Εμένα μ'αρεσει,το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν τ'αυτοκίνητα γίνονται οικογενειακά,γίνονται αυτόματα παιδικές χαρές.
Άρα για'μας που έχουμε παιδιά,παίρνουμε ένα qushqai και κρατάμε το stilo για πάρτη μας!!!!!
Printable View
Εμένα μ'αρεσει,το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν τ'αυτοκίνητα γίνονται οικογενειακά,γίνονται αυτόματα παιδικές χαρές.
Άρα για'μας που έχουμε παιδιά,παίρνουμε ένα qushqai και κρατάμε το stilo για πάρτη μας!!!!!
αυτό που λέει στην υπογραφή :)
επειδή έχω μια κόρη που κοντεύει τα 3 και το stilo το λέει τίλο σε πληροφορώ ότι...κάνει για παιδική χαρά ...χαλαρά! κάθεται στην θέση του οδηγού και έχει ένα σωρό κουμπάκια να πατήσει βρε παιδάκι μου!Παράθεση:
Άσε που σαν 3πορτο έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (δεν παίζει με παράθυρα πόρτες κλπ).
Από χώρους είναι νορμάλ!
Τι να πει και ο φίλος μου ο Dimhat που έχει 3 ζουζούνια ζωή να έχουνε!
Άμα δείτε το πίσω κάθισμα είναι σαν έκθεση παιδικών καθισμάτων! (άκους εκεί να χωράει 3 καθισματάκια στην σειρά) Α ρε φιατ !!!
κομμένη και ραμμένη για new generation!
... όχι δεν το αλλάζουμε...και όταν θα έχουμε λεφτά θα πάρουμε και ένα abarth για να γουστάρουμε εμείς και να πίνουν τσαγάκι...οι άλλοι!
εγραψες μεγαλε andreasL
Ποδήλατο... Να γλιτώσω από τα Air bag Failure...
Δεν αντέχω άλλα ηλεκτρικά προβλήματα!!!!!!:mad:
Μου φαίνεται πως ήρθε η ώρα να το αλλάξεις το Stilaki...
Αλλιώς τα πράγματα θα είναι ... κάπως ζορισμένα στα πίσω καθίσματα!
Και για να είσαι πολύ πιο άνετος αλλά και πιο γρήγορος κοίτα εδώ:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/225684