ρε εγω στην αρχη ηθελα να την παρω αλλα μετα επειδη και αυτοι δεν θελανε και επειτα ουτε και εμεις 8ελαμε και ενω ουτε και αυτοι θελανε και υστερα και επειδης και εμεις και αυτοι δεν 8ελανε..ειπαμε και ενταξει ας μην γινει...
καταλαβες???
Printable View
ρε εγω στην αρχη ηθελα να την παρω αλλα μετα επειδη και αυτοι δεν θελανε και επειτα ουτε και εμεις 8ελαμε και ενω ουτε και αυτοι θελανε και υστερα και επειδης και εμεις και αυτοι δεν 8ελανε..ειπαμε και ενταξει ας μην γινει...
καταλαβες???
Εγω δεν ειμαι της αποψης οτι εφ οσον κανενας δε θελει να μην ερθει η γυναικα σου, δεν θα πρεπει να αποφασισει να μην ερθει.
λετε ρε παλικαρια θα κανουμε κατι???εχω φαγουρα για τρελες!
Ρε παμε Πλαταμωνα-Νεους πορους που σας λεω..θα εχει κ παιδικη χαρα για τον Μητσο..
Την αλλη Κυριακη θα πεταχτω οποιος γουσταρει ερχεται καμια βολτα..
σε αυτες οι παραλιες στην Κατερινη-Πλαταμωνα κλπ, θα αφηνουν τετοια πραγματα ή θα μας μπουζουριασουνε???
εγω προσωπικα εχω παει και μερικες φορες Β/Α Πηλιο για καμπινγκ. φοβερες παραλιες, απομερες οπου δεν ενοχλεις κανεναν, και δεν σε ενοχλει κανενας...
αν ειναι για Πηλιο ειμαι μεσα γιατι στους νεους πορους καταναλωσα δυο κιλα αντιλιακο αλλα και παλι καηκα απο τον ηλιο.
ενω στο Πηλιο εκτω απο τα διασημα ονοματα που μπορει να συναντησεται εχει και βλαστηση για να κρηφτεις απο τον ηλιο..