Απάντηση: Fiat Punto 1.1 55ps Σκυλι Μαυρο...
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Αν παρεις αποφαση να το κανεις για να το κρατησεις φυγε οπως εισαι στις μαντρες στη Θερμη πισω απο τα νεκροταφεια κ παρε ενα μοτερ μεταχειρισμενο κομπλε να περασεις επανω.Στα ιδια χρηματα θα βγει.
λες να εχει και stilakia εκει????
Παλια ειχε κανα 2 κομμενα.Περνα καμια βολτα αν χρειαζεσαι κατι.Απο την Ηonda Sarakakis κ μετα ειναι ολο μαντρες.
Ρε Μάικ το μάτιασες το "σκυλί" και ψόφησε.....
Ρε δεν εχει αναγκη ο πουνταρος... Θα το δειτε σε μερικες μερες να γαβγηζει...
Ετοιμος ο πουνταρος βολταρει και παλι. Εχει τωρα 220.000χλμ και μου ειπε ο μηχανικος δεν θα αντεξει για πολλα ακομα χιλιομετρα η μηχανη του, δεν θελει και πολλα πολλα για να τα φτυσει. Οποτε σκεφτομαι να ψαξω καμια αλλη στα 1.4 75 αλογα η στα 86 αλογα (sporting) και να την βαλω πανω.
Για το μοντελο σου νομιζω ειναι 1200 κυβικα αυτες οχι 1.4
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Για το μοντελο σου νομιζω ειναι 1200 κυβικα αυτες οχι 1.4
Που 'σαι ρε Mag! Nαι μαλλον εχεις δικαιο, εγω εκανα λαθος ;)
Ψαξε πισω απο τα νεκροταφεια της Θερμης εχει πολλες μαντρες με μοτερ.Επισης αν πας απο Νεα Ραιδεστο προς Βασιλικα εχει επισης πολλες μαντρες με κομμενα αμαξια.Θα βρεισ σιγουρα μοτερ.το Sporting με τα 86αλογα ητν πυραυλος το ατιμο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
MaGeLaNoS
Ψαξε πισω απο τα νεκροταφεια της Θερμης εχει πολλες μαντρες με μοτερ.Επισης αν πας απο Νεα Ραιδεστο προς Βασιλικα εχει επισης πολλες μαντρες με κομμενα αμαξια.Θα βρεισ σιγουρα μοτερ.το Sporting με τα 86αλογα ητν πυραυλος το ατιμο.
Λιγο δυσκολο αυτο να γινει. Επειδη ειμαι Σερρες τωρα μονιμα. Πιθανοτητα ο μηχανικος που θα το αναλαβει το αμαξι να βρει και το μοτερ. Κι εγω λεω τα 86 αλογακια να βαλω εκτος κι αν δεν βρω και οποτε παμε στα 75... Καλα για τον Gt ουτε συζητηση να γινει...
φιλέ maik kavala
σε συνιστώ να αλλάξεις το καντράν και να βάλεις αυτό με το όργανο της θερμοκρασίας και το στροφόμετρο
γιατί όταν ανάβει το λαμπάκι ειδή έχεις φάει την φλάντζα της κεφαλης