Απάντηση: Συζήτηση για την αγγελία του Verone (Abarth)
Θα σας πω μόνο ότι πριν το κάνω abarth σκεφτόμουν ότι είναι πολλά τα κυβικά από 1.2 ξαφνικά να έχω για καθημερινό αμάξι 2.4 αλλά τώρα πια έχω συνηθίσει το 2.4 όπως και τα έξοδα του τώρα η διάφορα είναι μικρή 2.4 σε 2.6 Turbo θα μου πεις είναι turbo και καίει ακόμα και την μάνα του για να τσουλάει αλλά όπως θυμάστε και καταλαβαίνετε δεν θα έμενε για πολύ ακόμα το 2.4 ατμόσφαιρα έτσι είναι μια η άλλη σε θέμα συντηρήσεις, τώρα για τα μπιχλιμπίδια και τους αγώνες και και και όπως την βγάζαμε την άκρη μέχρι τώρα εγώ και η κοριτσαρα μου έτσι θα συνεχίσουμε και καλός να μας έρθει και το παιδάκι είπαμε ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΤΟ SPARCO.
Να σας τονίσω ότι από τα λεφτά του σπιτιού δεν παίρνω τίποτα όσα γίνονται γίνονται από τα μεροκάματα.
(Δηλαδή νυχτοκαματα πορτιέρης, μπράβος η τα πρωινά μεροκάματα κουλούρια στα φανάρια τον χειμώνα και νεράκια παγωμένα το καλοκαίρι.)
Και υπενθυμίζω FIAT STILO ABARTH 12000€ η ανταλλαγή με μικρότερο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
verone
Να σας τονίσω ότι από τα λεφτά του σπιτιού δεν παίρνω τίποτα όσα γίνονται γίνονται από τα μεροκάματα.
(Δηλαδή νυχτοκαματα πορτιέρης, μπράβος η τα πρωινά μεροκάματα κουλούρια στα φανάρια τον χειμώνα και νεράκια παγωμένα το καλοκαίρι.)
Μπαμπη μιας που εγινες Μπραβος ποσο παει ρε να "φυτεψουμε" εναν?
Με κανενα 300 εισαι οκ?
Με 500 σπάω χέρια με 600 και πόδια άλλωστε τις τιμές μου τις είχε βγάλει και ο Ευαγγελατος στην εκπομπή δεν θυμάστε που έλεγε για Βούλγαρους ε εγώ κάνω καλύτερες τιμές.
http://4.bp.blogspot.com/_xXKB40jPBI...E%9F%CE%A3.jpg
xaxaxaxa εισαι τρελος!
Με το καλο ευχομαι το Νισσαν Μπαμπινο..
Καλοπουλητο το Φιατ :)
Σ ευχαριστώ φιλαράκι αλλά μέχρι τώρα μόνο για ανταλλαγή έχω μιλήσει δεν πειράζει θα δούμε τι θα γίνει.
Μπραβος χαχαχαΧΑΧΑχαΧΑΧΑχαχα.
Μλκ μην απολογεισαι για το ονομα του θεου, οτι γουσταρεις κανε.
Απλα να ακουμε μεσα στο κλαμπ "ασε το Stilo και παρε κατι σωστο" και τετοια μας ακουγεται καπως...
Δηλαδη τι μου προσφερε το Stilo πριν απο 5 χρονια και δε μου προσφερει τωρα... Ισα ισα τωρα προσφερει περισσοτερα (για το Σοφοκλακο αυτο).
Απάντηση: Πωλείται FIAT STILO ABARTH 2.4 20v (του verone)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Τον Μητσο τον ξεχναμε γιατι ειναι μικρος ακομα και δεν εχει μυαλο.
http://i88.photobucket.com/albums/k1...Funny/wife.jpg
ΜΗΤΣΟ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΡΕ
Απάντηση: Πωλείται FIAT STILO ABARTH 2.4 20v (του verone)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Δεν ειμαι κατα του Stilo Γιαννη, αλλα επειδη βλεπω τον Μπαμπη οτι εχει τρελα και με το Stilo δεν μπορει να βγαλει τα γουστα του.
Εδω που τα λεμε βασικα το Stilo δεν ειναι αμαξι για να γουσταρεις απιστευτα, να κανεις τις τρελες σου. Ενα αμαξι οπως και τα αλλα ειναι...
Σωστός!
Το Skyline είναι supercar, δεν είναι ένα καθημερινό hatchback όπως το stilo. Έχει καταφέρει να ξεφτιλίσει πολλά ακριβότερα supercars όπως έκανε και με την porsche 911 turbo στην έδρα της κιόλας!!
Για την ιστορία πάντως το μοτέρ του Skyline(RB26DETT) θεωρείται το πιό εξελίξιμο στον πλανήτη, μπορεί να ξεπεράσει τα 1400ps! Οι εργοστασιακές ρυθμίσεις του είναι τόσο ήπιες, που από 2,6L και 2 turbo βγάζει σκάρτα 300 άλογα χωρίς καν να διαθέτει ψυγείο λαδιού!!!
εγω παντως με 400 σπαω τα παντα και ειμαι και πολυ πιο γομαρι απο τον μπαμπη...αυτο σας εξασφαλιζει σιγουρη επιτυχια αχαχχαχαχα