Απάντηση: Καi... ζωντανεψε!
χα χα πως να το κραψει το δικο σου που μπουρδουκλωνεις την γλωσσα σου!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Καλα, γελατε εσεις αλλα σας λεω, το ετοιμαζει με πολυ μερακι και αγαπη ο Μητσος και οταν με το καλο βγει θα γαζωνει!
ποιό, το datsun??
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
face
ποιό, το datsun??
:D:D:D:D ποιος τον ακουει τον μητσο!
χαχαχαχα τι μ..σμένα είστε ρε...ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ DATSUN!!! :P Λοιπόν όποιος θέλει να γράψω κάτι στην ΑΣΦΡΑΛΤΟ(στου χαντάκ') με τα γαμ@τα λάστιχα μου ας γράψει την παραγγελιά του σε ένα 100 ευρο πάνω και μου την στέλνει.Στο 100 ευρο γράψτε και την γραμματοσειρα που θέλετε να χρησιμοποιήσω.(Μέχρι 20 χαρακτήρες κρατάει 1 ρεζερβουάρ)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
paidaros
χα χα πως να το κραψει το δικο σου που μπουρδουκλωνεις την γλωσσα σου!
Ισα ισα που αυτο ειναι το καλο, να ειναι δυσκολο το επιθετο για να βγαλει παραπανω γουστα κανοντας σβουρες!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
χαχαχαχα τι μ..σμένα είστε ρε...ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ DATSUN!!! :P Λοιπόν όποιος θέλει να γράψω κάτι στην ΑΣΦΡΑΛΤΟ(στου χαντάκ') με τα γαμ@τα λάστιχα μου ας γράψει την παραγγελιά του σε ένα 100 ευρο πάνω και μου την στέλνει.Στο 100 ευρο γράψτε και την γραμματοσειρα που θέλετε να χρησιμοποιήσω.(Μέχρι 20 χαρακτήρες κρατάει 1 ρεζερβουάρ)
Ειναι μεγαλο προβλημα η ζηλια Μητσου'μ...
Οσο για το 100αρικο που λες, μηπως ειναι λιγα;
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DontMKsense
λοιπον πρωτα απο ολα πρεπει να αλαξεις το θεμα του τοπικ γιατι το ζωντανεψε το ζησαμε
δευτερον βαλε καμια φωτο ποιο ειναι το τουτου σου και με το μοτερακι σου και το φυσηχτηρακι σου μεσα
και τριτων για να στειλουμε κατοσταρικο πρεπει να μας δειξεις με ενα βιντεακι οτι ξερεις να ζωγραφιζεις γραματα και ποιματα στην ασφαλτο .
(edit: υπονοούμενα Παντελή)
Σαν να έχασες την μπάλα λίγο Παντελή..
δε λέει για εσένα ωρέ...
κάτι έσβησα στο post του Παντελή.
Το 200SX RB25DET του Μήτσου είναι έτοιμο!!!