιησεις μια προσπεραση ενα ξεκωλημα απο τα υπολοιπα αυτοκινητα στο φαναρι μπορει με καλες και γρηγορες αλαγες να ρηξει μια βαρβατη πουτσ..............................α στο γειτονα με το Group VAG 1,8 T που εχει 193 αλογα στο Type R του κολητου και να παραμενει ενα αδιαφορο και εκτος συναγονησμου αμαξακι . τωρα η καταναλωση εχει τα δικα της μεχρη τις 3500 το μοτερ εχει καλη ροπη για να κινησε οικονομηκα μεσα στη πολη και μετρημενο απο το δικο μου μεσα στη πολη ενα ντεποζιτο εχει αυτονομια απο 420 - 480 km. στην εθνηκη οδο που αν θελεις και μπορεις το ντεποζιτο με ταυχητητες πανω απο 220 Km/h τελειωνει μετα απο 230 Km και με 130Km σταθερα περνας τα 700 Km
η τελικη του με καμια επεμβαση ειναι μετα τα 35000 - 40000 Km ειναι 230-240 Km
με ενα ελευθερο φιλτρο αερος και ενα τελικο καζανι ποιο ελευθερο παει μεχρι το κοφτη η 5η 255Km
με προγραμα και ταπρο'ι'γουμενα εισπρατεις 195 hp - 201 hp και 25kg - 26kg ροπη
και αυτο λεγεται πρωτο σταδιο και συμφωνω ακομη δεν εχει κατι γρηγορο για να καμαρωνεις ομως εχει και συνεχεια
υπαρχουνε εκκεντροφοροι Colobo δυτερο σταδιο που με καταληλο προγραμα σου δινουμε 240 hp - 255 hp και 28 kg - 28,5 kg ροπη και παλι συμφωνω οτι 250 αλογα δεν ειναι πολλα γιαυτο παμε σε υπερτοφοδοτηση turbo η supercharge και μετα απο μια μελετη που εχω κανει χωρης να ανοιξοιμε το μοτερ με οτι εχουμε κανει βαζουμε ενα κομπρεσορα Rotrex και με πιεση 0,55 bar exoyme 310 hp - 330 και 37kg - 39 kg ροπη που και παλι δεν ειναι κατι το αξιο προσοχης ομως ενα ειναι το συμαντηκο οτι αν το ειχες εσυ το συνολο αυτο τοτε δεν θα ασχολιοσουνε μαζι μας για το αν αξιζει η οχι αλλα γιατι εφωσων το stilo εχει ενα στοιβαρο πλαισιο γιατι αδικηθηκε τοσο στα χαρτια και δεν του δωσανε αλογα να κλεισει στοματα .
ξεχνας το γεγονοτα με τα marea ,bravo ,braba που ηταν ενα αλμα της εταιριας για να ξεφηγει απο τα σχολια του ανταγωνησμου και βρηκανε να πουνε οτι τα αυτοκινητα ηταν ποιο δυνατα απο οτι ελεγαν τα χαρτια και κανανε πολυ μεγαλη ζημια στην εταιρια αυτα τα σχολια και για καποια καλα αυτοκινητακια τοτε η φιατ ενω προσπαθησε δεν πουλησε .
το stilo ολο με πολυ καλα υλικα κατηγορηθηκε απο την αρχη αλλα δεν επασε ποτε μοτερ δεν και'ι'ι λαδια ειναι ενας πιστος φιλος παντα για παντα και εχει και αεροσακο και στοθυμηζει τακτηκα .
αν ερεθεις πιστα να ξερεις πρωτη βολτα για παρτη σου ειναι κλεισμενη αλλα να ξερεις οτι μαλακιες και καμπανακια δεν εχει απαξ και σε βαλω μεσα τρεχει (το εργαλειο)τρεχω και Mr Cannonis κανονισε τη διαθεσησου να σου αρεσει γιατι αλλιως δικο σου προβλημα .
παντως μην το παρεις αν το βρεις το abarth stilo 2,4 20v δεν ειναι καλο στα χαρτια .
ΟΚ ρε Παντελή...
Νιώθω λες και θα με κάνετε ντα...
Ξαναλέω το ότι έχω αντίθετη γνώμη δε σημαίνει οτι ειναι και λάθος.
Τη λέω και είμαι σίγουρος ότι και άλλοι την συμμερίζονται.
Δε θέλω να έρθω πάλι σε αντιπαράθεση γιατί θα πώ τα ίδια.
Όσον αφορά όμως το σχόλιο σου για πρώτο-δεύτερο και και στάδιο εμένα δε μου λένε απολύτως τίποτα.
Αυτό γίνεται σε ότι αυτοκινητάκι θέλεις.
Πάρτο πείραξτο και ναι θα φτάσει να ρίχνει π........ες σε πολλά άλλα.
Εγώ μίλησα για το 2,4 όπως βγαίνει μαμά.
Τώρα αν μπορεί και περνάει το Type R έτσι απλά χωρίς καμία παρέμβαση πρέπει απλά να το δω για να το πιστέψω.
Με ότι γράφω δε προσπαθώ να πείσω κανένα ότι το αυτοκίνητο σας δεν είναι καλό.
Απεναντίας είναι καλό και μου αρέσει κιόλας.
Αυτό που σημειώνω έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι για την πίστα που λέτε...
Όσο για την πρόσκληση να'σαι καλά αλλά ελπίζω να είναι ανοιχτή γιατί είμαι λίγο μακριά τώρα.
Μέχρι να έρθω ελπίζω να έχεις φτάσει και στο τρίτο στάδιο για να απολαύσουμε και την διαδρομή περισσότερο...
Πλακα πλακα αν εβρισκα ενα Stilo μαμα στα 1800cc (αν το οδηγουσε γυναικα ακομα καλυτερα) και θα εδινα το παλιο στον πατερα να μη παλευει με το εριπειο εκει...
Χμ χμ χμ καλο φλας εφαγα τωρα... ειδωμεν !