Απάντηση: Zenvo ST1 1.104 ίππων!
ΟΙ εγκεφαλοι ειναι Bosch και καμια σχεση δεν εχουν με Marelli οποτε καλο ειναι να μην γραφουμε οτι ναναι..
Η συνεργασια της Opel με Fiat ηταν μονο στο κοινο πατωμα για τα μινι Corsa-punto και στην αγορα κινητηρων diesel multijet..
Ελεος με την ραδιο αρβυλα..
Παιδια κατι ακουσα και για τη zenvo θα την αγορασει η Fiat.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
ΟΙ εγκεφαλοι ειναι Bosch και καμια σχεση δεν εχουν με Marelli οποτε καλο ειναι να μην γραφουμε οτι ναναι..
Η συνεργασια της Opel με Fiat ηταν μονο στο κοινο πατωμα για τα μινι Corsa-punto και στην αγορα κινητηρων diesel multijet..
Ελεος με την ραδιο αρβυλα..
τελικα ειδες που θα μας πεις μονο σου ολη την αληθεια
αρχηκα πιστευα οτι για να γραψεις κατι τετοιο θα χριαζοτανε πανω απο 200 μυνηματα αλλα να που δεν αντεξες τοσο παλι καλα ετσι σε θελω χαμογελαστο και χωρις ανταλακτικα ερε τρομαρα που σας περιμενει οπελαδες.
Η διαφορα ειναι οτι εγω σου μιλαω με στοιχεια ενω εσυ απλα τα τσουβαλιαζεις ολα..
Κ η Φιατ συνεργαστηκε με Suzuki για να βγαλει το Sedici τι σημαινει αυτο?Οτι θα αγορασει την Suzuki και θα κλεισει το εργοαστασιο κ θα εχει ανταλλακτικα μονο ιταλικα?
Α ρε Παντελη..
Μαγγελανο ας τα αυτα και βγαλε την οικονα απο το avatar σου δε σου παει μονο αυτο εχω να πω.
Θα βαλω κανενα σοβαρο σημα αλλα φοβαμαι μη πει ο Παντελης οτι αγορασαν κ τα σηματα της Opel..
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Μολις ακουσα στον ΑΝΤ1 οτι η Fial μιλαει και με την Crysler.
Ραδιο αρβυλα με φαινονται ολα...
εδω και παρα πολυ καιρο ακουγετε
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
ammoulianiotis
Αν και δεν ειμαι πληρως ενημερωμενος (οκ Παντελη; ), πιστευω οτι η Fiat εχει τις Alfa Romeo, Lancia, Ferrari και νομιζω οτι εχει και την Masserati.
η φιατ ειναι επικεφαλης ολων αυτων που λες για αυτο αν προσεξεις το μονοθεσιο στην φορμουλα1 γραφει στο ραμβος φιατ οπως η mclaren εχει το σημα της μερσεντες!
http://http://i378.photobucket.com/albums/o...daros/0999.jpg
γραψε γραψε γραψε παλικαρι μου γραψε να δει το παιδι
αυτο το τουτου πισω απο τη γκομενα ναι το γκρι ξερεις τι ειναι η' απλα σου αρεσει η γκομενα ?
το κοριτσι παρτω δε το θελω το εργαλειο ομως μιας και το περιφρονεις θα το παρω εγω.
μολις ειδα στον Alpha οτι ο ''Γαμος'' Chrysler-Fiat ειναι γεγονος!
ειναι συνεταιροι πλεον οι δυο μεγαλες αυτοκινητοβιομηχανιες.
τι συναιτεροι και βλακιες το ειπανε για να μην νιωσουνε ασχημα οι κραισλεραδες αμα λαχει τωρα τους τραβαμε και ενα κλεισημο ετσι για τα αθλεια αυτοκινητα που εβγαζαν.
η ζωη τελικα ειναι μια ΜΟΝΟΠΟΛΗ σε αγοραζω και σε πουλαω μονο και μονο για να κερδισω ποιο πολλα τουλαχιστον ειμαστε με τους ποιο δυνατους που εχουνε ταποιο πολλα λεφτα και τα ποιο δυνατα αυτοκινητα. .