Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο king
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΠΑΤΟΨΑΡΟ???????
:lol: :lol: :lol:
:lol: :D :lol:
Printable View
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο king
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΠΑΤΟΨΑΡΟ???????
:lol: :D :lol:
χαχα, σωστόςςςςςς
Γεια συγκεντρωθείτε λίγο...
πρόεδρε τι σε έχουμε εσένα?
κάνε κάτι να ανεβάσουμε το ποσοστό!
Από εδώ και στο εξής θα αφήνω χαρτάκια μόνο σε κίτρινα...
Θα γίνει το club ΚΙΤΡΙΝΟ!!! :179
king εγραψε:
Αλλά λεει η πλειοψηφία φίλε ταρίφα :wink:Παράθεση:
Τα σκούρα χρωματα ειναι για αυτούς που θέλουν να κρύψουν αυτο που έχουν παρει!, το δε ασημί ειναι για sedan almera με τασια!! Το κιτρινο ειναι το χρώμα του αντε το κοκκινο!
Ποιό είναι το καλύτερο χρώμα για το Stilo?
Κόκκινο?
17% [ 8 ]
Ασημί?
21% [ 10 ]
Κίτρινο?
19% [ 9 ]
Μαύρο?
15% [ 7 ]
Μπλέ?
8% [ 4 ]
Ασημογάλαζο?
10% [ 5 ]
Μπλέ σκούρο?
4% [ 2 ]
Κυπαρρισί?
2% [ 1 ]
Μπορντώ?
0% [ 0 ]
σπύρο η πλειοψηφεία δεν έχει πάντα δίκιο..αν η αθήνα είχε ασημί ταξί θα έβλεπες που θα πήγαινε το ποσοστό...
το θέμα έχει καθαρά να κάνει με το χρώμα των ταξί...
δεν είναι τυχαίο που απο τους αθηναίους στο club δεν έχει κανένας κίτρινο (εκτος μωυση)...
δεν μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά όπως και εγώ, αντιπαθώ το ασημι αφού μου θυμίζει octavia με καρούμπαλο και τασια με σταμπα ραδιοταξι στο πλαι.....ούτε εγώ μπορώ να κρίνω αντικειμενικά..μπορεί να αρχίσω να λέω το ασημί είναι μουντό μπλα μπλα αλλα όλα απο εκει νομίζω ξεκινούν...
Εγώ απλά πιστεύω πως όταν ένα car είναι μ…να σαν τοstilo πρέπει να φαίνεται από μακριά να ξεχωρίζει να το βλέπει ο γερμανός και να σκέφτεται {κοίτα να δεις οι ιταλοί δεν μασάνε σαν και μας τους γέρους } ας το κράζει δήθεν μπροστά στους φίλους του!
Είναι το κίτρινο χρώμα προκλητικό και με προσωπικότητα . Αν κάποιος πάρει μαύρο, μπλε η ασημί θα ακούει για το χρώμα πάντα τα ίδια σχόλια π.χ ωραίο το μαύρο ,καλό το ασημί . Ενώ για το κίτρινο θα ακούσει τα πάντα! Άλλοι θα τρελαθούν μόλις το δουν και άλλοι θα πουν πώς είναι βλακεία αυτή είναι η διαφορά!
Όπα!!! Δικός μου ο "βασιλιάς"!!!! :D:D:D Πέστα μεγάλε!!!! :D
Οταν,ο πατερας μου εμαθε οτι πηρα κιτρινο,τρελαθηκε."Εισαι 30 χρονων,μαγαζατορας& πηρες κιτρινο?"Βεβαια,οταν
το ειδε επαθε.Και εκτος αυτου,παντα νοιωθεις πιο νεος οταν οδηγας κιτρινο STILO
Ασημί για είναι όμορφο,για να γουστάρουμε και να μην φαίνεται και η βρώμα...Λυπάμαι αυτούς με τα μπλέ σκούρα και τα μαύρα πάντως...
Μ'ένα πετσί στο χέρι θα είστε!
Κάθε φορά που είναι να φύγω για Αθήνα έχουμε μάχη με τον πατέρα μου ποιος θα το πάρει... Γενικά τα κίτρινα, κόκκινα και γαλάζια stilo κάνουν τους οδηγούς να φαίνονται πιο νέοι. Θυμάμαι τον πατέρα ενός που είχε έρθει στον φιλανθρωπικό στο Λαγκαδά... 10 χρόνια νεότερος έδειχνε :lol:Παράθεση:
Οταν,ο πατερας μου εμαθε οτι πηρα κιτρινο,τρελαθηκε."Εισαι 30 χρονων,μαγαζατορας& πηρες κιτρινο?"Βεβαια,οταν
το ειδε επαθε.Και εκτος αυτου,παντα νοιωθεις πιο νεος οταν οδηγας κιτρινο STILO