χαχαχα....να μπορουμε να φαμε κιολας..να μη νηστευουμε...:D:D:D
βαζω τη λαδοκολλα....βαζεις τα σουβλακια????:D:D:D
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Printable View
:D
και ειμαι και ηδη πυλο γιαννη σε ευχαριστω για ολα (πανεμορφη η καρυστος)
οτι ειμαι τρελος το ξερω δεν εχεις κατι νεο να μας πεις????????????????:D:D:D:D:D:D:D
ακολουθει φωτογραφικο υλικο και αποκαλυψεις φοβερες τρεμε γιαννη αλλα εχω ετοιμη τη βιογραφια σου :D:D:D:D:D:D:D
Μια χαρα περασατε εεε....μονο αν εχεις φωτο με φαγοποτια..βαλτες αυριο...μη μας ανοιξεις την ορεξη απο τωρα...πριν την ανασταση..και αμαρτησω...:D:D:D
Ετσι καλα να περνατε παντα παιδες!!!!:)
Ω ρε Γιαννακη....θα χω και ραμματα για τη γουνα σου απο αυριο με τη βιογραφια που θα σου κανει ο ikaros....χαχα:D
Ο Glykoylis.... Επέστρεψε στην έδρα του........
Μην τολμήσει να μου πει κανένας για αρνί..... Έχω φάει 27 κιλά.....
Να είναι καλά ο Ikaros με την Στρουφίτα, που είχε την ευγενή καλοσύνη να πάρει το μισό κατσικάκι και να μου αφήσει εμένα άλλο μισό βάρος πέρα του κανονικού να πρέπει να καλύψω..... :whip:
Τομάρια.... Τον νου σας..... Έρχεται μεγάλη συνάντηση....:ninjabattle: Οργανωθείτε γιατί χανόμαστε....:nuke:
καλα που τα γραψατε τωρα...που ειμαι χορτατος....γιατι αλλιως θα μου πεφτε το στομαχι απ τη ληγουρα....:D:D:D
παντα τετοια παιδες....και σαφως Γιαννη θα γινει μεγαλη συναντηση με η χωρις φαι....δεν μας πειραζει...:):)
αρκει να ειμαστε μαζι....ολοι του club εννοω εε...μη παρεξηγηθουμε κιολας...:D:D